Jump to content

Carbage

dovlagsi

Recommended Posts

@ Lucky: moguce... ne znam kada su taj znak postavljali. stavise, nisam ga ni tada primetio, u stvari ko zna kada bih ga video da me pandur koji dezura tu nije zaustavio. vracao sam se sa ortakom iz kornjace, smotao u tu ulicu i zaustavlja me dezurni "interventni". uredno trazio vozacku i saobracajnu, a ja mu dao i licnu pride. nesto je on preko motorole proveravao, osudjivan/privodjen varijante, i posle nekog vremena pitao sam ga za razlog zaustavljanja na sta mi je on odgovorio da sam nacinio saobracajni prekrsaj i objasni mi koji. rekao sam mu da znak nisam video, ali pod uslovom da je taj znak dole onda jesam kriv. rekao je da bi trebao da mi pise kaznu na sta sam ga ja pitao kako meni policajac iz interventnog voda koji je na dezurstvu u svrsi obezbedjenja lica i objekata moze da pise kaznu kada to nije u okviru njegovih trenutnih zaduzenja, pored toga sto on nije iz saobracajne policije. on je odgovorio da moze (naravno da ne moze) ali da ce me pustiti ovaj put. mogu proceduru da objasnim u novom topiku ako ikoga zanima.

sto se tice voznog parka spc-a u potpunosti se slazem sa dovlagsijem, ne treba njima dobar vozni park vec smatram da bi im dobrodosao jedan totalitarni komunizam da ih vrati na pravi put (narano,opet kazem, ne svima).

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

lol koje đubre, mislim na i na stock verziju naravno :D

fuckyeag.png

izvinjavam se bogovi dizajna, bulja je mislim dovoljno je dobar za predsednika Koreje ali ne za rur. :)

edit: da se ne prepucavamo dalje u merenju e penisa, ja i dobar deo relevantnih stranih kriticara i auto magazina koje sam video misle da je dobar i elegantan dizajn svih equusa... vi mislite drugo i to je kul.

Edited by makiii

/ignore.

neki ljudi ne razumu neke stvari!1!