Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uzmi onaj braunov trimer sto se reklamira

deluje jebitacno

Taj sam i uzeo! To je zato sto sam ja snowborder i urban i kul i mogu onako sve ono da radim u vazduhu zato sto sam svezhe obrijan ;)

El onaj sa 3 "tockica". Posto bih hteo i ja jedan da pazarim ali ono ne znam bas koliko su efikasni i koji model uzeti ?

Nope, ti sa "tri tockica" su Philipsovi. E sad, njih imas raznoraznih al' u sustini cene su od recimo 4000 do 30000. Sta radi taj od 30.000 bog te pita, ali vajda ume da te obrije za te pare ;)

Ja sam uzeo ovog brauna, ali isto zavisi zbog cega hoces da kupis ovako nesto? Ako hoces da se "brzo obrijes ujutru" onda to mozes da uradis ako ti je brada odredjene duzhine pa bi je "doterao". Da se brijes "na nulu" tesko da ces moci, tu je Mach3 jos uvek neprikosnoven. Ono zbog cega meni izmedju ostalog treba je jer ima dva dodatka "za fazoniranje", a nesto mi se sve cini da cu uskoro uci u fazu ponovnog pustanja brade ;)

Doruckujem lagano i gledam odbojku. Pitam se kako nashi sa 5:1 mogu da dodju na 18:18. Valjda nece da izgube ovaj prvi set.

U Moskvi pada kisha iako je kraj novembra - wtf?!

Neko mi reche da je na vestima gledao da se ljudi nesto kupaju po jadranu u hrvatskoj, iako je kraj novembra :) I da je nesto 27 stepeni :)

Dobili nasi prvi set, sad vode u drugoj, pa cemo da vidimo :)

^ Ne znam bash dal je bilo 27 stepeni, al kupali se jesu, u Splitu valjda, gledao sam sinoc na RTL-u :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Taj sam i uzeo! To je zato sto sam ja snowborder i urban i kul i mogu onako sve ono da radim u vazduhu zato sto sam svezhe obrijan ;)

Kolko si dao kinte?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

globalno zagr nego sta, osecam da cu i za ovaj kat. bozic igrati basket napolju

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

cmizdrim k'o pizda ceo dan...ali zivot ide dalje. bio sam da sahranim zeku, pa otisao na klizanje, sad cirkam chaj i privodim diplomski kraju, cekam petak da kupim klizaljke i konacno igram mechwarrior na rhhu, i tako..

brate,znam kako ti je...ja se secam jbt da mesecima nakon smrti mog psa da mi se pricinjavala da je i dalje u kuci ili da je cujem kako vrslja po kuci...bedak

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

dovezoh sebe i kevu kući malopre. mnogo zajebano voziti po ovoj magli, vidljivost na momente dve linije na autoputu (što mu dođe jedno 25 m).. umorio sam se više nego da sam vozio do mora.

shta opet necesh prcati ?

pa nije osveta ako im dam ono što žele, zar ne?

@Drale, Ivan - opet hejt po zenskom rodu... shto kaze Maud nije ni chudo shto ne "umachete" [:D]

jes vala, nijedna me neće :((((

Kolko si dao kinte?

Okolo 6000, dve godine garancije. Sto je "dzab dzabe" u odnosu na Philipsa posto je ovo "najjaci" braun model, pa kapiram da taj philips za 30000 zaista ne brije pet puta bolje ;) Na stranu sto nema mogucnost da "trimuje" niti "fazonira" jer ako se ne varam ima samo te tri glave, philips. Napisao sam gore utiske oko brauna, ali jos ga nisam detaljno isprobao.

Kul stvar je sto mozhe da se pere pod vodom i to ukljucen (zapravo tako kazhu da i treba da se pere) sto jos nisam probao jer mi je nekako "neprirodno" pravo da ti kazhem :) ali mi deluje kao sjajan nacin da se brzo resis svih dlacica koje bi ovako cistio pet minuta. Naravno mozes i da se brijes dok se tusiras, ali ja nista gluplje nisam cuo pa to ni ne planiram da probam :)

@ kruko - ne daj se, znam kako je. Mislim da je dan kad je uginuo moj pas bio jedan od tuznijih u zivotu, bas sam bio smoren, a najcrnje, i kompletan ostatak porodice.

Gledam ovu maglu, jedna je od "najguscih" kojih se secam. Imam prirodni "maglometar" ;) u skladu sa tim koliko zgrada vidim kroz prozor, pa ako ne vidim samo solitere cetiri ulice dalje onda je kao slaba magla, kad ne vidim soliter dve ulice dalje onda je kao zeznuto, al' sad jedva vidim kutju koja je ulicu dalje, sto se nije davno desilo.

Da ali trcanje po magli ima i svojih prednosti. jebote sad sam se setio kad smo u nekom 5-6 osnovne kad je ovako magla isli po kraju sa izvadjenim djokicama :)))

Oko tih elektricnih brijaca : jel boli kad se njima brije covek, jel mogu da povrede mladez na vratu i sve u svemu, zasto je to bolje od zileta?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...