Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I ja se isto lozim na padobranstvo, i takodje sam planirao tu obuku.

Mada, neshto kao kruko, kapiram da bih se usr`o ko grlica. [:)]

ako ne dodjesh danas, usracemo te mi od batina [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja sam sve to nekad znao a onda zaboravio, šta sam ja?

Ma to ti je kao voznja bicikla :D

bah, i onda takve obično završe sa nekim brutom koji u njima vidi samo pičku.

e živote pederu.

A ti bi inace sa njom u krevetu resavao integrale? :) Inace si se nalozio na njenu duhovnu lepotu kad si je video sa dugom plavom kosom u izazovnoj beloj majci? :) Realno retko ko se u toj situaciji lozi na fiziku, to sto je pametna mi vise dodje kao extra feature, nije da je ne bih zaskocio ako bih saznao da ne zna neki od Njutnovih zakona...

Spu svaka cast, samo jedno glupo pitanje, zasto i pilot nosi padobran? :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Green, ajmo zajedno, ja imam muda, hrabriću te! [:D]

Ae, hocu, stvarno. Oduvek me privlachilo padobranstvo, al` ovaj snimak je brrrrrrrrr.

ako ne dodjesh danas, usracemo te mi od batina [:D]

Brate, nema shanse, imao sam ceo dan neke obaveze. Roshtilj kod mene da se iskupim, pick any time [:)].

Ae, hocu, stvarno. Oduvek me privlachilo padobranstvo, al` ovaj snimak je brrrrrrrrr.

Kul, onda. Skontaćemo se jednom. :*

A što se tiče snimka, najbolji mi je deo, kada se Spule drži za onu šipku, i pogleda u kameru. :) To sam vraćao tri puta da vidim, vrh. ;)

Satane, na ovoj slici ličiš na Wulfgara. [roflmao] Darijan liči na sebe, jebi ga. :(

Edited by Laza

Ima pogled kao da treba da ga bace iz aviona(bez padobrana) pa se hladno pomiruje sa sudbinom. Svaka cast za hrabrost, btw jedno mozda glupo pitanje kako u toj brzini vidis na onom visinometru(ako se tako zove) kolika je visina i otvaras padobran na vreme, posto koliko sam video na snimku padobran si otvorio posle 5-6 sekundi slobodnog pada, a mozda sam i lose video?

SCJP.png

Spu jel ti se otvorio padobran ?

nije, al' uvatio sam se za ivichnjak tako da sam preziveo

zasto su vam oguljene kacige, ste se docekivali na glavu?

ma jok, tu kacigu sam pozajmio od matorca nekog, kaciga starija od mene 2 godine haha =)

imam prevelik strah od visine ali tako bih želeo da uradim jedan skok.

ako hoces, postoji stvar koja se zove tandem, taman da razbijes strah od visine, mnogi su to uradili. A tandem ti je kad skocis sa instruktorom sa 3km, vezan si za njega (tj. vas dvojica ste zakacheni na jedan veeliki padobran) i onda on vodi racuna o svemu a ti se samo vozis, kao na ringispilu. Cena oko 150 jura, tako nesto, al' nema nikakve obuke, lekarskog pregleda ... itd.

Spu svaka cast, samo jedno glupo pitanje, zasto i pilot nosi padobran? :)

Zasto kamikaze nose kacige? Iz zezanja =)

A što se tiče snimka, najbolji mi je deo, kada se Spule drži za onu šipku, i pogleda u kameru. :) To sam vraćao tri puta da vidim, vrh. ;)

`

hahahha pa morao sam da pogledam cekam istruktora da mi da znak da se odvojim, a namestio se nekako sjebano da bi me bolje snimio, pa mi bilo chudno kako sto stoji u avionu =)

nego daj ljudi, ako ste stvarno ozbiljni za skakanje, tu sam shta god vam treba, posto je najbolji sport na svetu, a ne tako popularan =)

Ima pogled kao da treba da ga bace iz aviona(bez padobrana) pa se hladno pomiruje sa sudbinom. Svaka cast za hrabrost, btw jedno mozda glupo pitanje kako u toj brzini vidis na onom visinometru(ako se tako zove) kolika je visina i otvaras padobran na vreme, posto koliko sam video na snimku padobran si otvorio posle 5-6 sekundi slobodnog pada, a mozda sam i lose video?

visina sa koje sam skocio taj skok je oko 1150-1200 metara, to je oko 7-8 sekundi od 750 metara visine kada bi trebalo da se otvara!

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Znaci brojis u sebi 1-2-3-4-5-6-7-8 i palis padobran :D

Ja sam mislio da se gleda po visinometru pa kad vidis na visinometru da ti kazaljka pokazuje crveno kreces otvaranje padobrana. :D

ma ne brojish nishta, nego odprilike =) a visinometar gledash naravno, nisam lepo objasnio, kad zavrsis obuku sve ce ti biti jasno =)

robocop and terminator eat your heart out

omglakattl1.jpg

kako si ovo zaradio?

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Jos si dobro i ispao s obzirom na to da si skocio pred fotoaparat nakon sto si pritisnuo dugme ;)

seljani, ali seljani koji su se najeli ... ah da, tresnje covece, kakav hit. Naberes i onda uzivas u tom svom radu jeduci tresnje, koje su sjajne i slatke i super :)

jebote, ni stiju nisam iz prve provalio, a i igi, mogao si i manju sliku da okachis

a 'de je stija? osim ako ne mislis na draska? i da, to je kruko koji je lizan ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...