Highl1 Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 draganche duhovit ko i uvek :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 voodoo_ zastaklili su.. tako da je i dalje ql.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ДОЛАЗИ И КОЈООООООТ!!!!!!!!!11 Кали, друже, шта си мислио под оним ГИТЗ? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Ima onaj restoran "Rubin" na ko Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 baltam0s pink je na starom ceraq.. rubin ima bolji pogled.. a pink mozhda bolju hranu.. cene su sasvim solidne.. za 300din (i moju tezhinu :] ) sasvim dobro se najedesh.. (u cenu je urachunat i gorki list) :)))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 pink, chachanin, josh par mesta koje sad ne mogu da se setim kako se zovu .. sve sve al samo da ne bude gvero :) mislim ja ne znam za ove koji ne znaju kako je tamo shta oni ochekuju .. ono prvo ce vas gledati 45 minuta, a onda ce vam doci konobarica sa zachudjenim pogledom u smislu dal ste pogreshili =) chisto da vam priblizhim atnosferu tamo .. mesto je pravi "kamiondziski san" =) znachi kao one mehane gde stajete kada idete od BG za CG :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 druze a odakle pare za sve to ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 eto i mene da zderem sa vama. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Znaci dogovoreno. kali stize rappelz Inace sam offline. Neko je izgleda isekao kabl u zgradi. Voleo bih da to bude 100 posto i da nadjem ko je. maude...pfff Mislim sto se mene tice, mozemo sledeci put u kesten. Bice smao zanimljivo kad stigne racun ;) Jos jedan predlog za eventualno buduce zderanje...BIP u tosinom bunaru :) "gospodjo kako da nabavim suncobran kao sto vi imate u basti" "lepo sine, zatvaramo oko 22, ti dodji posle i nosi" Kelnerice imaju borosane na nogama. klopa je odddliicna Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ma brate kesten je palas u odnosu na gvero .. gvero je preradjeni kiosk na autobuskoj stanici =) ne znam kakve su cene tamo al mislim nije ni ovde neshto extra jeftino ono 300 dinara 10 cevapa jeste dzaba al brate jebesh ti to ako si dobio SAMO cevape .. to mogu i kod kuce da jedem. realno odemo u pink i za 500-600 dinara se unishtimo ko ljudi. u prijatnoj atnosferi samo rezervishemo sto ako nas bude bilo vishe. jedina frka je doci do tamo tako da treba da se ondak setim nekih alternativnih mesta koji su blizha. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 zanimljiva tema...najbolje pljeske...pa definitivno duff...posle duffa stepin vajat...eto...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 pa koliko se slabo razumem u geografiju beograda mislim da je to pripada zharkovu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Kesten i jeste palas. To mi je i poenta. I kosta katastrofa. Bio nedavno. Umro od jagnjetine. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 jagnjetinaaaaaaaaaaaa moram pod hitno gajbi na par dana da umrem u gurmanlucima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 pa jebote.. imate cevape za 370 dinara u Orashcu kod Vukovog spomenika.. odlichan roshtilj, jeftina kafana, i do jaja bashta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 OK je kafana, ali nije mi se ucinila jeftina. Kuhinja hotela Royal u Kralja Petra radi, mislim, celu noc. OK su cene, a ni klopa nije losa. Cisto ako se nekome u sitne sate ne jedu pljeske i pice :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Kelnerice imaju borosane na nogama. Realno, ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ' date='Oct 18 2006, 14:26' post='881697'] OK je kafana, ali nije mi se ucinila jeftina. Kuhinja hotela Royal u Kralja Petra radi, mislim, celu noc. OK su cene, a ni klopa nije losa. Cisto ako se nekome u sitne sate ne jedu pljeske i pice :) pa ovako... : 2x cevapi 1x dimljene kobaje 1x shopska 2x kupus salata 2x koka kola 1x shveps 1x pomfrit 2x produzeni espresso cca. 2300 dinara, bakshish included. po meni to nije skupo :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Slazem se, nije skupo. Moracu da svartim opet, da se podsetim :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Vi' ti ove trovace koji hoce da uniste nas provod. Sajsite ga shabaniiiii! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 po meni to nije skupo :-) Hm ... 1 x pljeskavica na kajmaku velika 1 x velika punjena pljeskavica 1 x leskovacki ustipci 1 x velika porcija pomfrita 3 x sopska salata 3 x tuborg 3 x coca cola Sve ukupno 1900 dinara. Naravno ne "golo" nego svako meso ide sa lukom i pomfritom. Zuta greda. I to bi jos ispalo oko 1600-1700 da ne deru po ushima za Tuborg, iz ne znam kojeg tacno razloga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VlaSta Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Dovoljno je da poznajes Stormsciona i on te uputi u sve cari gurmanluka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 a šta ćemo mi koji ne poznajemo stormsciona :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Morate se iz petnih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 sad me je zvala fantastichna ekipa iz Gvera .. osecam da su haos napravili tamo =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts