Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovaj militj mnogo voli da bude tajanstven, kao, fora.

Stigoh nesto u zemun, da zavrsim sta imam, pa posle na sajam knjiga, da vidimo sta tamo ima. Ako nadjem neke fine knjige, mozda koju i pazarim, mada sam skapirao da sam malo izgubio pojam sa cenama tih stvari, pored nekih strucnih oblasti prakticno uopste vise ne znam sta je neka ok cena, sta skupa a sta niska za knjigu. Ok, zavisi od formata, velicine, koricenja, etc etc, ali znate sta hocu da kazem.

Procitali smo skriveno pitanje u tvom postu. :)

Naime, uvek izdvoje par knjiga koje se mogu ukrasti bez vecih poteskoca :)

Ukoliko zelis da drpis malo bolje knjige...hmm...povedi greleta, on deluje onako uber ozbiljno, neka zagovara radnike, a ostatak ekipe neka trpa.

U moze i zverko da zagovara radnice!! Jos jace.

Javi kako je proslo :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sta radi laki u zemunu? sklekove

bio u gradu

video pozhar

prijavio ispit

bio kod drugarI

nazhdrao se torte

pokupio ispravne epizode Housea

vido dzhankija na zelenjaku, ou maj gad ;o)

aj neko ko ide na sajam ako ima da se kupi gemmellov shield of thunder da javi cenu i lokalitet pa da odem...

znachi nova izreka

"cold as cucumber"

znachi pao sam na pod od smeha kad sam chuo lika da je ovo rekao.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Javi kako je proslo :)

super je proslo, nisam primenio tvoj savet ;))

inace je bilo kul, nije bila guzva, a 18h popodne, bas sam se zacudio ... obisao, video sta se desava, naravno nema nikakvih popusta i slicnih stvari, ali ima sta da se vidi.

Sad odgledao tenis na eurosportu pa cu jednu epizodu CSI pa na kunt, nesto sam umoran.

nije cold nego cool, ali da, to je stari britanski idiom...

jebem ga ovaj rece i napisa cold e sad kako e u originalu neam pojma. niti cu ikada koristiti tu izreku. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Bio si na sajmu a nisi ukrao knjigu :(

al' moram priznati da je "obezbedjenje" bilo mnogobrojno na svim tim malo vecim standovima. Bukvalno ih je bilo recimo 10ak-15 na na primer IPS-u, Platou, i tako tim vecim. Prakticno ih je sve vreme bilo vise nego posetilaca :)

Sto je lepo ovo vreme, moglo bi makar do decembra da traje ;)

Prokleti kapitalizam i tranzicija.sredinom 90-ih, maltene je bila cast za izdavacku kucu da im ubogi studenti marnu knjigu.

A sto se tice vremena, mozda prija vama mladima, ali oh moj lumbago :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja sam skontao da nemam ni vremena ni keša za knjige, tako da neću verovatno ni otići na sajam ove godine :(

in the other news, otkačih dva ispita, ne smem da mislim koliko još treba.. nazad za sto.

Ja sam gotivio sajam jer je tamo moglo da se nabasa na brda frikova izmedju ostalog.

Tesko je zaboraviti veseli razgovor sa flaviom rigonatom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...