Pesma-mrtve-dece Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 coreldraw je govance ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 nesto me zeza stomak ... verovatno cu na predavanje tek oko 16 :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 natmureno sam natmuren... iz nekih famoznih razloga rur mi nije radio cele nedelje u intervalima, al me mrzelo da se cimam oko toga i provaljujem ili pitam shta je u pitanju... blokirali mi icq na poslu pa sam neshto izmajmunisao da opet radi... povredio sam par osoba do kojih mi je stalo govoretji im surovu istinu na direktan i ruzhan nachin i ne ponosim se time uopshte... a opet se bojim da uopshte nisam nishta ni pametno ni efektivno rekao... ovih dana se bash bash razbijam od crtanja i skoro su mi simultano gotova dva wallpa za ovo rurology contest shto me raduje bashh... pada mi josh jedan format kompa,al je pozitivno shto sam dobio neku instancu win xpa koja je direktno iz majkrosofta i to sa servis pekom 2 i kao shljaka kako bi trebalo, weee... i tako... u kratkim crtama.... olo Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 moracu da shirim zenice sutra, da bi mogli da mi odrede dobru dioptriju za naochare, smorih se k'o pas... ova baba iz klinike mi reche da ce "blur" trajati do ponedeljka, a u nedelju moram da radim... totalno sam bez ideje kako cu :((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 to kao malo otoplilo... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 moracu da shirim zenice sutra, da bi mogli da mi odrede dobru dioptriju za naochare, smorih se k'o pas... ova baba iz klinike mi reche da ce "blur" trajati do ponedeljka, a u nedelju moram da radim... totalno sam bez ideje kako cu :((((( Neces nikako. ja sam nakon sirenja zenica ismejao doktorovo upozorenje da ne idem na ulicu vec da odem kuci taxijem/sa nekim :) Dobrih sat sam bazao po karaburmi ne videci bas mnogo :) Mada je meni blur trajao par sati. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ne daj se zlajo:)...btw, sejnte, nece ti to mnogo smetati...jebiga, kad se kod nas jos koriste zastareli lekovi za shirenje zenica... evo treba sad da odem do poste da platim telefon, a mrzim to najvishe...pogotovu kad je ovoliki rachun:(...veceras palim za bg i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 moracu da shirim zenice sutra, da bi mogli da mi odrede dobru dioptriju za naochare, smorih se k'o pas... ova baba iz klinike mi reche da ce "blur" trajati do ponedeljka, a u nedelju moram da radim... totalno sam bez ideje kako cu :((((( pa ili pod a da nadjes nekoga da ti asistira, ili pod b da aktiviras one opcije za slabovide windowsa (bez sale) pa putem "lupe", "zvucnih obavestenja" i ostalih stvari da probas da to "prevazidjes". A i mozda te prodje do nedelje. Ugovaram zamenu svetala u bigzu, da mozhemo nocu i da izadjemo iz redakcije kada padne mrak ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 smaram se na faksu jedva cekam da dodjem kuci da se naspavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Neces nikako. ja sam nakon sirenja zenica ismejao doktorovo upozorenje da ne idem na ulicu vec da odem kuci taxijem/sa nekim :) Dobrih sat sam bazao po karaburmi ne videci bas mnogo :) Mada je meni blur trajao par sati. fuck! :( ne daj se zlajo:)...btw, sejnte, nece ti to mnogo smetati...jebiga, kad se kod nas jos koriste zastareli lekovi za shirenje zenica... moram da radim ;( valjda cu moci.. pa ili pod a da nadjes nekoga da ti asistira, ili pod b da aktiviras one opcije za slabovide windowsa (bez sale) pa putem "lupe", "zvucnih obavestenja" i ostalih stvari da probas da to "prevazidjes". A i mozda te prodje do nedelje. daj bozhe da prodje, a sutra cu da proverim te opcije :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Mozhesh ti to Sa1nte! SRBIJA JE UZ TEBE!! :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 jurim kako da sredim windows installer.. a inace, osim toga, sve je oke.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ma nemoj da te lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Pripremam neku Gradjevinsku Normu za skolu..muda me otekla ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) dragane, brate pa te priche su kao da ce ti mazati ochi hidrogen peroksidom ili domestosom. Poslednji put kada sam ja sirio zenice, pre nekih pet ili sest godina, mozda mi je sat ili dva bio mutan vid. elem jutros sam se prijatno iznenadio uljudnoscu i brzinom rada shalterushe u SUP u Zemunu. Produzio sam vozacku za pet minuta. Edited October 20, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) Shto volim kad se probudim kasno, trchim na fax zbog toga i kad stignem ukapiram da na istom nema nikoga. Edited October 20, 2006 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 I shvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ne, nisam toliko prso :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 sirio sam sto puta, znam kako to ide. Na koliko li se samo ovo nacina moze tumaciti? Razvalio se od spavanja jutros, i generalno je nesto opusteniji dan nego inace, sto me solidno raduje. Sad kao radim nesto, ali je dobro sto je sve bez neke presije. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) Znači upravo mi se desilo ne Edited October 20, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 nemoj da te loze dragane, ako radis sirenje zenica uvece, do jutra ces vec najnormalnije videti. sirio sam sto puta, znam kako to ide. Ma nemoj da te lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 @vudu: ne seri da koristiš cd-ove, šta će ti to? :) @saintove zenice: meni je to trajalo jedno popodne, ništa strašno, čak sam i komp mogao da koristim sa čestim prekidima. jedino nisam mogao da vozim. povredio sam par osoba do kojih mi je stalo govoretji im surovu istinu na direktan i ruzhan nachin i ne ponosim se time uopshte... trebalo bi da se ponosiš, osim ako: a opet se bojim da uopshte nisam nishta ni pametno ni efektivno rekao... :) btw, pošto slutim o čemu pričaš, mogu ti reći samo sledeće: postoji veoma dobar razlog zašto su bivše ribe bivše :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 kk, umirili ste me, thanks :**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 DRAGANE OSLEPECESH Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ajme.. nemoj da ga tovarish.. bitje sve ok.. :))))))))) zdravo kruko.. nem pojma shta tjem vecheras.. iam par opcija.. a ne ide mi se niQda.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts