dovlagsi Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 krule, medolinka je ustvari musko! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 cuti, nemoj da me razotkrivas.. :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 [nerd]to neće obuhvatiti spam koji ne sadr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 zar nije meni rekao da imam veliki jezik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Malo odmora od kucanja skrolom kroz forum, pa nazad na kucanje... Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 jesi, i uzivaj u svakom danu tog, najboljeg dela svog zivota, jer pre ili kasnije, uvek dodje Uskrs Carski Igi kao i poslednje 2-3 strane. BiJo u shtenji sa jednom malom...bice neshto hohoho.../me happy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 smor, smor, smor... bio do drugarice, smoril ise za sve pare, dosao kuci, sad neta... sutra razbijam zid u sobi, dekoracije, ovoono... nikad dosadno :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 [nerd]to neće obuhvatiti spam koji ne sadrži tačku u imenu[/nerd] ne u regular expresionu ... pitanje je samo kolko je sirneo programerski potkovan ... ali znajuci da ide na fon verovatno ni malo, niti tje ikada biti :] OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ne u regular expresionu ... pitanje je samo kolko je sirneo programerski potkovan ... ali znajuci da ide na fon verovatno ni malo, niti tje ikada biti :] nedobro mi bese... sutra nista od faxa. valjda je sutra Kolumbov dan ili tako nesto. prosli ponedeljak bio neki jevrejski praznik pa je i tad bila bleja. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ovi ameri znachi imaju vishe praznika od nas, ha? jevo spremio se za posao i limpa... danas mi dodje kao d day before tomorrow..... ili something like it... skino sam mech commander 2, opiko koju misijicu i mogu retji da je igrica frikin zarazna, a beste je shto je fraj :) pa mozh lepo da se igra bez stra'ova da radish neshto illegal. To daje neki osetjaj sigurnosti ;) :D :P btw. josh uvek sam pod impresijama Chicanea... uffff.... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 (edited) ovi ameri znachi imaju vishe praznika od nas, ha? imaju jevreji a ameri slave i njihove :) inache sutra se samo ne ide u shkolu/fax, a ostali idu na posao. Edited October 9, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 probudila me moja draga mama da joj rezhem neke planove za shkolu.. vreme je trsh.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 mala, to sto ces da odgovoris na svaki mrtvi post te ne pravi pametnom ili kul. Brate daj nemoj hejtovati ribu, ionako ih nemamo mnogo na forumu - na prste mozhemo da ih prebrojimo... Ipak je zhensko, budi malo blazi :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ladno magla... otkad to nisam video, ima jedno 3-4 meseca :) Sad da se bacim na standardne jutarnje obaveze, pa do boleta oko podneva, ima i nesto da se radi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 koji smor... ovo je onaj dan kada znam chim ustanem da cu sledeca 2 dana da se cimam ko svinja. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Sinoc bili u nekoj zabiti na Chenejskom putu, zaglavili do 1.....salas 137 ftw!!! Pocela Sinergija, ima ljudi, krenulo uvodno predavanje, a mi chilliramo u chill out-u. @Lale Vozio sam Volvoa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Ja na faksu abusujem svoj 100MBitni link ka internetu (da faks mi je objasnio akademskoj mrezhi - RAF) shot mu sve ukupno daje 12MB/s realnog protoka - a ja posmatram downloade od 300KB/s do 600KB/s OLOLOLOL SKINUTJU INTERNET! OSVOJI TJU SVET! P.S. Imam kofein rush od suvishe kafe da bi se razbudio :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Probudio me ortak jutros sa spikom kao brate pomagaj el imas seminarski iz tog i tog predmaeta i ja onako zblenut nisam se jes ni probudio bacam mu spiku ma ko si ti ? :)) i ono genije treba mu seminarski za sutra a nije ni poceo pa kao aj mi daj svoj. Na svu srecu sve svi moji dokumenti su slozeni po kataloskim brojevima pa sam mu brzo nasao i poslao ali sam ostao probudjen :/ A vi kako ste ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 spavao 14 sati i propustio mojima da pomognem oko ajvara. sad me ubi savest pa cu morati poklonima da se izvucem... elem, posla i dalje ima mnogo. ne znam kad cu na odmor, a ne znam jos ni gde cu ni skim cu... i tako, dan za danom pred kockastim ekranom. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 hvala na pitanju statorko ja sam super, sinotj bilo opusteno...mada kad sam se vrno kutji yubc adsl nije radio...misle 2 ujutro pa nema potrebe da ljudima radi veza...smradovi...ili ih telekom zeza danas i ja nesto malo idem do grada...josh 1 dan antibiotika i trebalo bi da prekinem, a ne popusta me nesto... =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 pa cu morati poklonima da se izvucem... da, pokloni meni teglu ajvara;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 hvala na pitanju statorko ja sam super, sinotj bilo opusteno...mada kad sam se vrno kutji yubc adsl nije radio...misle 2 ujutro pa nema potrebe da ljudima radi veza...smradovi...ili ih telekom zeza danas i ja nesto malo idem do grada...josh 1 dan antibiotika i trebalo bi da prekinem, a ne popusta me nesto... =o( polovini beograda nije radio net sad se vratih sa predavanja koje je trajalo 2h i uciteljica nam je rekla da zapishemo jednu rechenicu za to vreme a sve ostalo vreme je niko nista nije cuo inache smo trebali da imamo do 16 predavanja danas i vezbe ali jos ove nedelje nemam tako nenormalno dugo sve to tako da su nam skratili do samo 12 a ova nas je pustila kuci u 10 zivelo BBS (belgrade buisnis school) xD \O \O/ O/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 huh.. probudila se po drugi put.. najvishe mrzim kad zvoni phon..i taman se nakanim da ustanem..i dodjem do njega..podignem slushalicu..i ta osoba prekine vezu.. gladna sam.. i nem pojma shta bi jela.. :| eh da..u bedaq sam.. HNS ne radi vetj drugi ili tretji dan.. :skenj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 (edited) sad se vratih sa predavanja koje je trajalo 2h i uciteljica nam je rekla da zapishemo jednu rechenicu za to Jao jao kili, ubijas me , hahaha leGENDo!!! Edited October 9, 2006 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 gotov vikend... :o((( pochela nova radna nedelja, a tako me mrzi da radim... lepo sam se odmorila i nauzivala u Nishu za vikend, a bogami i pokisla, pa sad malo muku muchim sa curenjem nosa i nekom niskom dosadnom temperaturom... prezivecu... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts