PainLorD Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 STANDARDNO... stigao iz shkole jeo i na komp, nabavio sam neshto novih igrica moram da vidim kakve su posle moram da uchim, al' sad ozbiljno sa uchenjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Koje igrice si nabavio? Ja sam poludeo od dosade, batalio sam wow i neću opet da ga počinjem a ne znam Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 ' date='Oct 3 2006, 14:59' post='874680'] Citam danas novine, Glas, i sad prica oko turnira u Forumu, kad ono malo malo pa Deus ovo Deus ono. Da li si ti Igore isprogramirao svoju Dota ekipu ne znam, ali svaka cast, to se zove advertajzing! http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/R06100202.shtml Da procitah. Voleo bi da nisam iskreno. Voleo bih da novinari prestanu da lupaju, no dobro. No ipak : ---- - Dota je strate You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Polo Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ja nikad nisam polozio indiskretnu matematiku. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Sad bih ti rekao VI KAD STE ISLI TAD SE SABIRALO SA PASULJIMA, al sam reko sebi da ću se suzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) bogami ako si tako koschata ...tesko ... smrc :( Ma idemo shta vam je... :D Edited October 3, 2006 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Koje igrice si nabavio? Ja sam poludeo od dosade, batalio sam wow i neću opet da ga počinjem a ne znam šta drugo da igram :( Došao iz škole, vrućina.... moram da bubam samo tako ali kao i svaki put ništa neću pipnuti :( ma ortak mi narezao neshto, to je za mene novo poshto jedina igrica koju sam igrao zadnja 2 meseca je WoW narezao mi je Commandos Strike Force (moja omiljena strategija, samo shto su je sad pretvorili u FPS) Tomb Rider Legend laricu mi narezao i Quake4.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 good good You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/R06100202.shtml Da procitah. Voleo bi da nisam iskreno. Voleo bih da novinari prestanu da lupaju, no dobro. Pobogu. Ovo prevazilazi onaj domen, "mi smo gejmeri hejteri, daj da ih zajebavamo sto su napisali kounter umesto counter", ovde je svaka treca rec jednostavno pogresna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) Mnogo je opasniji naslov clanka. Pokazuje sav prezir, strah i mutavost novinara. Verovatno pizdi sto pise o jebenim igrama, dok njegov kolega intervjuise gogu sekulic Msilim: "Sa druge strane, tu je i anegdota o gejmerima sa Dalekog istoka, koji u turskom sedu sa sve turbanom, u tradicionalnoj no Edited October 3, 2006 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 moji favoriti: turski sed i turban; računarski esperanto btw, blog link, za slučaj da na sajtu arhiviraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Baš dobro, sve nam nabroj šta ti je narezao. Pošto to nikako nije tema za privatne poruke, nego svako na forumu mora znati. pa cho'ek me je pit'o zato sam i ovde napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 blah, ladno smo kolege, smor Kontam da si tretja dina? Valjda mi jedan tvoj kolega predaje uvodu u programiranje :) ima neki leek samnom u grupi koji je ranije blejao na RUR i ima neki lik shto igra DOTU za Deus ako se dobro setjam...a ima i josh jedan lik koji je gledao RUR za vreme tih vezhbi samo shto zaboravi da ga pitam koji mu je nick... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Kontam da si tretja dina? Valjda mi jedan tvoj kolega predaje uvodu u programiranje :) ima neki leek samnom u grupi koji je ranije blejao na RUR i ima neki lik shto igra DOTU za Deus ako se dobro setjam...a ima i josh jedan lik koji je gledao RUR za vreme tih vezhbi samo shto zaboravi da ga pitam koji mu je nick... Lol Lol Lol Nema You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 tutto perfeto dan...sve mi je danas bilo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 sve si nam rekao :D učio tumačenje Gorskog Vijenca, za koji mi je trebalo tumačenje :/ ubuduće ću se više koncetrisati kada čitam nešto, ovako samo gubim vreme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Skinuo Defcon i pikam posto od trchanja nema nishta vecheras........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Lol Lol Lol Nema Huh? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Il neko laze il vladica studira 2 faksa :) Znaci neko se lano predstavlja. mada mozda je to hajli on zarko zeli da igra sa mnom u ekipi :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 smaranje ceo dan, bio kod ortaka par sati i par sati u gradu, bleja po kaficima... smorih se za sve pare... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 ma ortak mi narezao neshto, to je za mene novo poshto jedina igrica koju sam igrao zadnja 2 meseca je WoW narezao mi je Commandos Strike Force (moja omiljena strategija, samo shto su je sad pretvorili u FPS) Tomb Rider Legend laricu mi narezao i Quake4.... Baci Commandos u djubre...Smuchice ti prethodne delove...:\ Juche blejao ceo dan a danas ceo dan u dragoj nam Bosni tj. Republici Srpskoj. Moje odeljenje je dobilo nagradni izlet sa shkolom zbog najmanje izostanaka proshle godine. Blejali ceo dan u Vishegradu...Uzivancija, sutra o5 u shkoli, uzivancija... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Il neko laze il vladica studira 2 faksa :) Znaci neko se lano predstavlja. mada mozda je to hajli on zarko zeli da igra sa mnom u ekipi :) Nije vladica, neki lik visok, malchice lichi na geeka, ima naochare - nemogu da se setim shta je tochno rekao al chinimi se da nije rekao chisto Deus, i da su valjda uzeli proshlu DOTU ili tako neshto? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAA Antipod lololololololololo Lik koji kupuje 4 ring of health. Igra on dotu za deus kao sto sam ja prvi astronaut fudbaler na mesecu. LoL mali svete You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts