Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

danas mi je slava, pa moram da spremam sobu, trcim u maxi kad god nesto zatreba...

ali nema veze. prezivecu. juce nisam isla u skolu. :)

Sretna slava svima koji je slave.

@topic

Nisam spavao nocas, otrovao sam se od nekog sranja.. Takve bolove u stomaku nisam u zhivotu imao.

Raspao sam se :(

Enivejz, sad mi je bolje, reinstalirao sam vindouz napokon. Radi k'o zmaj sada. Uspeo sam da pokrenem neke stvari koje su mi mega trebale ranije. Treba da se iscimam do shkole, a Hiroshima u stomaku. Win some, lose some ..

Jbga unkiNd, manje pica [:D]

Btw kad smo kod slava, danas idem kod ortakinje u neko selo, da se ODVALIM...

iako sam posle slavlja punoletstva pre mesec dana rekao da necu vishe piti... I uspeo sam da prebrodim prvu prepreku - 18. rodj najboljeg ortaka... Ali vecheras moram...

Vozikam se ja preksinoc po gradu i naletim na ovo:

08-12-06_0101.jpg

Porsche Cayenne Turbo S, ne verujem da ih za sada im vise od 200 u Evropi.

521 KS, posle Carrere GT najsnazniji Porsche ikada!

Ovo je slikano u Nemanjinoj, a naravno, vec kod zeleznicke stanice su ga startovale DVE interventne (koje su ga jedva stigle:). I to bas su ga onako reprezentativno izvukli iz kola, zaustavili saobracaj itd.

Eto malo i nadovezivanja na onaj topik sa murijanima. :)

Btw, kad sam vec kod Cayenne-a, sinoc cekam ortaka kod nekih od onih zgrada okolo Hyatta na nbgu. I dolazi crni Cayenne sa "E" tablicama (vodi se na firmu u inostranstvu). Izlazi riba iz njega, nafurana plavusa, dovezao je kuci decko biznismen..

Sta je poenta price? Pa, nije imala kljuc od ulaznih vrata zgrade, pa je meni tako ostao broj njene sestre u mobu!1 lolo :)

facebook.com/speed.rs

prosto neverovatno da interventna startuje prave krimose. mada možda unutra bio lik koji se zajebao da ukrade ta kola, a znamo ko ih inače vozi :/

Ah, kakva odlična priča da me podseti kako nikada neću jebati nafuranu plavušu :(

ne propuštaš mnogo, lol

[vip]

ja to da mu bude lakše, mojne da me demantujete

[/vip]

daj, sejnte, sredi više ove tagove :(

Bez zezanja, Imtel ima mnogo dobru tetu koja radi u prodaju. Rado bih joj reklamirao svaki dan :D

Zapravo posto znam o kome se radi, mogu potvrditi da je vudu i oficijelno

zagor.gif

Ili to, ili sam ja tolko pun hejta da na nju gledam kao na jos 1 prodavacicu koju treba zameniti robotom.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

e fala. osh dodjes na kolace - poljupci od kajsija - ja pravila? :)

Hvala na pozivu, na dijeti sam :)

A i nisam bash tako blizu :p

@topic

Bla, truc :(

Cimao sam se do grada ni zbog chega :(

Tuzhan dan danas, sivilo.

Duvao vetar 130 Km/h. I takooo ... skidam neke torente, kucam neki tekstic .. I tako ..

Danas sam pozavrsavao dosta toga pa je kul. Najeo se propisno, i iznenadjujem se koliko ljudi zapravo slavi Sv. Alimpija, a cak su i na TVu danas cestitali slavu vernicima. Ubedjen sam da do pre 3-4 godine niko nije ni znao da postoji takva slava.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...