Jump to content

Kako to?

Recommended Posts

Rodish se da bi umro! Posle odrecenog vremena shvatish koliko je zivot kratak... I trudish se da iskoristish svaki minut... Naravno svako je imao neki tezak trenutak u zivotu... I ja sam imao situaciju da ortak iz kraja umre. Do juche je bio sa nama,a danas...nema ga... i nishta ga ne moze vratiti. Ali shta cesh ,zivish daljei borish se za bolje sutra... Mada taj ortak je bio bolestan i znalo se da ce umreti,ali bez obzira na to ,njegova smrt boli...

-Shta da vam kazem ,ja sam izgubio sestru kada sam imao 9 godina,sestra je imala 16,tek je krenula u prvu srednje... i obesila se... proshlo je 9 godina ,niko nikada nije saznao zashto... shta je bio povod... ja razbijam glavu da shvatim zashto... ali to ochigledno nikad necu saznati... nije lako izgubiti bliznju osobu. Ali vremenom se pomirish da je nema... Ovo je zaista teshka tema...

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Slicno sam se zamislio kad je drug pre par godina skocio na glavu u kanal sa nekog brda i zakucao se u dno, slomio prsljen i ostao paralizovan od vrata na dole.

mnoge stvari uzimamo zdravo za gotovo

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

znao sam leeka iz vidjenja,njegov mladji burazer mi je dobar ortak..

najveci bedak je sto im je majka umrla pre par godina..

kakvih olosa ima,a Bog uzima dobre ljude..

R.I.P

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

Najgore je kad neko zgine neduzan zbog tudjih sranja.

Ne mislim na ratove and stuff, nego ono tipa saobracaj i tome slicno.

Jbg, retard misli da je faca ako prodje kroz crveno ili da je do jaja vozac kada popije...

Al' to se desava pa se desava.

facebook.com/speed.rs

uf ma bas mi seva da lovim svaki minut jer kada umre necu imati savest koja ce reci jao dunja nisi nista uradila bla bla .... smor

zadovoljna sam za sada kako ide i uvek razmisljam...ako me ne ubije nesto sutra , ima jos puno toga za mene da se desi :P

carpe diem je totalno komerc izreka i smara me jer je vidim u toj formi ili nekoj slicnoj na svakoj jebenoj reklami !

mrsh , hocu da budem dosadna ! :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Zhivot je prevara!

Inache stvarno je najgori bedak kada npr. tako s'nekim igrash basket i sutradan ga/je udare kola ili tako neshto...

Upravo to mi se dogodilo proshle godine... Ortak sa kojim sam godinama igrao basket u kraju, poginuo je od ruke svog rodjenog prata, ne namerno...

Naleteli su jedan na drugog, brat u autu, a on na motoru i .... To veche smo se sreli ispred diskoteke, on sa devojkom, srecan, ja sa ortacima, sve normalno, da bih posle 3 sata chuo da je poginuo na licu mesta! Nisam verovao, ali bukvalno nisam verovao!

A kad sam bash mali bio, najboljeg druga, mogu tako reci, zato shto je bio jedno od dece sa kojim sam najvishe vremena provodio, ubio je otac... I to onim pishtoljem za ubijanje svinja.. Imao je svadju sa zhenom, napio se, i uradio to, prvo sinu pa sebi... ZASHTO JE MORA DA ODUZME ZIVOT MALOM DETETU, PIJANI KRETEN!!

ALO, SVOJE DETE ?!?!

Tako da, ako se necheg bojim, to je smrt, ali ne svoja, nego svojih blizhnjih...

uf ma bas mi seva da lovim svaki minut jer kada umre necu imati savest koja ce reci jao dunja nisi nista uradila bla bla .... smor

zadovoljna sam za sada kako ide i uvek razmisljam...ako me ne ubije nesto sutra , ima jos puno toga za mene da se desi :P

carpe diem je totalno komerc izreka i smara me jer je vidim u toj formi ili nekoj slicnoj na svakoj jebenoj reklami !

taj fazon, iskoristi dan by grand kafa, mislite o tome.

deki nisami mao pojma, stvarno nemam rechi...

[jupi]

[:D]

smrt, pa sta?

ziveti znaci umirati. zivot ne bi bio zivot da nema smrti. koga nema bez njega se moze.

neko rece da odlaze najbolji prvo. to je i normalno. huljama treba vremena da se iskupe.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Da Drale, ali jednog dana kada budesh imao svoju porodicu shvaticesh josh jednu dimenziju toga koliko ne zelish da umresh, rizikujesh svojim zivotom i koliko ce ti biti frka za svoju decu...

ok, ja sam govorio o prihvatanju svoje smrtnosti. prihvatanje smrtnosti voljenih je sledeci korak na putu da prihvatimo smrt uopste i da pocnemo da ZIVIMO. ljudski je brinuti nad decom, ali razmisljati o smrti je bespredmetno. o smrti valja razmisljati samo kod sozercanija (introspekcije) [;)] , u smislu cinjenice koja treba da ti stavi do znanja da si ipak samo prolazni crv...

samo hocu da kazem da je smrt najnormalnija stvar i da se kao takva treba prihvatiti. kao kisa, sneg ili zemljotres, neminovnost. mozda je meni lakse da prihvatim smrt jer verujem u Boga i vecni zivot, ali life has its little bonuses. [:)]

ocigledno si zaboravila da si i ti necije dete , da neko brine za tebe bez obzira na sve, i da si deo necije porodice, kakva god da je. ako sad ne razumes, neces nikad.

a i drale ima do jaja samoziv stav. mnogo ste gledali onu reklamu za booster.

idi bre Krule, kakav Booster...

sta je tu samozivo? cinizam? surovost u samaranju sranja istinom? jeste drkadzijski, ali nije samozivo.

:*

Style over subsistence

Lakshe ti je da prihvatish smrt zato shto smatrash da ona u stvari nije the end nego trenutak kada gusenica izlazi iz larve pretvorena u leptira? Jebesh ti to prihvatanje. ;)

morash priznati da je ipak vechni zhivot u raju primamljivija ponuda nego game over (ne, ne mislim na kjootovu redakciju, mada bi to bio ekvivalent paklu [:D] )

Lakshe ti je da prihvatish smrt zato shto smatrash da ona u stvari nije the end nego trenutak kada gusenica izlazi iz larve pretvorena u leptira? Jebesh ti to prihvatanje. ;)

ne samo da smatram, nego verujem. [;)]

pa jebiga, Luka, sta je alternativa? [:)]

nisam ja poceo da verujem u vecni zivot zato da bih se samoobmanuo oko smrti, ne ide to tako. pomirljiv odnos prema smrti je samo maleni bonus sire price. to nije fatalizam. to je dusevni mir. i ne moze se kupiti na buvljaku. [:D]

Style over subsistence

koliko sam upoznat kad gusenica izadje iz larve i pretvori se u leptira ona zivi jos jedan citav dan... tako da zajebi to :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Primecujem samo da prakticno svako ko je postovao (ukljucujuci i mene) zna za jedan ili vise slucajeva da su ljudi tragicno i prakticno pre vremena nastradali. Neverovatno, a posebno ako se malo prisetis pa se setis jos ponekih. Mislim da mi je prvi slucaj tog tipa bio kada se drug iz osnovne udavio u Adi, a medju poslednjima ortak iz srednje koji je nastradao po starom "igrati se sa oruzjem" principu.

religija nije vera. religija je institucionalizovana vera. ne brkaj loncice, budisto nijedan. [:D]

u pravu si ,pobrkah sve ;)

btw..do sada nisam dozivela da mi neko od drustva tragicno ode i iznenada.... samo machitji :(

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Bedak stvarno...

Sto se toga tice nisam imao srece, prisustvovao sam mnogim blago receno potresnim sahranama... Tetka mi se ubila sa 42, nije izdrzala... Na njenoj sahrani njena cerka, logicno moja sestra zatrazi pred spustanje da se otvori kovgec da je vidi poslednji put... Kada su ga otvorili ona je pala na nju u kovceg i pocela da jeca bela bela probudi se mama.. bela bela..(tako su je zvali bela - lepa na ita.)... jedva su je odvojili od kovcega...

necu vise...

Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj

omg! ovaj topic stvarno pogadja u srce....necu da ispricam moju pricu jer sam izgubio najboljeg druga...i cim ga se setim samo sto suza mi nekrene ... dajem velik plus za temu extra....smrc :/

btw. ako ocete da zivite najduze dodjite u zr ovde nema smrti :) jednostavno ovo je mrtav grad....ovde ako vas udari auto budite srecni :) joke :P u zr dva ima da umrete od starosti ili od trovanje vodom :P o boze... cu