Jump to content

Ustav

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ololo videste li vojinu parolu za refer - "rečeno - urađeno"

jeez, e zato bojkotujem, ne moram jednu reč ustava da pročitam

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ne izlazim, nemam nameru da glasam za ustav koji su pisali voki koshtani, ds i radikali, nek se teraju.

sad 20 postova hejtovanja mene, pa se vratite na temu.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pade mi misao. Ako je Kosovo jelte neotudjivi deo Srbije, na kome je puno cheljadi koji ne gledaju u tom smeru, kolika je realna verovatnoca da mi, hmm, krenemo u odbranu ustava i zemlje od separatista i uvedemo sve shto tamo ne postoji (sudstvo, vojsku, granichare i itd.)?

Sve zavisi od vodjenja politike moze da se desi i da uspustavimo neki vid vlasti na tim prostorima, u svakom slucaju cim se donese novi ustav KiM se moze legitimno priznati za okupaciju, ne moze neko da oduzima zemlju koja pripada Srbiji pa i da ima 99% Albanaca tamo, to je zemlja Srbije, podsetite se Kvebeka kad je hteo da se odvoji od Kanade...

Cak i da ne mozemo da uspostavimo vlast na KiM sada ako budemo radili na tome mocicemo kroz niz godina, nije bitno kada ali teritorija se ne daje tek tako, u taj KiM su otisli milioni iz Srbije, koliko je samo Srbija ulagala u celu infrastrukturu tog podrucja, to je isto kao da vi gradite kucu, kada sagradite kucu useli vam se Albanac i tera vas napolje a njega stiti Amerikanac koji vam ne da da udjete, postavite se u tu poziciju pa onda komentarisite.

SCJP.png

Pade mi misao. Ako je Kosovo jelte neotudjivi deo Srbije, na kome je puno cheljadi koji ne gledaju u tom smeru, kolika je realna verovatnoca da mi, hmm, krenemo u odbranu ustava i zemlje od separatista i uvedemo sve shto tamo ne postoji (sudstvo, vojsku, granichare i itd.)?

samo polako, step by step. ovaj Ustav je prvi korak u tom smeru.

kolika je verovatnoca da drasko izjavi ljubav Bedi Jovanoviću?:)

[:D]

bas si dobar!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.