weasel Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 trese mi se zgrada od gromova odo ja u brda ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 samo vas gledam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 hahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 haha gotov si =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ma odlemio si :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) Ja samo da proslavim jubilej postova Edited October 29, 2006 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 g. Cedo, a koji su Vasi naredni koraci, sad kad su klerofasisti neopozivo zajahali na vlast, zajedno sa SRS, SPS, SANU, i ostalim silama mraka i haosa? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 kako poceti sa opisom mog dana kada ima toliko toga da se kaze. Ali ajde, valjda je logichno poceti od pocetka. Bude me u 6:30, nedelja je i jedino sto mi prolazi kroz glavu je - ako uvucem glavu ispod jorgana i disem tiho, mozda ce zaboraviti na mene i ostaviti na miru. U roku od 15 minuta, josh mutnih i sanjivih ochiju sedam za volam i palim za grad gde me ceka bus za izlet u istochnu Srbiju preko kevine firme (energoprojekt) na koji idem prvenstveno jer sam se u poslednje vreme pickarao sa kevom mega, pa rekoh bilo bi dobro da napravim gest dobre volje. Dolazim do busa a ispred me ceka velika kutija koja se pushi na hladnom jutarnjem vazduhu jer je puna pita savijacha. Tada pocinju moje slatke muke jer se treba odluciti izmedju pite sa sirom ili sa zeljem. Kako sam zavrshio sa tim, padam u san . U sledecih pet sati pentram se po resavskoj pecini, kupam ispod vodopada (greskom sam skliznuo u jezero), obilazim manastir manasiju pa i njegove restaurirane bedeme, pesacim tri kilometra kroz shumu da bih dosao do nekog ekoloshkog rancha pored reke, gde za manje od 700 dinara hasam grilovanu kalifornijsku prelivena domacim bagremovim medom i pijem crno vino. Vece se zavrshava u nekom motelu Resava gde me ceka meze, vrela govedja corba,odlichan rostilj,bakljava i tuljumba. Dve to ne bi bilo nesto posebno da nije u motelu bio i neki bend koji je svirao klasichnu narodnu muziku za shiroke mase,koje su dotle bile dobrano pijane pa su svi ti diplomirani mashinski inzenjeri, magistri i doktori nauka zaigrali kolo. ali ni to ne bi bilo posebno da medju izletnicima nije bila i neka kcerkica (tipa 87,88 godiste) koja ocigledno vezba folklor a priroda joj je i inache bila veoma, veoma naklonjena - tako da je mala, ne igrala, nego kako joj tabani poskoche a meni ochi hoce da iskoche. ma srpska shakira. samo sam je gledao i pogledom prozdirao i skidao slojeve odece kao listove sa glavice kupusa. u deset dolazimo u beograd. Moja keva prilichno pripita, inache zena ne pije ali joj je nesto danas kvrcnulo u glavi jer je lomila cashe i skakala na stolice.Smestam kevu u kola, palim motor, radio a ono krece pesma L.A. Woman od Bili Ajdola. Noga na pedalu gasa i eto mene kuci sada. mega dan. mega mi je prijalo da jedan dan ne moram da se bavim nichim sto ima iole veze sa modernim nachinom zivota ili faksom ili poslom. Mega, mega. Volim vas sve!!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ja sam danas pomerio sat unazad :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) Umoran sam poslednjih dana. Sa burazerom pripremamo ubrzano radnju za otvaranje, danas slagali robu po policama, izlogu, ovoono, sutra otvaramo. Otishao posle do devojchice i kuci stigao malopre. Ne mogu da gledam. Sutra cu da preskochim fax u najavi. Edited October 29, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Umoran sam poslednjih dana. Sa burazerom pripremamo ubrzano radnju za otvaranje, danas slagali robu po policama, izlogu, ovoono, sutra otvaramo. Otishao posle do devojchice i kuci stigao malopre. Ne mogu da gledam. Sutra cu da preskochim fax u najavi. Kakvu radnju? :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Niste normalni sa ovim politichkim avatarima Sad sam zavrshio vecheru, bili mi neki gosti ... Izvalio sam koliko je ajvar gotivna stvar + domaca slaninica ... Eh, Srbijo, medj' shljivama ... Odgledao sam sve epizode Heroes-a... Sad mogu da utonem u carstvo snova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Kakvu radnju? :) poshto grin zivi u selu, nije tesko zakjuchiti da je u pitanju radnja za sitne poljoprivrednike, aka prodavnica djubreta, raznoraznih alatki itd.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Život je nekom majka a nekom maćeha. ...a nekom jamajka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ali bitno je da se odnosi na zivot;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Ahahahaha, ubijate me sa ovim avatarima, pa to je tako mnogo dobro da ja nemam reci. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 stvarno niste normalni...sad cu i ja morati da menjam svoj 3 godine stari i pre 3 dana vaskrsli avatar u nesto tako retardirano...ili pak ne... nakon x nedelja geostrateshkog dogovaranja konachno sam se nashao stiju i dao mu diskove, za koji dan cu moci sa ostalom decom da avetam o novim epizodama PB, bsg i heroesa =o) posle toga bio sa drushtvom na karaoke vecheri...ponovo se nisam napio...majkemi =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 We're glad Now join us! Fali nam par ikona srpske underground politicke scene! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 biserka i vucho tachnije. taman da formiraju sveto trijstvo sa kandickom. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 (edited) da smislim nekog... Edited October 30, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ^ nisi jedini :(( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ^ a jos se ide popodne u skolicu :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Normalni ljudi se svadjaju sa roditeljima , ja se svadjam sa babom.Kako ta zena ume da nervira , strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ocistio godinu. sem toga svasta i nista nema :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts