Spu [RuR] Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 poznanik preko neta sa kojim sam drzao warez forum je poginuo pre 5 dana jer mu se oba padobrana nisu otvorila... lik je imao preko 1000 skokova i sluzhio je u 63 padobranskoj... ne bih da vam bushim balon, samo kazhem kako sreca ne mora uvek biti na vashoj strani :/ OT: nema to veze sa srecom, jeste da mu se oba padobrana nisu otvorila, ali glavni je zakazao, otkazao prilikom otvaranja, ali rezervni nije uopste "pusten" u otvaranje. enivejz, neka mu je vecna slava! 15.06.2007 21:27 PRIJEDOR - Dragan Kecman (34) je imao tehničkih problema sa otvaranjem glavnog padobrana zbog čega, navjerovatnije u nadi da će ih uspjeti otkloniti, nije otvorio pomoćni padobran, izjavio je juče nakon uviđaja dežurni tužilac Vukašin Kondić. Kecman je prekjuče popodne poginuo na prijedorskom sportskom aerodromu "Urije", prilikom izvođenja trenažnog skoka padobranom. Kecman, koji je sportski padobranac i član Aero-kluba "Prijedor", poginuo je usljed spleta nesretnih okolnosti u trenutku kada je iskočio iz aviona za trenažne letove "Utva 66" na visini od oko 1.000 metara i kada mu se pri padu nije otvorio ni glavni ni pomoćni padobran. "Prilikom pada u kukuruzište koje se nalazi odmah do aerodroma, nesretni padobranac je zadobio smrtonosne povrede, višestruke prelome ruku i nogu, te trupla i glave, od kojih je na licu mjesta podlegao", kazao je Kondić. Kondić je objasnio da se padobrancu prilikom skoka zapetljala tzv. hendi, odnosno, prenosnica za otvaranje glavnog padobrana. "On je najvjerovatnije kao iskusni padobranac pokušao da taj kvar otkloni, ali je izgubio orijentaciju u vremenu zbog čega nije ni pokušao da otvori pomoćni padobran, što je bilo kobno po njega", kazao je Kondić, dodajući da je tim povodom juče na aerodromu "Urije" boravila i inspekcija Direkcije za civilno vazduhoplovstvo, koja će, takođe, dati izvještaj o ovom slučaju. Kolege Dragana Kecmana još ne vjeruju u ono što se desilo. "Skrhani smo bolom i velikom prazninom koja je u svima nama nastala kada smo na ovaj način ostali bez našeg velikog prijatelja i zaljubljenika u padobranstvo. Gledao sam ga kako pada i vjerovao da će se u posljednjem trenutku desiti čudo i da će se otvoriti padobran. Nažalost, to se nije dogodilo", kazao je Draško Lajić, nastavnik padobranstva i jedan od najboljih prijatelja pokojnog Dragana Kecmana. Tomislav Prpoš, predsjednik Upravnog odbora Aero-kluba "Prijedor", rekao je da je kada je avion poletio sve bilo u redu. "Ekipa padobranaca išla je na uobičajen trening povodom predstojećeg petrovdanskog padobranskog kupa koji je međunarodnog karaktera. Svi skakači su provjerili svoju opremu i sve je funkcionisalo u najboljem redu. Dragan Kecman bio je iskusni organizator skokova. On je iz aviona skočio drugi, a prvi je bio njegov učenik koji se bezbjedno spustio na zemlju", kazao je on. Dragan Kecman biće sahranjen danas. Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) http://img509.imageshack.us/img509/8494/img0961ks7.jpg cvrsto stojim na zemlji :))mnogo velika slika pa sam samo stavila link :p Edited June 21, 2007 by Sheyn step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 I ja sam sa FON-a. Juce ujutro. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Šteta za tvog poznanika Sejnte, ali mene to i dalje neće sprečiti da skačem. Ložim se na to mnogo! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 lol myspace fotka "mobilnim u ogledalu" :) a ovaj pesma je smorio sa alfa pričama, papuči istoj ribi već pet godina, nema autoriteta ni trunku. Jebo sve, pre bih papucio ovakvoj ribi (a ne papucim) nego nekim damama. btw, volim kad se moje i mohijevo misljenje podudaraju. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 http://img509.imageshack.us/img509/8494/img0961ks7.jpg cvrsto stojim na zemlji :))mnogo velika slika pa sam samo stavila link :p kruko's efforts seems useless =) da te vidim van zemuna :P Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Fuck moram da skachem iz aviona :)) Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 hah lol,i mojoj kevi je tad rodj,mozda ste blizanci :))))))))))) INCEST?!1!!!1!!??? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 MOZAK!?!?!?!!? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 BRAINSEX?!!!?!?11!! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 SATANE SMORIO SI Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 FON-ovci koji lurkuju ovde bi mogli da svrate na FonForum pivnice ponekad ;] Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Zabranjeno je reklamiranje drugih foruma. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Aj Banujte Satana ovakve debilnosti su previse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) Upozorenje: 1500 1200 Sa ribama! !? Jedemo rucak docinoj sestri...hahhaa... Bitanga sa foruma :P Edited June 23, 2007 by VEGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Bojkotujmo gornji post tako što ćemo pritisnuti "stop" u browseru čim se učita tekst stranice, dok Vege ne nauči da risajzuje slike ili bar da stavi thumbnailove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 lol vudu ima 56k Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 idemo ekipica sa rura :D evo kojote samo za tebe slika 13-15 :D evo i za g-ja :D smanjio sam vrat :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) stvarno imash vratinu :D i dobra ti je shulja :D gde si kupio :D i da ne bude :D da sam gej :D ona desno od tebe :D ima dobru sisu :D Edited June 23, 2007 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ona što ima 11, ili ona druga što ima 12 godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ima dobru sisu za desetogodishnjakinju, allright.. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 vidi ga ovaj vudu, pa ko josh broji? :D whats next? ribe da se pitaju dal hotje ili netje? :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 spule legenda si, prvo sam zaželeo da uradim jedan skok, ali posle pročitao Saintov post :( respect dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 a to kao zato sto ribe uvek idu u wc u paru, jel.. Malo je OT, ali svi znaju da ja citam forum jednom u metar dana :) Vristao sam od smeha pre neku nedelju kad su moje drugarice otisle zajedno u WC u zbunje, ono kao ROFL :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts