dovlagsi Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Gledam inter-milan, ronaldo dao gol!!? Chekam ruchak pa na mini-popodnevno kuntanje. Napolju je idealno je vreme za to. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Uh al sam dobro klopao.....mljac mljac mljac......sad cekam da vidim da li cu u setnju ili da dremnem malko..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ^ videla sam debelog i odma prestala da gledam. nije mi jasno kako ga je odjednom krenulo u milanu... okupala sam se pa cu jos malo da osusim kosu. inace trese me pms tako da ne zelim da vidim jos koju cokoladicu da i nju ne bih pojela :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 prosheto se malko napolju. bilo vredno pa sam zapalio Ramon Allones (eh, kako je lepo pretji na bolji kvalitet... ) slusham sad neki latino jazzic :) leshkarim, chituckam malo i milina, mozda bude izashao da se proshetam ponovo, lep dan :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Jel to onaj u kome se zmajevi nekako "naduvavaju" da bi poleteli? :) Ako da, aj sibni link na torrent preko pm ;p Bas sam gotivio taj crtac... Da Igi stvarno neki link.......to je jedan od najlepsih crtanih filmova IKAD!!! na torrentspy.com ukucajte the flight of dragons i izaci ce vam torrent,koji je barem sinoc imao oko 25 sidera i sa kog sam ja juche skinuo ovaj crtani. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 hmm tri pivca, knjigica i pravac park ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Napravih Rembraco Strong... Čitam Orvela i uživam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Honey, I'm home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 sinoc sreo staro drustvo sa treninga... kontamo da se vratimo, da se malo lomimo, al svima bilo trulo da se vracamo solo, a nikad da se sretnemo da se izdogovaramo.. tako da, od 18-og se najverovatnije vracam na aikido omg, teh good ol' dayz... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 btw u ovom nashem gradu je veoma tesko obuci se, cak i kada ti pare nisu problem, ako necesh da izgledash kao fensi tranvestit. muska moda je postala gej... Pa nemoj samo da se muvas knezom i trazis stvari u pet najpopularnijih lokala tu, vec pogledaj i na nekim drugim mestima :) I ja imam velikih problema da nadjem nesto sto mi se dopada, ali mi za odecu to jos uvek uspeva. Za patike je problem, pa cu morati da otvorim i topic za to sad. Sto se topica tice, jeo, odmaram, a trebalo bi da posle pisem neke tekstove. Moram da sredim to plus neke druge obaveze do sutra uvece, jerbo u utorak krecem na put, pa cete malo da se odmarate od mene (dok se ne nakacim na neki net preko naravno). Pustio sam Kaspersky da radi sken sistema u 12h i otisao napolje, kad sam se vratio kuci bilo je gotovo 10% i prognozirao je da ce zavrsiti sutra u jedanes' uvece :) Srecom od tad do sad (dva ipo sata) se malo ubrzao pa je vec na 64%. Sta toliko skenira ja pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Nadam se da, kao tr00 metalac, ne nosiš belo odelo Mada... Posle Pussycat Dolls ništa nije nemoguće Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) prosheto se malko napolju. bilo vredno pa sam zapalio Ramon Allones (eh, kako je lepo pretji na bolji kvalitet... ) slusham sad neki latino jazzic :) leshkarim, chituckam malo i milina, mozda bude izashao da se proshetam ponovo, lep dan :) ( )... ako volish latino, Tito Puente i Celia Cruz sabijaju ;) edit: inace, latino jazzic ti je salsa ;) Edited March 11, 2007 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 bio na bazenu (sa Krukom !!!), otisli do 25. maja medjutim tamo im ladno ukinuli dozvolu za rad, lol... onda otisli na tash gde smo se laktali u bazenu sa masom ljudi. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Video tijanica u kafani lol, hteo da mu zabodem viljusku u oko ali sam se onda setio da ne gledam TV pa me boli kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Uspeo sam da sredim language bar posle 2 meseca .. Sad mogu k'o čovek da kuckam i naša slova :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 spavao, jeo, odgledao jedan PB, opet spavao, opet jeo, i sad cu da spavam. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ekstra vikend...bio na dve zurke u petak i subotu, jedna kod ortakove cure, a druga kod drugarice sa faksa...i jos jednom se pokazalo da su medicinarske zurke najbolje, brdo dobrih riba, brdo alkohola i svi mrtvi pijani:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Honey, I'm home! Kako je samo nije sramota?! Elem, probudih se, prijao do jaja popodnevni spavanjac, sad bi moglo nesto malo da se raducka, pa posle neki gosti itd. Gledam, inace, ovu Mary J. Blige nesto na MTVu, kao neka emisija "Life and Rhymes" valjda. Ma koja je ona sad tu referentna osoba tu da kenja bilo sta, aaaa, da je pitas 'de je Evropa verovatno bi rekla da ne preferira taj brend pa stoga ne zna gde im je shop. Ma daaaaj bre... aaa facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Igrao neki fudbal danas sa ekipom iz srednje, poterali neke klince sa terena, oni nam dozvali radovce iz kraja, doslo ih pun kurac u roku od 5 minuta. Sva sreca znamo ih, blejali su nam u shkoli pola zivota, pa smo odigrali sa njima fudbal. lol Green 1 klinci 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Odoh da spavam....sutra valja ići na posao.....blah.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Pa nemoj samo da se muvas knezom i trazis stvari u pet najpopularnijih lokala tu, vec pogledaj i na nekim drugim mestima :) I ja imam velikih problema da nadjem nesto sto mi se dopada, ali mi za odecu to jos uvek uspeva. Za patike je problem, pa cu morati da otvorim i topic za to sad. realno, ja nemam vremena da se muvam po gradu i po knezu mi je presek dobar sta ce biti u trendu/kolekcija velike vecine i ostalih brendova. Ali problem nije samo dezen/boja/aplikacija nego sto su i materijali vestacki, krpe sa mnogo likre i sintetike u kojima se znojim ko svinja btw, danas sam radio do 11, ali kada sam se vratio docekalo me mega lepo iznenadjenje. MOje dve najleshe pop dive - Beyonce i Shakira - snimile zajedno spot. Pesma je prosek teski, ali kada vidim njih dve kako se dodiruju, moje srce, kao jato divljih ptica hoce da poleti... Edited March 11, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 najbolje smajli ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 brzinom od preko 210Kb/s priblizavamo se 100% dowload bara 300 Movie. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Bole me oči, idem da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 izjava veceri "brate spermatozoide niko ne moze da ubije oni su ludi skroz" gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts