Corey Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Nikad vise u "Keops" necu uci. Pa što ideš tamo kada je glumac sto puta bolji, napravi ti palačinku da se cela Etiopija može nahraniti, i to za manje pare uglavnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 ahahah, opet sam čitao milančetovu arhivu najboljih rur topika, al sam se nasmejao za sledećih nedelju dana :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 ufff, tek se danas oporavih, nesto mi nije bilo dobro par dana, sjebao stomak malo i tako...al vazno je da sam spreman za slavu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 juche sam pred 200 ljudi na rodjendanu otishao na binu, uzeo mikrofon, rekao ovo je za moju prvu i jedinu ljubav i otpevao vlado georgijev - sve si mi ti i nije mi nishta rekla :( a zajedno smo godinu dana seljanka, iznabadacu je ;D da sam na njenom mestu pravila bih se da se ne poznajemo a onda bih ti poslala PM na ruru "Svrsheno je!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 dok ssam ispirao zube sad,izvalio sam ako se njishesh malo napred-nazad voda reflektuje svetlost na gornje nepce i izgleda kao neka pecina...do jaja... umoran sam mnogo... cu da pustim Shpognle i da spavam. 'noc Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Chek brate, vas dvoje ste zajedno, ili niste? A lepo si pevao, to stoji A i secash se shta si pevao, dok se ja ne secam shta sam pevao na svom Mada, kasnije mi Sanja reche da smo pevali shta sad ljubav ima s'tim... I tako, josh po neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 juche sam pred 200 ljudi na rodjendanu otishao na binu, uzeo mikrofon, rekao ovo je za moju prvu i jedinu ljubav i otpevao vlado georgijev - sve si mi ti i nije mi nishta rekla :( a zajedno smo godinu dana seljanka, iznabadacu je ;D jao kako je to romanticno bas je seljanka ;D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 GOGOGO WEST HAM!!! Chim prodje tekma moram da uchim Baze Podataka... Ali LOL Da uchim pa ti si bre gori od Coreya svojevremeno... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Danas moj ortak Jack-O-Lantern slavi roooodj Idem da mu popijem litru vinjaka i 2l piva... + neka droca naravno, now im a free guy ololo Danas moj ortak Ivan_ me odbanovao. Idem da spamujem kilu postova... + neko smanjenje warna, now im free guy ololo [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Dobrodoshao nazad uz pesmu napravi bar jedan pogreshan post. Okupao sam se vecheras, ne mogu vishe da ustajem u 6h i da se kupam na -10. Kakav sam kreten, ceo dan prodje ja se ne okupam... Na kraju sam se kaznio i okupao hladnom vodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Sledeci put joj otpevaj zuto pile. ne, bash kontam da ce biti duni vjetre, malo preko jetre.. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Danas moj ortak Ivan_ me odbanovao. Idem da spamujem kilu postova... + neko smanjenje warna, now im free guy ololo [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Konačno zavr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 ^ aj sve, nego sto su ti do jaja oni zidovi nesto... :) Sredjiv'o tekstove, boli me glava, mrzi me da ustanem do kreveta a spava mi se. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 spava mi se. oću i ja da mi se spava :( proteklih dana negde oko 7-8 uveče jedva držim oči otvorene, ali ne legnem, i onda se razbudim i mrcvarim do 2-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ah an idea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ne, bash kontam da ce biti duni vjetre, malo preko jetre.. ili alkos alkos nema perspektivu... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 picka mi dolazi doma samo da ne probudimo matorce u pola 3 reci ce wtf is happening Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 vratio se iz grada. vreme je za pakovanje. sutra u metrou sa koferom. aaaa koji smor. a jebe mi se da dam $50 za taxi. zato nosim deagle sa sobom, i ako neko pridje. hs biatch. prekidam da igram cs obecavam. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ah divan dan, kisha ona ljigava, sledeca 3 dana kisha sa snegom (chitaj kolaps u beogradu) a onda u petak snow showers (chitaj TOTALNI KOLAPS JEBOTE NISMO OCHEKIVALI TEK JE DECEMBAR!) uglavnom chekam da pochne milka canitj...i takooo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Konačno zavr Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Ustao sad,posle idem da odradim neki poslic a posle posla odo do devojcice,da zajedno "uzivamo" u ovoj glupoj kisi grrr Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Bio do faxa, a onda na vratima kabineta video da mi je ispit pomeren za sredu. Tako mi i treba. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Milka je cudo, mada epizoda kao takva nije bila nesto specijalno, videces vec :) au mjako ubi lik zhenu na TVu pred kamerama...ono, ja ne volim takve epizode kad nije napeto ali zlo i naopako nisam mogao da prestanem da gledam =o)) + poslednja asocijacija chisto da pokaze ko je gazda ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 jebem ti vreme i kola i sve...sad su nasla da me zajebavaju, em je slava sutra, em ja moram u sredu za bg, em ne rade majstori zbog slave, a ovaj koji radi nema pojma sta je...eh ti autoelektricari...a sto je najgore kola cas pale, cas ne pale, kaze mozda je kontakt brava...glupi suzuki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts