Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

^ hvala, hvala.. da sam ja to napisao ispalo bi da se hvalim opet.. što nije daleko od istine al ajde :)

doneo sam nameštaj nazad u gajbu, konačno imam dnevnu sobu opet.. iskilavio sam se, jebeno sranje nemaš kako da uhvatiš, samo klizi iz ruku.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeste, jeste, sa sve onim ubogim stovaristem prekoputa [xx(]

raduckam ceo dan, nesto sam u nekom x raspolozenju, ni tamo ni vamo, nemam strpljenja ni za sta, a sa druge strane me nervira kad radim nesto ishitreno i frljavo...hm.

stovarishte je tu, ali realno je i da su tu sada mnoga predstavnista stranih firmi, da su najskuplji stanovi, a to nije za dzabe...

ja se vratio sa rucka kod dede. Odvalio se karadjordjevom. Posle malo procunjao po gradu, beograd je lep grad ali postaje sve skuplji i skuplji.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

sredio dnevnu sobu napokon, jesam vam to već rekao? uglavnom sad mi je to mnogo gotivno, čak hoću i novi tv da kupim, al proći će. keva non-stop kampuje tamo, a ja volim svoj prostor. to je to.

Mozemo mi da seremo i to ali ovo je u principu mozda najbolji forum.

i deus je najbolja igraonica, uz stilgar's, naravno.

<3

Bicete ko deus kad budete imali animirane bubasvabice kako trce preko ekrana :)

@soba : ma sta ce ti tv...ah ja sam u paklu nesredjivanja svoje jer planiram uskoro da flee away, ali ah kakve se ideje roje u mojoj glavi.

mada ce se na kraju sve svesti da ce mi vrhunac uredjenja biti da kupim kuciste da mi ne bi komponenete stajale na stocicu za kafu :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

wow.jpg

haha :)

u jeee, za ovo jos nisam zula. kao ni za pozdravak. :)

ceo dan danas provela sa rodbinom, pa eto mi savrsenog razloga zasto nisam mogla da ucim.

izvini al sta je pozdravak :)

Zdrav podvarak?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Citam ja tako topike i pade mi na pamet jedan misaoni eksperiment, potencijalno zaplet za neki SF, i sl.

Naprave ljudi takav softver, stave ga u cip i ugrade ga svima u glavu. A sta radi taj programcic? Sputava coveka da laze samog sebe. Zamislite to. Mislim da bi to resilo 99% problema na svetu za koje je covek odgovoran, ako ne i celih 100%. Mada ne mogu da kazem, mozda je stvar malo komplikovanija.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Ahhh, evo me konacno za mojim kompom posle pet dana od pocetka napada zlih majstora koji krece. Uspeo sam da svoju sobu dovedem na nekih 50% funkcionalnosti sto se namestaja tice, ali komp je on-line, a uspeo sam i TV da izvucem odnekud sto mi je na startu veceri vise bio kao bonus objective. To se pokazalo kao ekstra potez posto je malopre pocao Top Gun na Pinku, idem ja da se lozim malo :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...