Shekk Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Dakle nazad na farmanje ključeva fala Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ne znam kako su dosli do 25% ali ja sam ubio kljucara u 4 aktu 5 puta, i onog u oazi 4-5 puta na T1 i nema nista. Ali key of bones imam 2 komada :) Jebem ih u verovatnocu. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 nasalih se i ja malko jer i mene zovu Paja :D (inb4 ne apim nikog za jaja -.-) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 (edited) Napokon i meni nesto dobro. ^^ Malo je srolao sranje, ali oh well...Ne mogu da se zalim mnogo. Edited May 5, 2014 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 sladak je bio zivot onome ko je imao shard of hate pre nerfa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 (edited) dat wat killy said i naravno gz kobayo :D ja se sve nadam da ce mi pasti jos jedan tf da ga dam monku i skombinujem sa fulminatorom, kada vec odyn nece da padne :< Edited May 5, 2014 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Meni je pao u riftu, sa kobayom mislim, i njemu je pao u riftu, dakle juri kobayu u partyju :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Meni ispao iz random burenceta u t1 riftu. Iz burenceta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Meni je ispalo 5 komada :D ovaj mi je najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 gadite mi se -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 sto hejtujes ljude zbog RNG-a? =o)) ja juce krenem da igram sa Šekijem, njega kake neki itemi, meni ništa...i onda njemu neka frka...i onda meni....lol ni 1h igranja nisam sklopio ceo dan...e to je ono sto je smor a ne losi dropovi =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ja sam se vratio posle 10ak minuta ali si ti već zbrisao, greota za onakav game In other news, pročitao sam glasinu da RNG nije RNG all the time nego da se loot tables spawnuju pri pokretanju instance igre i da ako zabodeš govno instancu nikad nećeš dobiti to što juriš makar igrao milion godina Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Meni je ispalo 5 komada :D Glupi akaunt bound:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 a) ti sto starkraftaris i sto najcesce nisi ti online da cutis ;oP b) pa jel moguće da 99% vas igra samo magove? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ja igram WDa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 nisam ovo razumeo, pokretanjem igre se kreira taj loot table, ili pokretanjem same instance? Meni to zvuci kao puko nagadjanje, ne vidim zasto bi rift bio drugaciji od ostatka "sveta" - jedino ako se ne misli na kreiranje igre, a tek onda to nema smisla. S' obzirom da velicina, mob density i raspored breakable/lootable objekata varira to bi bilo prilicno teze implementirati nego jednostavno "za svaki kill/break rolaj 1/1000, ako padne <2 onda je legendary, >2 <100 rare itd" (pre tog rola ide i rol dal' uopste pada loot i sl). Poenta je samo maksimizovati broj kill/break pokusaja, zato ljudi ciste cele riftove i posle ubijanja guardian-a, i to sto je u riftu koliko sam razumeo povecana sansa da padne legendary (pa nije <2, nego <4 npr). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Misli se na kreiranje same igre, ljudi tripuju da je loot table predefinisan i da se može divinacijom mapirati šta sve može da padne u toj igri, pa da ako iz x legendary pokušaja dobiju y različitih same slot itema u toj igri neće nikad pasti bilo šta drugo za taj slot, ikad, ma koliko riftova otvarao i shardova spucao u kadbidalino dupe - što je negde između pregenerisanja svih dropova i rađenja svega realtime, i da me ubiješ ne bih mogao da smislim scenario po kome je baš to neka prednost što za latency što za netcode. Sa druge strane, kad 2 čoveka spucaju ukupno 900 shardova a dobiju 3 ista belta od tipa 5 legend ukupno onda je čovek sklon uočavanju obrazaca Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 (edited) @Kobaya , mogao bi jos malo da probas da dignes dmg ako imas gold-a i soul-ova Meni je sinoc pao fulminator, imam vec tf i odyn son u hf na monku (tf na wd mi je pao skoro). @Shomi - fali ti samo bolji gem, odlican reroll :D Edited May 5, 2014 by drndara Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 ma ne koristim TF uopste, stavio cisto da bude. Za pet build imam fin Doombringer, a za Jade Harvester imam 27% Sunkeeper. Jbg, Kukri jos uvek nisam video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 imamo slican tf somi! :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/andrej-1734/hero/37745560 btw ortaku je dropovao kukrija 10 dana po izlasku ros-a.. ceo dan se zalio kako mu ne daje nista, (ja vec imao jedan tf) , on pizdi ceo dan, oce unistall igricu :) i na kraju mu ispada random totalno, dal od trash moba ili iz bureta...tada nije bio odusevljen uopste, dok sad ne moze da zameni weapon, makar mu pao tf sa 2500dps i 370% chain. nista ne moze da zameni perma totem i fetishe. osim mozda garganutana, koji i bez totema zabada ko bolesnik :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 kukri bi nosio pa sve da ima 1500 dpsa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ja samo zelim onaj azurewrath i frostburn gloves i mogu da kvitujem, nazalost nisam imao srece do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 @Shomi - prestao sam vise i da mislim na taj Kukri posle potrosenih 20k bs. Tipa udjem na barba pa roll za lut socks (juce sam ih dobio posle 1.5k bs), na dh jurim chest za 3 vuka. Za goldskin sam dao oko 100-150, cisto da imam to u kompletu sa Custerian Wristguards + Giladiator Gaunts a Zunimassa chest strpao u chest dok ne dobijem jos neki deo. Zadnjih 500+ sam dao pokusavajuci da iskockam tasker and theo, samo da ne bude neki mizeran roll kad dobijem. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 (edited) ako je verovati ovim data gathering ludacima, tasker i theo i frostburn padaju 10 ređe nego ostali Naravno da sam ja dobio tt na wizardu i naravno da mi je beskoristan :) SMAERT LOUTS! Gloves Item Type & Name Torment-Only DH Barb Wiz WD Monk Crus* Magefist No 31.25% 23.81% 31.25% 31.25% 31.25% 23.81%Stone Gauntlets No 0.00% 23.81% 0.00% 0.00% 0.00% 23.81%Gladiator Gauntlets No 31.25% 23.81% 31.25% 31.25% 31.25% 23.81%Frostburn No 3.13% 2.38% 3.13% 3.13% 3.13% 2.38%Tasker and Theo No 3.13% 2.38% 3.13% 3.13% 3.13% 2.38%Immortal King's Irons Yes 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%St. Archew's Gage No 31.25% 23.81% 31.25% 31.25% 31.25% 23.81%fuk u too IPBorad Edited May 6, 2014 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 meni je ispala gomila frostburn glovsa (sve od kadale dok sam jurio tasker and theo), al sve su bile neko djubre, kapirao sam da je item sam po sebi sranje :D fazon neki bezveze cold dmg i nijedan dmg stat. Video sam tu tabelu juce, i cini mi se da je Starmetal Kukri (ceremonial knife koji je must have za svakog WDa) fazon 1% :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts