BarcaS take 2 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Kako molim? ;) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) Ja sam ga ubio pre par sati na nightmare , prvih minut nisam ni provaljivao kako se zovu kripovi dok sam ih ubijao kad slucajno pogledah i zapanjih se :D Mnogo dobar trip btw zna li neko moze li kako da se pristupe stariji audio zapisi iz diabla,tj igrao sam sinoc par sati sa zvukom iskljucenim u igri jer sam pricao na skajpu,ali sam otkrio par novih zapisa,npr onaj necromancer iz act 2 kojeg nisam do sad sretao,i osim toga jos par knjiga,pa ima li neka opcija gde moze da se pristupi tome i da se odslusa ponovo? Edited May 29, 2012 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 "J" Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ... pa onda stisneš tab sa pismom. Međutim, naknadnim čitanjem lorea neće da ti štiklira one unose kod ačivmenta, to mora izgleda tokom igranja da se čita kada se desi (meni za prvi act, npr., nedostaje štikliranje za dva neprijatelja iako ih imam među tim spisima). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ma otvorio sam ja to,strikirano je valjda, ali igram igru atm ne za levele,gear ili neku brzinu cleara,vec uzima u gameplayu i prici,a ove male knjizice dodaju stvari loreu i zanimljiva cuda mogu da se cuju pa cisto zato :) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ... pa onda stisneš tab sa pismom. Međutim, naknadnim čitanjem lorea neće da ti štiklira one unose kod ačivmenta, to mora izgleda tokom igranja da se čita kada se desi (meni za prvi act, npr., nedostaje štikliranje za dva neprijatelja iako ih imam među tim spisima). kakva glupost, ja vidim meni nije stiklirano pola tih stvari i zprostog razloga jer sam neke stvari brze citao nego dok saslusam da mi on izdeklamuje - a sve to jer imam ograniceno vreme igranja... nije da mi je bitan achivment nego sam se istripovao da li sam neke stvari video/procitao/odigrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Jel ima ovde nekog da relativno uspešno cepa inferno sa DH-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrijarh Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 relativno uspesno, sto se farmanja tice, nemoze svaki champion da se ubije, (reflect dmg itd) e sto se bossova tice ide nekako, 50% diablo juce, danas bi trebao da padne, 700dps wepon imam pa traje malo fight :) Jel ima ovde nekog da relativno uspešno cepa inferno sa DH-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Jel ima ovde nekog da relativno uspešno cepa inferno sa DH-om? Relativno uspesno i ovde. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ako ima neko ko relativno uspesno moze da mi share-uje Prime Evil quest nek mi baci poruku na BarcaS#2517 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 E to mohi, znam da sam čitao da neko igra sa DHom al jebenih 150 strana... Koje skillove koristiš i kakvi su ti statsi? I šta furaš od itema? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 relativno uspesno, sto se farmanja tice, nemoze svaki champion da se ubije, (reflect dmg itd) e sto se bossova tice ide nekako, 50% diablo juce, danas bi trebao da padne, 700dps wepon imam pa traje malo fight :) Kako si ubio iskatu-a leba ti? Ja za sada farmujem treceg bossa lagano sa 3-5 stakova valora. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXVTY!TYe!YcZcZa build mi je ovo ponekad sa nekim izmenama. Verujem da imam portal do diabla da bi ga ubio odma posto su bossovi smesni kad si DH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 E to mohi, znam da sam čitao da neko igra sa DHom al jebenih 150 strana... Koje skillove koristiš i kakvi su ti statsi? I šta furaš od itema? :) 1. preparation/battle scars 2. smoke screen/lingering fog (ovo po potrebi menjam sa vaultom) 3. caltrops/bait the trap 4. companion/bat za bosseve i ozbiljniji farm ili ferrete za gluposti lclick. elemental arrow/nether tentacles rclick. hungering arrow/devouring arrow 36500hpa Ovo 57k dps-a je sa talentom koji stekuje krit pa trenutno imam 100%, inace imam 35k dpsa. i 46% magic finda u ovoj opremi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) jel ima neko problem mozda posle ovoga patcha... kada pokrenem igru on mi udje, ulogujem se i izbaci mi da ce mi se diablo3 restartovati kako bi se aktivirao patch, posle toga mi izadje iz igre izbaci ponovo launcher koji mi kaze gresku da je diablo 3 vec pokrenut edit ok sad citam na blizzardovom forumu da je u toku extended maintenance Edited May 29, 2012 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234924053&view=findpost&p=1895889 aham. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 kakva glupost, mogu da se connectujem na americke servere Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Tako je bilo i pre neki dan kad EU server nije radio satima. Logovao sam se na US server bez ikakvog problema. Kontam da sam tamo i trebao da započnem igru, em radi uvek server, em će makar uvek biti više ljudi koji nemaju vremena da grinduju, ali imaju dolare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 http://www.twitch.tv/kingkongor Neki lik igra Inferno solo sa barbikom, ali offensive build, sa 2 handerom. Lepo videti za razliku od svih onih 1h + shield buildova. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Rofl bolid je upravo kupio za 2.8 miliona losije oruzje nego sto je imao i nastavio je da koristi staro a to ce da prodaje sad ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 hahaha, i ja gledam sad, liku nista nije jasnoizgleda da se nije sjebao :o Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Hahaha ali kako brzo udara sa tim polearm-om kad podigne sve bufove, Hasan seckati jbt Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 nek ode u drugi act da mu odma one musice objasne neke stvari :) njih su trebali da stave recimo umesto magde tbh :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Lol jos je dobio Frenzy shrine pred Butchera, ubio ga je za 10 sec, dafuq is this shit? Kaze moze jos brze... Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ma brate i dalje je izgubio dps sa ovim oruzjem jer se tih 10% na speed od polearma racuna u dps isto kao i 10% crita od mace-a + bonus krit na socketu dobija veci benefit kritom + 10% crita > %10 speed-a ja mislim ali me mrzi da racunam sad spava mi se. Jedino sto mu oni procovi frenzija mozda cesce iskacu sad. U svakom slucaju retardacija kako lako prolazi kroz nivo. Mene i tu sve oneshotuje i morao bi deset puta sporije da idem. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Jos jednom da lolnem, sad je ubio Butchera kao zeca za 6 sec. Na infernu ofc. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts