MaudDib Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 husao u gradu, sada opikao neke dote, smorio se jel sam skapirao da ni sada u sledecem roku necu polozhiti :( i tako sjebavam dan za danom. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 @naochare: cuo sam da je taj lux optik dobar (svi ga nesto hvale). enivej, ja sam moje uzeo za 180eur (105 eur za stakla, tanka plastika, indeks debljine 1,61, 60eur neki shvedski Peak ram, 5 eur ugradnja). inace, ako vam trebaju nove ali standardne naocare, mesto na kome sam uzeo je jako jeftino. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 hmm.. to "Mesto na kojem sam uzeo" mora da je jako popularno ;) Blea na poslu, opet me nervira ovaj Ivan shto nam ne dopusti da vidimo svet posle 100tog posta, al ajde... nema veze :)) Sinoch bilo gotiva, doshlo drushtvo, mala sedeljka, igrali asocjacije neke malo chudne ali efektivne... lego u 5, usto u 6.. evo ovde zombiram se :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Poslednji dan Sinergije je pocheo...juche je bilo sasvim fino ako izuzmemo veche kad sam mogao da nestanem u vrletima Petrovaradinske tvrdjave, ali na kraju se sve lepo zavrsilo. Odoh dalje da zujim, narod tek dolazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 hmm.. to "Mesto na kojem sam uzeo" mora da je jako popularno ;) Blea na poslu, opet me nervira ovaj Ivan shto nam ne dopusti da vidimo svet posle 100tog posta ne zhelish porci stotu stranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 husao u gradu, sada opikao neke dote, smorio se jel sam skapirao da ni sada u sledecem roku necu polozhiti :( i tako sjebavam dan za danom. само оштро, Ћиле старо момче! елем, кола ће ваљда да ми буду готова до петка. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 usto,jeo...nadam se da mi je ovo poslednji dan bolovanja:)...moram da ozdravim do subote i exkurzije u Grcku:D... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 plinomobil! \o/ mene i dalje svako jutro bolE grlo...ne znam vishe dal su poslednji trzaji moje alergije ili se rastegla ova moja prehlada...i takooo =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ust'o, par telefonskih poziva, sad cekam da razdelim neke papire pa na tekstove da se bacim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 enivej, ja sam moje uzeo za 180eur Ti nisi normalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 елем, кола ће ваљда да ми буду готова до петка. .. to pricas zadnjih godinu dana , pa kad ce vise TAJ petak ? pocela sam da ucim za januar.. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 za naochare.. auch..vi ste neke sqpe machke, ha?! ja platila svoje 3k+izdrada stakala 800din.. :))))))))))) sinotj beshe jako zanimljivo.. shteta shto sam morala da idem.. chekam drugarq da mi javi shta je uradila sa ispitom..pa da iZfrikombinujem veche.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 omg, novi topic!:)...btw, evo bio do grada, kupio patike konacno, mada se neviram jer opet nisam nashao ono sto sam trazio, ali morao sam da uzmem neke inacehe bih ishao bos i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 rad je stvorio čoveka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 "okvir" je 5300din, u pitanju je neki silikonski, dechiji model je tezhak 7, za odrasle 9 grama =o)) uglavnom srafi se direktno na stakla(koja su zapravo isto lagana plastika) i najbitnije savitljivo je i mogu da zaspim sa njima \o/ kupujem u trzhnom centru kod meka na vidikovcu, lux optik se zove radnja, mogu ti dam fon ako ocesh...a ako ih zovesh onda cu da ih cimam da mi daju proviziju ;o)) 'ce ih zovem ;) daj fon @naochare: cuo sam da je taj lux optik dobar (svi ga nesto hvale). enivej, ja sam moje uzeo za 180eur (105 eur za stakla, tanka plastika, indeks debljine 1,61, 60eur neki shvedski Peak ram, 5 eur ugradnja). inace, ako vam trebaju nove ali standardne naocare, mesto na kome sam uzeo je jako jeftino. daj fon e da, jel' rade i pregled? poshto ja kao imam neke papire kad sam ishao na lekarski za voznju, al' nisam bash siguran da je to - to ;) .. i eljbure, nisi normalan, ne pada mi napamet da bacim 100 eura na stakla ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ta sqpa stakla su od plastike..koja su i laksha.. praktiqje se kod vetjih dioptrija.. kachim Iio - Rapture na rapidshare.. nije mi jasno kako ima neko da ne zna tu pesmaJu.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Danas je dan poceo fantasticno, Prvo mi je bila komsinica na kafi pa mi je posle ortak reko da sam polozio ispit pa sam iso do fax-a i upisao za 45 sec bukvalno a sada ostak dana mi je izdvojen za kompaliranje novog sistema bolje ne moze biti zar ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 opet se ubio od spavanja i tako ukrug. mora neki rezovi da se naprave nece da mozhe ovako. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 pocela sam da ucim za januar.. Znači, ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 drugarka dala uslov.. idemooooooooo.. :)))))))))))))))) e da.. HNS proradiJo.. ajm soooooooooo hepiiiiiiiiiiiii aj zdravo drugariiiiiii....... :)))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 .. to pricas zadnjih godinu dana , pa kad ce vise TAJ petak ? eh, eh, pa MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ne znam jesam li rekla da sam popravila keca iz hemije na 5 (ljudi moji je li to moguce?:) jupiiii For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 @svi za cvidze: ne znam sta vi tripujete, ali meni je ovo najjeftinija varijanta, posto nosim naocare/sochiva od svoje 6. godine, imam zajebanu kombinaciju sfera, cilindara i dioptrije.... svuda gde sam pitao za stakla dioptrija +3.5, svi su u fazonu... ma to ti je jeftino, cak i plastika.. mozda 2500 ili 3000 din po staklu.... i onda kad im kazem tacno sa nalaza/recepta o kakvoj dipotriji je rec.... krene spika... "A to ti je specijala, mora da se cheka tolko i tolko, jako skupo, razmisli o ovim drugim..." Ova stakla koja ja imam u ABM klinici kostaju 8900 din po komadu (ja sam platio oba toliko). @ zlaja: "mesto gde sam uzeo" se bas zove tako... posto su likovi meni sumnjivi... u fazonu.. prvo sto ti kazu kad dodjes kod njih je "mi nismo lopovi". @saint, sad sam u zurbi nesto, ali cu iskopati telefon radnje. Preglede ne rade oni, ali mogu da te upute kod nekih opet njihovih ljudi. Pregled u ABM-u je ok i kosta 1500din. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 eh, eh, pa step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 nikada se nije vadio na "poshtedu" ... tako da nisam navikla na chekanje :)) i posle se pitamo zasto nam je drugar hronichno bolesa'n - you're sucking all the life-juice from him! =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts