iguana Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ovo kapiram da su svi do sada videli, pa sliku postavljam samo da bih lakse dobio odgovor na pitanje - kako ovaj lik moze da registruje kola sa svim ovim dodacima koji smanjuju bezbednost svih ucesnika u saobracaju a pogotovo pesaka? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nemam pojma, dobro pitanje, a možda poskida sve kad registruje ... ustvari, ko ga pita, to je u osnovi neka lada niva, ako se ne varam, ti kad registruješ kola ne ideš u panduraciju da ti vide auto. Auto ti gledaju na tehničkom, a tehnički znamo svi kako se prolazi, sa 500 kinti za "majstora". Ima i Maska onaj moskvič/trabant što ima lampu sobnu na krovu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 dobro, ali ovaj lik se opusteno vozi po gradu sa kolima i bilo bi logichno ocekivati da ga prva patrola milicije iskljuchi iz saobracaja jer je realna opasnost. Mislim, zivimo u vremenu kada se propisuje minimalna razdaljina izmedju haube i motora da bi pesak imao vishe lufta kada naleti na kola, ili u vreme kada zbog istih propisa EU i USA, o zastiti pesaka, niko vishe ne pravi modele sa svetlima koja se izvlache Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Sa te strane si u pravu. Kako ga ne zaustave panduri na ulici, to ne bih znao. Pitao si za registraciju, to sam ti odgovorio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 5, 2010 Author Report Share Posted July 5, 2010 opa! 1,6!!? vau Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 K'o tvoj ceed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 koji je ovo automobil? Po farovima sam pomislio da je neki stari prežo, međutim pre će biti da je neki nissan/honda. Kontam da lepo izgleda u stock varijati. Ukrajinski mustang, plejlista sabija! http://englishrussia.com/index.php/2010/07/27/mustang-fail/ i za kraj pobednik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 meni ovaj plameno-ledeni do jaja:) mislim, ne bi ga furo jer ja volim djentlmenski dizajn avta, ali je vruum zmaj groar:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Ja nemam pojma koji je auto, ni ne razumem se toliko, ali meni izgleda kao Calibra :)) Ili neka Astra starija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 koji je ovo automobil? Po farovima sam pomislio da je neki stari prežo, međutim pre će biti da je neki nissan/honda. Kontam da lepo izgleda u stock varijati. Ovo je Nissan 240SX, verovatno japansko izdanje "kuki" ili pak evropski 200SX, te varijante iz sredine devedesetih su vrlo slicne. Ranije generacije su poznate na stazama za drift, dok je ova konkretno poznata po tjuningu automatskog menjaca, imao je neki sistem koji se "krekovao" i tako dobijalo vise Nm... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 ^ niko nece da baci komentar na automobil koji ide na govna? :( elem, Zotye low-cost 0,8 37 KS $2.700 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Samo tjuning-stajling igumane! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 auuuuuuuuuu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Meni ne rade slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 ljude koji ovde uđu verovatno ne zanima da previše čitaju, a naročito da neko brani crkvu, al ipak ću napisati prve dve stvari koje su mi pale na pamet, jer čisto sumnjam da se neko iz studenice zamlaćuje tjuniranjem škode oktavije (il se voze autobusom, il imaju neki krš, il imaju nešto veće i nemačkije): - kupili su polovan auto od nekoga ko ga je već budžio - dobili su zaplenjen auto od policije - lokalni batica je ubacio spc natpis na tablu da ga ne diže pauk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 tvoj post - lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 moram da prokomentarisem onu spiku oko spc-a, tacnije da podelim sa rur-ovcima jedno moje iskustvo... pre par meseci sa zenom i kumom penjem se ulicom izmedju saborne i konaka (koja je btw odjedanput zatvorena osim za vozila spc). ne bih ni primetio sta se desava da me pandur iz interventnog voda nije zaustavio i ljubazno mi rekao: "izvinite, moracete da sacekate da njihova svetlost prodje". zatecen situacijom u kojoj meni policajac ogranicava moje kretanje da bi predstavnici crkve prosli koji jos nisu ni iz kola izasli poceo sam da osmatram neposrednu okolinu. primetio sam dvoja crnih kola, jedan audi a6 i jedan citroen c6, a nekako sam video odredjenu simboliku kada sam sabrao cetvoricu svestenih lica koji docekuju sa dvojicom koji su izasli iz automobila. pop koji je pobegao iz knina tokom ratova '90-ih ziveo je sprat iznad mene. zove se ilija, ali sam mu ja tepao alija. pored toga sto nije imao osnovnu kulturu stanovanja, bio je i prilicno pohlepna osoba. za relativno kratko vreme sagradio je visespratnu kucu u mirijevu zahvaljujuci poziciji koju je dobio posto je pobegao u srbiju. za razliku od nekih on je odmah dobio parohiju. pravio je svece koje je prodavao kao crkvene, a na jednoj svadbi na kojoj je u svatovima bio moj brat (u vreme kada nije postojao "cenovnik usluga", a onaj ko se iole razume u pravoslavlje zna kakvi su pravoslavni obicaji prilikom vencavanja i krstenja) opusteno je prisao kumu i rekao: "kume, daj 200 evra za popa". lepo je ocenio da su mladenci i kum iz nesto imucnijih porodica i shodno tome on je forimrao svoj honorar. siguran sam da ima bezbroj losih primera na racun svestenih lica, kao i na racun lekara recimo, narocito ako znamo na kakva eticka nacela polazu zakletvu, ali isto tako ima i pozitivnih primera. pokojni pavle je jednom prilikom kada je izlazio iz saborne crkve pitao svog pomocnika: "cija su ovo kola parkirana ovde" na sta mu je ovaj odgovorio "pa vasih parohijskih poglavara". odgovor pavla bio je "au, sta bi tek bilo da se nisu zavetovali na skromnost...". opet, pozitivan primer jeste sam pavle kojem nije trebao a6 ili c6 da se preveze od tacke a do tacke b. tako da se komentari Morosgoványia i moga druga Ivan_a mogu delimicno prihvatiti i uputiti odredjenim gupama ljudi. summa summarum: obojca ste u pravu a ta skoda deluje malo kao batmobile-wanna-be, mozda da se predlozi skodi da udje u serijsku proizvodnju kao "superb spc" paket?! mislite o tome... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (koja je btw odjedanput zatvorena osim za vozila spc) Zatvorena je odavno, koliko ja znam. "izvinite, moracete da sacekate da njihova svetlost prodje". Ovo "da njihova svetlost prođe" zvuči više kao "moraćete da sačekate da umru" :) Inače, ja sam više nekako sa ivankom po ovom pitanju, pre su ga takvog kupili/dobili, pa čak i bajko met'o da ga ne bi kaznili, nego što bi oni to baš radili. Ne spori niko da voze a6ice i slično, nemam dvojbu tog tipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts