watch:. Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 evo 5 ujutro a meni se i dalje ne spava strasno... Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 o rly? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 vratio se sa Floride u NY. smrzoh se. 1am, u 8 imam ispit iz soca u 12 iz matematike. jel imaju RURovci neki savet da udele? :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Spava li iko na ovome forumu :) Ono gledam gomila postovs od 2-5 ujutro :) inace danas kao neko ucenje pa na kurs popodne.... blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ako uzmes da je Formica u NY, on je zapravo postovao u 00:54. Moram do grada da kupim knjigu caletu za rodjendan i kartu za koncert kraljice argentinskog tanga. i da jedem. a onda kod zubara, pa na rucak, bar je napolju lepo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ustadoh danas nesto neobicno kasno, mozda zato sto nemam nesto puno obaveza. Sad lagani dorucak, pa posle do grada u neku kupovinu, nedostaju mi neki odevni predmeti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 trebalo mi je dobro spavanje ali se sinoć nisam setio da ugasim telefone, tako da ništa od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 sinoc ortaku rodjus ... tequilla sunrise u dovoljnim kolicinama ... mmmm danas u najavi ceo dan neka blejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 sredu, cetvrtak, petak i subotu sam se provodio uvece, onda sam u nedelju spavao ceo dan i evo me sad na poslu. rendom hejt po zenskom rodu. cisto da se ne uljuljkaju. odoh da radim... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Glupi su ovi prichajte topici, ko jedan veliki dnevnik da vodimo. STA ME BOLE UVO STA STE RADILI DANAS :))) to sam ja pricao pre pola godine. svi su mislili da sam lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Drale zhbiru matori kad da te cimam gajbi za diskove?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Raduckam, i spremam neku prezentaciju za popodne. Gledam sad stize catering znaci bice i neke klope, tako da ubah :) Posle posla planiram da idem do skole da sredim neki termin za ispit... nadam se da cu da ulovim profana. sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Idem u shkolu posle krace pauze... Dobro je da sam samo ozdravio Idem odma da zabodem asa iz fizike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Na poslu, raduckam i pricham sa svojim timom dizajnera. Vikend je bio do jaja - prava porodichna atmosvera А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Drale zhbiru matori kad da te cimam gajbi za diskove?!?! cimni me danas posle 6 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ne mogu ja da sklopim neki duzi period srece pa to ti je.....upravo raskinuh sa devojkom i eto.....life goes on.....a treba da radim popodne.....poludecu do 8..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 i sad kako napisati kako mi je jutros sve lepo krenulo, posle ovakvog posta.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 u ovoj godini drugi......ma jebo me pas kad se ja zalecem sa osecanjima.....krenuo jako los period..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ustao pre 30 min. U petak dao krv u dobrotvorne svrhe :), pa imam 2 slobodna dana ne-idenja u skolu. Sacu pojedem nesto, pa cu palim u komsiluk na kafu . The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 vrnuo se iz škole, umoran sam pa idem da prilegnem, dosta obaveza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) u ovoj godini drugi......ma jebo me pas kad se ja zalecem sa osecanjima.....krenuo jako los period..... u jebote... osecanja vs. zdrav razum... iako sve o tome znam i sve mi je kristalno jasno i 100 puta mi je dokazano da je tako, nikako to ne mogu da primenim i lepo da odradim stvar. zato i ja cesto najebem Ale, ako ce da ti bude ista lakse... jbg... rendom hejt po zenama. x2 Edited November 27, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Bedak Alex ... al' kao sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 osvetiću draška i aleta! :) vatra žena je dobar sluga ali zao gospodar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 To je zato sto ste svi vi male sisice! To je zato sto male sisice, kao sto ste vi, jelte, sve svaljujete na drugog, a najlakse je to uraditi na zeni. Zasto? Zato sto njih ne razumete, a kako to obicno biva u ljudksom rodu, ono sto ne razumes das mu misticko znacenje ili jednostavno lazes iz cega se izrode predrasude. A u stvari, sve je relativno jednostavno. Ne postoji takva nesto kao:"osecanja vs. zdrav razum", osim ako covek nije mentalno bolestan, iliti podeljena licnost. Dakle, covek je celovito bice koje tezi ekvilibrijumu, homeostazi, kao uostalom sve u prirodi. Jedina razlika izmedju coveka i ostatka zivota na planeti je u tome sto covek moze sebe da obmanjuje do beskonacnosti. To je iz svega ovoga jasno. "Kad me puknu emocije", nije nista lose, cak je dobro, jer je problem identifikovan. Sta cemo sa onim zaguljenim stvarima kada se nalazimo u Faradejevom kavezu, kada nema protoka informacija? To se niste pitali. Naravno da niste! Za to postoji odbrambeni mehanizam! Jel tako sisice?! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 osvetiću draška i aleta! :) shta opet necesh prcati ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts