Kole Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ako nisi posetjivao koleze na toxikologiji nista od tog provoda ;oP @topic chekam da se stija probudi i poshalje poruku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 a ne kole, nisam ja kao neki ovde, ja pijem sa razumevanjem!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ajao... ja sam se tek sad dovukao kutji.... mnogo fino bilo sinoc ... 30 pijanih i navarenih indijanaca na jednom mestu dobio dosta finih pokloncica, ortak mi uzeo "booster pack" (guarana,red bull, energis, fast, booster itd...), drugi mi poklonio trzalicu od gardijana... zadovoljan sam sobom... neke fotke mozda uskoro @ivan :* za poklon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Spavao sve do malopre, sinoć bio na slavi kod ortaka, tu bili i drugovi njegovog mlađeg burazera, još više se uverio kako su sledeće generacije sve gluplje, debilnije i nakurčenije.muda do poda, ni grama mozga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Danas me vremenski pomak spasao inace bi prespavao trening Inace sada svi u kuci ludnica, kako ne volem to :/ Ali izgleda da ce moji ici na jedno 5 dana. Jos samo da smislim kako da iskoristim to vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Prcaj u plinomobilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 meni treba prazna gajba daj mi kljuceve i sve ti je oprosteno :)) reci sad da i ona nema gde? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Sranje ova kisha, a treba uskoro da krenem. Valjda ce malo da se razvedri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Moskva, pada sneg od jutros, naspavao se napokon k'o chovek. Ako bude josh jedan referendum/izbori za ustavotvornu skupshtinu ode josh 400 miliona pa sad ti vidi... Jedino shto mozesh da uradish da sprechish to je da izadjesh. Obozavam nashu "raju" - toliko se razumeju u politiku da ih boli kurac koliko para daju drzavi samo da "oni koji su na vlasti ne bi ukrali" mislim da neko ko ne zivi ovde ima najmanje prava da pricha o politici, mr gastos 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 mr gastos el nadrkan ? nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Chudim se ovom vremenu, idem da programiram, sad jeo, ovo pomeranje sata mi nishta nije pomoglo. Pre svega odo na push pauzu :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) Eno ga Depeche Mode vikend na vi ejč vanu. *loool, na Edited October 29, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 kurac, što nemam vh1.. :( depeche mode = zakon mada relativno skoro sam počeo da se ložim, šta ću kad sam neuk :) elem, bio sam da glasam.. deluje da je u kajblu odlična izlaznost, al da ne ureknem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ceo dan sam van kuce zavrsavao neke poslove, sad cu malo da iskuliram pa palim za bg...sutra fax, mrzi me strasno da ustajem rano...kako bi do jaja bilo da sve na faxu pocinje od podneva i traje do uvece:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 kurac, Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 kako se zove ona pesma "ol aj vonted, ol aj nided, is hir in maj arms...." Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Ind Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 sad se vratih od tetke sa ruchka, pre toga ajde da odem da glasam da mi drashko posle ne rese kako zbog takvih kao ja nije uspeo referendum, sad najeden i malo kljakav overim net i odoh da kuntam. ustvari opracu patku sada u ishchekivanju ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 koja budala ovaj sto vodi dnevnik na pinku.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 sad se vratih od tetke sa ruchka, pre toga ajde da odem da glasam da mi drashko posle ne rese kako zbog takvih kao ja nije uspeo referendum, sad najeden i malo kljakav overim net i odoh da kuntam. ustvari opracu patku sada u ishchekivanju ;) :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Razmishljam kako da ubijem vreme. Eksperimentisao sam neshto u svom chedu radjenom u C-u i uspeo sam da ujebem program koji je perfektno radio...genije. Ostalo mi josh 2 posta do 4te zvezdice (valjda) YAY moram da je dobijem vecheras xD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Završio sve obaveze, malko ću da prelistam neke časopise i knjige što sam kupio juče pa na kunt. Ćale i keva malopre se vratili sa glasanja i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Danas sam se smorio...Ucio i to mi je ubilo danasnji dan:( vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Kako je lepa ona voditeljka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 emo vudu:)hahahahah vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts