Jump to content

Izbori 07

Parlamentarni izbori  

111 members have voted

1. 1. Za koga cete glasati na parlamentarnim izborima?

• DSS
      10
    • G17+
      8
    • SRS
      17
    • LDP, GSS i ekipa
      9
    • DS
      31
    • Neki drugi
      2
    • Necu glasati
      13
    • Ne znam jos uvek..
      3
    • Isaracu listic / dopisati svoje ime
      18

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dalje, Srbo i Formice, bez uvrede, ali koji kurac vi ovde neshto postujete oko politike, kad cete u sledece 4 godine najmanje vremena provesti upravo u Srbiji ? Ajde Formica, on ce se mozda vratiti posle studija (oce kurac)

isto sam i sam sebe zapitao posle mog posta.

medjutim, shvatio sam da i dalje osecam vezanost za drzavu u kojoj sam rodjen i u koju se vracam za 3 dana na mesec dana.

e sad, da li je dobro shto ja uopste hocu da glasam i shto se uopste interesujem - ne znam.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

niggerov post

Ja se uopste ne slazem sa tobom da je pametno da jedna stranka SAMA formira vladu. jer kod nas jednoumlje nikada nece dovesti do napredka. Bilo kako bilo, DS sama pogotovo ne treba da vlada jer je to skupina najkontraverznijih, najlicemernijih pa stoga i najzanimljivijih korumpiranih politichara koje sam ikada u svom zivotu video, a na zalost sa nekima od njih (nebojsha ilic, grupa oko Djilasa) iz gradske vlade imao sam nesrecu i da radim, tako da znam o kom se nivou korupcije tu radi. Kada bi DS nesmetano vladao, ili bilo koja stranka, imali bi totalnu medijsku blokadu gde ne bi bilo razlike izmedju B92 i RTS-a....i nemoj mi pricati kako bi onda struktura bila odgovornija kada ne bi bilo na koga da prebace odgovornost. Jednostavno 99% nema ni zrno morala i odgovornosti u sebi i sto je josh najvaznije, ONI SE NE BOJE NARODA JER MISLE DA CE UVEK DOBIJATI GLASOVE NA RACHUN NEKAKVOG STRAHA OD RADIKALA ILI ZBOG KULTA LICNOSTI DJINDJICA,ILI JOSH GORE - SAMO ZASTO STO IM SE STRANKA ZOVE DEMOKRATSKA a ovaj narod prosto drka na sve sto ima pomen demokratije u svom imenu.

Niggeru, u Srbiji nema izbora i nikada nece ni biti bolje dok po inerciji i strahu biramo iste ljude. Ako ti mozesh da racionalizujesh glasanja za lopove i prevarante, ti ih opravdavash i onda U CHEMU SE RAZLIKUJESH OD NJIH?

Nad nashom politichkom klikom se mora primeniti Konachno Reshenje....

"Pa prosto mi se sere kad vidim na TVu nekog tuljana kako se vadi u fazonu

"ali zasto to mene pitate, to UOPSTE nije u nadleznosi mog ministarstva, pa ja sam SAMO MINISTAR ODBRANE

kako bih zaboga mogao znati gde je Mladic, pitajte MINISTRA POLICIJE" .... koji opet krene da prica neku

drugu rusku bajku... i tako u krug..."

Ne budi tragikomichno smeshan iako si u jednom u pravu. Kada dodje jedna stranka na vlast, DS, ovakvih situacija sigurno nece biti. Ali ne zato sto politichari nece moci da prebacuju odgovornost na nekog drugog, nego zato sto nece biti koga da ih pita za odgovornost jer ce i b92 (kojem trenutno jedino pertle vire iz bulje DS-a) i rts (koji je podlozhan kontroli drzavnih dakle partijskih organa) biti pod istom kapom i kontrolom. To je ono sto se zove kontrola medija ili cenzura (prava ili samosenzura, biraj sam). Budi realan.

I argument za Venecuelu i Afganistan ti je smeshan, jer opravdavash lokalne kriminalce postojanjem nekih drugih Negde tamo. Ja ne zivim negde tamo i hocu da me niko ne lazhe i ne potkrada pod plastom demokratije OVDE i SADA.

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

dalje, Srbo i Formice, bez uvrede, ali koji kurac vi ovde neshto postujete oko politike, kad cete u sledece 4 godine najmanje vremena provesti upravo u Srbiji ? Ajde Formica, on ce se mozda vratiti posle studija (oce kurac), ali ti Srbo brate i na onom topicu za referendum i sad neshto sugerishesh, a ne zivish ovde? Ne kazem da si isti ko oni gastosi koji stalno kenjaju, ok, daj svoje mishljenje, al odgovorio si igzu na skroz glup nachin, ko kad neko kaze da je neki film losh, a onaj drugi mu odgovori "napravi ti svoj"..

Bez uvrede, ali ja se nisam odrekao nasheg pasosha i zaista zelim da se jednog dana vratim u Srbiju. To moze da se desi samo ako uslovi budu takvi da mogu slobodno da dodjem i ulozim pare i iskustvo koje sam godinama zaradjivao napolju. Kada gledash na nashu politiku sa strane imash malo drugachiju perspektivu nego kad si u zemlji gde te svi politicari tovare svojim sranjima i mnogi furaju neki moralni kodeks chasti. Zivot nije fer, a politika je najmanje fer u zivotu, tako da svako treba da gleda svoje interese a ja tacno znam shta meni treba da bi se vratio u Srbiju.

А в чем сила, брат?

ДОБРОДОШАО ТИ НАМА НАЗАД, БАЋУШКА!!!!!! [:D]

едит:

бацао сам хејт по демократама, па сам схватио да нема смисла.

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Bez uvrede, ali ja se nisam odrekao nasheg pasosha i zaista zelim da se jednog dana vratim u Srbiju. To moze da se desi samo ako uslovi budu takvi da mogu slobodno da dodjem i ulozim pare i iskustvo koje sam godinama zaradjivao napolju. Kada gledash na nashu politiku sa strane imash malo drugachiju perspektivu nego kad si u zemlji gde te svi politicari tovare svojim sranjima i mnogi furaju neki moralni kodeks chasti. Zivot nije fer, a politika je najmanje fer u zivotu, tako da svako treba da gleda svoje interese a ja tacno znam shta meni treba da bi se vratio u Srbiju.

Nas 2 smo tu, istih godina.

jel imas nekog iz drustva ko je otisao pa se vratio :)

Ja nemam a brdo ih je otislo.

Uzivaj bre :) kakav povratak. Sta, dodjes, ulozis, i onda se pojavi magicni porez 472 % na strana ulaganja :) i slicne zanimacije

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Evo odma cu ja da vam kazem shta ce da se desi. SRS ce dobije 30% i "pobedice" opet. "Demokrate" ce zajedno da se skupe i naprave vladu :P. Eto.

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Morate da shvatite jednu stvar u vezi sa SRS-om, voleli je ne voleli. Ta stranka nikada nece uci u vladu, ali ne zato sto ne moze nego zato sto nece. Sve sto su oni do sada pokazali je upravo to, sto bi odjednom nesto promenili. Ovako je divno, imaju puno poslanika, nikakvu odgovornost osim da pljuju po postojecoj vladi. Zar ima nesto lepse od toga? A sto je najcrnje to svima (politicarima svih stranaka) odgovara.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Morate da shvatite jednu stvar u vezi sa SRS-om, voleli je ne voleli. Ta stranka nikada nece uci u vladu, ali ne zato sto ne moze nego zato sto nece. Sve sto su oni do sada pokazali je upravo to, sto bi odjednom nesto promenili. Ovako je divno, imaju puno poslanika, nikakvu odgovornost osim da pljuju po postojecoj vladi. Zar ima nesto lepse od toga? A sto je najcrnje to svima (politicarima svih stranaka) odgovara.

Ne ne Bole gresis. svi oni zele da zajasu. vise je tu kesa.

Ko da ti nisi nikad pozeleo da smaknes luckeya i da zasednes u fotelju velikog baje :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja sve ne verujum koliko ljudi podzava dss??

pa ljudi sad su bili na vlasti 3 godine i sta su uradili? pa jeste li vi normalni? to je kao kad se pobijete s nekim i onda vas taj neko isprasi ko vola i vi u sledecem fajtu kazete opet cu ja da se bijem s tobom, mozda su ovi ostali jaci

e jebiga

pocev od mladica koji nikad nece biti isporucen ako ostanu na vlasti preko silnih afera do jebenog tijanica koji skuplja milione evra od nasih pretplata i stavlja sebiu dzep

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

I zapravo ako dodje neko drugi (aj da kazemo DS) Mladic ce biti isporucen i neces vise placati pretplatu :) ?

Pazi razumem te, i ja sam se nekad primao na politiku (mada vise na demonstracije) ali ono, smesni su i nesposobni.

Nad nashom politichkom klikom se mora primeniti Konachno Reshenje....

Rekoh SRS.

SRS - Izdajnici su na sve strane, Amerika zlo, Rusija majka. Mogli su neshto malo da promene :).

Izdajice jesu na sve strane, Amerika je imperijalisticka nacija koja svoje ciljeve ostvaruje uzurpcijom stranih vlada, Rusija ce bar da ulozi veto na odluku da Kosovo bude nezavisno a zasto bi menjali samo da udovolje glasacima. Ako ti se svidja glasaj, stranke koje menjaju politicke stavove zarad glasova su ti na vlasti od 5-og. Sreca, sreca radost.

Ali si pogodio kako ce da ispadne. SRS dobija vecinu ali nedovoljnu za vladu, ostali formiraju koaliciju i sve je po starom.

Necu glasati za DSS jer im ne verujem, bezmudi su i povodljivi a Kostunica me podseca na Slobu.

Necu glasati za DS jer nista nisu uradili a mogli su, kult mrtvog coveka mi je gadan i tadic je tesko razocarenje.

Necu glasati za LDP jer sam video ko glasa za LDP. Ono sto je bio Otpor na proslim izborima jer LDP sada, isti ljudu iste face. Studentarija koja niti je radila u zivotu niti planira, samo se zali i gleda da ode preko. Svi su im krivi osim njih samih, znaju da prde ali kad treba zagaziti u govna onda se vade.

Necu da glasam za SPO jer Vuka treba u zatvor ili na rehabilitaciju a ne na vlast. Kraljicu gotivim ali mi kralj stvara tikove.

Necu da glasam za G17+ jer ekonomisti nikad ali nikad ne treba da budu politicari.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ameri------- su faktor trenutno

Rusi------- nisu ono sto su bili,cisto sumnjam da ce ikada biti , i nemam pojma odakle vam te ideje i bajke da ce da nam rusi pomognu........nemaju bre leba da jedu,ne mogu da srede svoje probleme......, a sto se pomoci tice (dobro su se drzali za vreme bombardovanja,nisu se pridruzili bombardovanju do kraja........) tako da se manite bajki zasnovanim na necemu od pre 60 godina.

Radikali su isti kao i svi drugi,tu su da uzmu pare i da ne urade nista.......

Darth V for president

PS:lol brate kosovo,veto,rusi......................mislim da su svi prevazisli pitanje kosova i pomirili se sa time da je kosovo izgubljeno pre dugo vremena zavisno ili ne ,zovi ga kako god hoces ali srpsko nije i nece biti vise nikada.

GOT MIT UNS

Necu glasati za LDP jer sam video ko glasa za LDP. Ono sto je bio Otpor na proslim izborima jer LDP sada, isti ljudu iste face. Studentarija koja niti je radila u zivotu niti planira, samo se zali i gleda da ode preko. Svi su im krivi osim njih samih, znaju da prde ali kad treba zagaziti u govna onda se vade.

Svaka slicnost sa pekarom iz varljivog leta 68 je slucajna, jel tako.

Necu da glasam za G17+ jer ekonomisti nikad ali nikad ne treba da budu politicari.

Greska