Corey Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 lol longli, ja mislio da sam utripovao da je to rekao, FAAG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ma i da nije meni je feg look skroz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 duva koznu frulu 100% :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 kolko me je ozracila ova sladjana... kad krene da se mrsti dok peva. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ova Sladjana se zhestoko istripovala 1) da ce da je zovu da bude pevachica kada bude izasla iz kuce VB ili 2) da je svima mnooogo zanimljiva sa svojim glupim 24/7 pevanjem. Iako realno nemam sta konkretno da joj zamerim, veoma me nervira joooj! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 retard je devojka. branio sam je i sve, al je mutava u pm Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Super, do kraja VB ce i Rainbowrez priznati da ga nervira. Ja bi joj jebo majku zbog onog danonocnog napadnog mukanja. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 daj ti lepo slike te majke da vidimo koji su tvoji pravi motivi ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 bosanka ima taktiku da se chepi svima i bude cool kao zato je nikad niko ne nominuje jako se nadam da nece pobediti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Ova Sladjana se zhestoko istripovala 1) da ce da je zovu da bude pevachica kada bude izasla iz kuce VB ili 2) da je svima mnooogo zanimljiva sa svojim glupim 24/7 pevanjem. Iako realno nemam sta konkretno da joj zamerim, veoma me nervira joooj! 3) da voli da peva ? vama se kao nikad nije desilo da ustanete nekad, da se istripujete i da ceo dan pevate neku pesmu? meni se to desava stalno a pevam 10x gore od nje da li to znaci da se nadam da ce neki lovac na talente da me prepozna i da cu biti ultramegagiga popularni pevac? a sa druge strane zasto bi za ime boga ona zelela da bude pevacica?! riba je top model. za 5 godina ce imati vise para od svih ostalih iz kuce zajedno. realno riba je krenula da se bavi manekenstvom u 16toj. sad ima 19 godina i vec se "proslavila" na feshn tvju Edited March 26, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Meni se desava da ceo dan pevam Ali ja imam +3 Boots of Evasion pa izbegavam projektile upucene od strane ukucana. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Sladjana se smeje kad joj pokazu prst, to dovoljno govori o njenoj inteligenciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 lol da za manekenstvo treba skill lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Meni se dešava da ceo dan pevam neku pesmu, al ljudi najčešće misle da me struže grlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 3) da voli da peva ? vama se kao nikad nije desilo da ustanete nekad, da se istripujete i da ceo dan pevate neku pesmu? neku da,al ne ceo dan kad jednu zavrsim opletem po sledecoj :) mozda je i to ok kad si sam,al jbg pretera majq mu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 3) da voli da peva ? vama se kao nikad nije desilo da ustanete nekad, da se istripujete i da ceo dan pevate neku pesmu? meni se to desava stalno a pevam 10x gore od nje da li to znaci da se nadam da ce neki lovac na talente da me prepozna i da cu biti ultramegagiga popularni pevac? case nr: vb001vip object: Ena Popov a sa druge strane zasto bi za ime boga ona zelela da bude pevacica?! riba je top model. za 5 godina ce imati vise para od svih ostalih iz kuce zajedno. realno riba je krenula da se bavi manekenstvom u 16toj. sad ima 19 godina i vec se "proslavila" na feshn tvju Na osnovu svega sto si rekao, deluje kao da si je jednom video na tv-u u akciji, bila ti je simpa, i sada ne mozes da shvatis nas ovoliko sto je hejtuju. E pa, ovu sezonu VB-a gledam vrlo cesto, ponekad i live-stream, tako da bi ti verovatno promenio svoje misljenje kada bi video da ta devojka zna da muci ukucane sa 4-5 sati neprekidnog kukmachenja cecinog repertoara i tako danima! Mislim, evo, sinoc na live streamu - ona peva, kuka, muchi, krvare ushi svima, a oko nje samo era koji lupa u chiniju i milic koji kao lupa u onu neku tepsiju. A ona kukuleleche i kao djuska, a na Erino/Milicevo dobacivanje "Jao, bravo Sladjo, ma zhenio bih te odmah!" odgovara retos high-freq smejanjem.. I da, riba nije top model. Ona je, recimo, na statusu one iz VB VIP od prosle godine, koja se iz bosanske zemlje otkopala samo za potrebe tog show-a. Mislim da je njen najveci uspeh jos uvek samo to sto je dirala pishu Danijelu Alibabicu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 vama se kao nikad nije desilo da ustanete nekad, da se istripujete i da ceo dan pevate neku pesmu? Nekad... Ne svako jutro i to 25 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 ouch dovla is on fire :)))) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 ispala je je jadna dok je kao neshto teshila eru, koji se kurchio, placuci, kako je on veliko estradno ime, a vikler ga jebe...ona je neshto dobacila u fazonu ''ma nesh ti pustit da te tu neki ma niko i nishta tu zajebava'' vikler je umetnik za sve njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Dzokeru,ajde da nam popushish svima :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 @gruja @ker ma ti si se zaljubio!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 dzoker i sladja to su srca dva ljubili se sa njom svi ostali rurovci sve do pola dva a kada je proslo pola dva sladja im svima odpevala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 odlepili ste. zaboravili ste par kljuchnih stvari: - 19 godina - iz bosne - u kutji si gde nema muzike - pod stalnim stresom si kapiram da bi posle 2 nedelje u tim uslovima fatso ishao sa prstom u dupetu i pevao "jajca i krompira" svako jutro. ne serite previshe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 odlepili ste. zaboravili ste par kljuchnih stvari: - 19 godina - iz bosne - u kutji si gde nema muzike - pod stalnim stresom si kapiram da bi posle 2 nedelje u tim uslovima fatso ishao sa prstom u dupetu i pevao "jajca i krompira" svako jutro. ne serite previshe. Hi hi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 simpatichna je Sladja, bio bih presrecan da imam takvu ribu :) bez zezanja...nishta mi ne bi smetalo, pa chak ni uzasno pevanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts