Doolio Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ali 'those motherfuckers killed our motherfuckers':) slike su bruka 'this is tartaaaaaar!' Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Generalno sam i ja stekao dojam da se tip dere vise nego sto bi trebalo... Ljudi, niste bili u vojsci. Tamo se SVI deru, tako da je to sasvim ok :) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nije mi jasno gde nalazite ove slike ... :D Koma su a i tebi bojinho svaka cast za emoticon ...VRH je ... Sinoc sam opet gledao film...morao sam ...ali prrevod nije imao veza sa prevodom iz bioskopa Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ahahah kako sam se ismejao :)) gledao sam film i ono ok je,nisam ni preterano zadovoljan ni smoren.digne malo adrenalin ali nista dalje od toga ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Imam osecaj da ovde vecini ljudi ako se nesto svidi, to odma mora da bude kultni momenat filmske industrije, a ako nije onda je to odma veliko sranje. 300 je holivudski produkt i od pocetka je tako pravljen, prema tome ne kapiram kako neko moze tu da prica o situaciji u americi i o feminizmu (points at vulfi) ... realno, ko da za to nekog zabole :) Strip je realno OK prenesen na platno, mogli su mnogo ALI mnogo vise da zaseru prama tome, film je uspeo i samo potvrdio ono sto sam i ocekivao iz trjlera (koji je ruku na srce, kao sto rece Hajli pokazao 90% filma). Ako ste vi ocekivali petologiju u politickoj situaciji u staroj grckoj i o tome da se zene bese za sise ako ne operu muzu dobro noge onda gl... go download yourself "ROME" :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Rome je za 300 majka. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Odgledao sam juce u bioskopu,fenomenalan film. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 jao jao jedva cekam film Jedini problem je sto ce za mene leonida uvek biti debeli kralj koji je dupetom zaglavio termopilski klanac i zgnjofa jabuku dok ga strele bodu u dupe. Ko zna o cemu pricam, zna, ko ne zna, jebiga :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Zna Niger. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Upropastio je karijeru Dzerald... Nece se od ovoga nikada oporaviti :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ako se oporavio od uchestvovanja u tomb raideru 2 zasto se ne bi od ovoga? nije on c.lambert da sad pochne da glumi u svakoj retardiranoj stvari gde se pojavljuju machevi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 300 je holivudski produkt i od pocetka je tako pravljen, Strip po kome je film pravljen nije holivudski projekat. Ja ne mogu da gledam ovaj film a da nemam u vidu strip, kao shto svojevremeno nisam mogao da gledam LotR filmove (koji nevidjeno smrde) nezavisno od knjiga. prema tome ne kapiram kako neko moze tu da prica o situaciji u americi i o feminizmu (points at vulfi) ... realno, ko da za to nekog zabole :) Pa brate minli, upravo je u tome poenta! Boli me penis za to shto Dubya i ekipa imaju problema da ubede deo javnosti da je rat u Iraku/Afganistanu bio neophodan i da je neizbezno i da se sada zarati sa Iranom. A ne moz' ni da zamislish koliko me zabole za titranje ega zenskog dela publike pridavanjem na znachaju jednom marginalnom (zenskom) liku. Ok ako tebi to ne smeta... ali moje je mishljenje da te dve gore navedene mane nisu "nevini posmatrachi" koji se mogu lako ignorisati, vec veoma aktivni uchesnici u krivljenju, odnosno razvodnjavanju kako osnovne poente stripa, tako i celokupnog mita. Npr. shta je efektivnije? Strip Leonida koji mrtav 'ladan hmpf-this-is-sparta-you-insolent-biatch gura persijskog izaslanika u rupu ili film moram-prvo-da-pitam-zenu Leonida koji urla k'o manijak? Gari*, dzaba ti vikanje kad si se kastrirao u prethodnom kadru... * Yay, uspeo sam da iskoristim termin "gari"! Prvi put evah! Strip je realno OK prenesen na platno, mogli su mnogo ALI mnogo vise da zaseru prama tome, film je uspeo i samo potvrdio ono sto sam i ocekivao iz trjlera (koji je ruku na srce, kao sto rece Hajli pokazao 90% filma). Collololdore bre? Treba da im budem zahvalan shto nisu totalno zakenjali stvar kao sa vecinom dosadashnjih stripskih ekranizacija? Zato shto su samo delimichno uspeli u "muchnom" zadatku prenoshenja jedne kratke i jednostavne priche u drugachiji format? Give 'em a friggin' medal, then! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) ako se oporavio od uchestvovanja u tomb raideru 2 zasto se ne bi od ovoga? nije on c.lambert da sad pochne da glumi u svakoj retardiranoj stvari gde se pojavljuju machevi =o)) E! Njega ne diraj! Jes cuo! Edited April 3, 2007 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 * Yay, uspeo sam da iskoristim termin "gari"! Prvi put evah! Fag! shta je sledece? "Frendovi"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Wulfi> To gledanje zene pre low-kicka je mozda i najgori momenat u filmu (zajedno sa onim dramama u senatu), mada opet - da bi uopste film snimili posto i sam kazes, da je prica relativno kratka, morali su nesto da ubace (ovo se odnosi na taj senat, i one duge scene "dirljivih" pogleda :) ). E sad poznato je da nonstop akcija, posle odredjenog vremena smori, tako da su to zaista morali da preseku sa necim :) Ok, kapiram sta hoces da kazes - ali na drugu stranu, ovo je najbolje sto holivud moze da prinese... ni sin city nije bas besprekoran bio :) P.S. z0mg ali Leonidas vice i u stripu! http://img265.imageshack.us/img265/4443/300015qt7.jpg sparta je boldovana!! :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ovek se nalozim kada vidm tu scenu ... kada ga zune dole u rupu !!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Odlichan je film. Strip nisam citao da se ogradim odmah, ali ne vidim sta se primate na to sto se Leonida dere, pa on je jebeni vojskovodja. Nema on megafon, mora 300 ljudi da ga chuje:) Edit: I politichari se deru na mitinzima, stvarno istorijski mislite da se kralj Sparte nije drao? Edited April 2, 2007 by Troublemaker Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 daleko od toga da je film neko remek delao, ali isto tako nije ni neko sranje, mzoda ste jednostavno previshe ochekivali od fililma. moze se pogledati, ako nishta barem se tih 2 sata nisam smorio. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Joj Coll isro si se kao bulja :). Nisam jedan od tih ljudi o kojima si pricao. Realno film mi se nije svideo zato shto mi je bio uzasno dosadan. Nedostatak radnje (osim naravno omg idemo da umremo za grcku dela) i generalno non-stop dranje u filmu me je jezivo smorilo. Daleko od toga da film nije kvalitetno odradjen, kao shto sam vec rekao scene borbe i muzika su odlicne. Samo mi nije jasno shto su Spartanci predstavljeni kao americki gay marinci? :) THIIIISSS ISSSSSSS SPPPAARTTAAAAA Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Samo mi nije jasno shto su Spartanci predstavljeni kao americki gay marinci? :) Pa ako izuzmesh americhki, verovatno zato shto to i jesu. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Wulfi> To gledanje zene pre low-kicka je mozda i najgori momenat u filmu (zajedno sa onim dramama u senatu), mada opet - da bi uopste film snimili posto i sam kazes, da je prica relativno kratka, morali su nesto da ubace (ovo se odnosi na taj senat, i one duge scene "dirljivih" pogleda :) ). E sad poznato je da nonstop akcija, posle odredjenog vremena smori, tako da su to zaista morali da preseku sa necim :) Ok, kapiram sta hoces da kazes - ali na drugu stranu, ovo je najbolje sto holivud moze da prinese... ni sin city nije bas besprekoran bio :) P.S. z0mg ali Leonidas vice i u stripu! http://img265.imageshack.us/img265/4443/300015qt7.jpg sparta je boldovana!! :) pa ne dere se ovo je hladan-ko-shpricer shut sa malo povishenim tonom na "sparta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 igore pokvario si mi ugodjaj :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) Joj Coll isro si se kao bulja :). Nisam jedan od tih ljudi o kojima si pricao. Realno film mi se nije svideo zato shto mi je bio uzasno dosadan. Nedostatak radnje (osim naravno omg idemo da umremo za grcku dela) i generalno non-stop dranje u filmu me je jezivo smorilo. Daleko od toga da film nije kvalitetno odradjen, kao shto sam vec rekao scene borbe i muzika su odlicne. Samo mi nije jasno shto su Spartanci predstavljeni kao americki gay marinci? :) THIIIISSS ISSSSSSS SPPPAARTTAAAAA Pa cekaj, kako mozes da ocekujes neku dublju radnju od filma koji je snimljen po stripu koji ima cca 15 strana i cija radnja je skoro tacno prenesena (ok, plus-minus dodali su neke stvari, da popune film) :) To je ono sto pricam, ljudi ocekuju od 300 neki mitski zaplet, pun inteligentne radnje. A iz trejlera je odmah bilo jasno, da ce to biti jos jedan juris-ajmo-sad-svi film :) Edited April 3, 2007 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 shooshe brate nemoj tako !!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts