Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratio se sa Floride u NY.

smrzoh se. 1am, u 8 imam ispit iz soca u 12 iz matematike.

jel imaju RURovci neki savet da udele? :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

sredu, cetvrtak, petak i subotu sam se provodio uvece, onda sam u nedelju spavao ceo dan i evo me sad na poslu.

rendom hejt po zenskom rodu. cisto da se ne uljuljkaju.

odoh da radim...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

u ovoj godini drugi......ma jebo me pas kad se ja zalecem sa osecanjima.....krenuo jako los period.....

u jebote...

osecanja vs. zdrav razum... iako sve o tome znam i sve mi je kristalno jasno i 100 puta mi je dokazano da je tako, nikako to ne mogu da primenim i lepo da odradim stvar. zato i ja cesto najebem Ale, ako ce da ti bude ista lakse...

jbg... rendom hejt po zenama. x2

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

To je zato sto ste svi vi male sisice! To je zato sto male sisice, kao sto ste vi, jelte, sve svaljujete na drugog, a najlakse je to uraditi na zeni. Zasto? Zato sto njih ne razumete, a kako to obicno biva u ljudksom rodu, ono sto ne razumes das mu misticko znacenje ili jednostavno lazes iz cega se izrode predrasude.

A u stvari, sve je relativno jednostavno. Ne postoji takva nesto kao:"osecanja vs. zdrav razum", osim ako covek nije mentalno bolestan, iliti podeljena licnost. Dakle, covek je celovito bice koje tezi ekvilibrijumu, homeostazi, kao uostalom sve u prirodi. Jedina razlika izmedju coveka i ostatka zivota na planeti je u tome sto covek moze sebe da obmanjuje do beskonacnosti. To je iz svega ovoga jasno.

"Kad me puknu emocije", nije nista lose, cak je dobro, jer je problem identifikovan. Sta cemo sa onim zaguljenim stvarima kada se nalazimo u Faradejevom kavezu, kada nema protoka informacija? To se niste pitali. Naravno da niste! Za to postoji odbrambeni mehanizam! Jel tako sisice?!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...