Junkie Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 (edited) http://img207.imageshack.us/img207/162/zwerinagb5.gif moj skromni doprinos... i ne .. ne odricem se svog avatara any time soon edit: upozorenje za modem usere ... ima ~pola mega... Edited October 4, 2006 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Konachno sam se iscimao da izskeniram neke matore fotke \o/ wupididej a sad patite u najgorim mukama :] ... :] exkurzija u srednjoj ne setjam se koja ispred muzeja u amsterdamu odlichan omot za pank album :] u sobi u amsterdamu ortak i ja se machujemo, dred vs kikica ... odds where against him :P no comment :] OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 vote tjebe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 prva extra zadnja zextra • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) no comment :] me neither. Edited October 5, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Mohi 1. je vr'!!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 fukkatsu exile voodoo i gsidovla JEBENI CAREVI =))) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Ahahahah olololo, ovo DS-DS-DS zvuči i izgleda ko demokratska politički korektna varijanta tehno-haus-disko tuc-tuc-tuc ritma :)))) to je zapravo predizborni psiholoshki rat - hipnozom se ubacuje subliminalna poruka da glasa za DS - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Bshhh....jedva chekam da vam nakachim slike i snimke sa svoje ekskurzije O.O Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) Dobro, sada malo ja. Drzim casu, pored lika koji je jedini vise gej od mene na slici. Ko je bio u aiesec-u zna na sta su sve sektasi spremni, pa suknja ne treba da cudi. Edited October 5, 2006 by nickwood Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 sto je dobra ona riba u zelenoj majici i crnim helankama :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ne vredi nidzo, forum je vec odabrao osobu koju ce koristiti u svojim avatarima. Da si se mozda pojavio nesto ranije, drugacije bi bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Dobro, sada malo ja. Drzim casu, pored lika koji je jedini vise gej od mene na slici. Ko je bio u aiesec-u zna na sta su sve sektasi spremni, pa suknja ne treba da cudi. vidi kole skroz levo na slici - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Ajde pojasnite mi sto su svi muskarci na gornjoj slici nasminkani?Metrosexualci? Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Nikola, sinak, nemoj vise da mi pruzas ruku........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 mohi prva slika u KoRn fazonu...podseća me na jedan njihov spot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 vidi kole skroz levo na slici ?trebash li ti kali naochale ili samo deo mozga za face recongintion? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 @ Sheyn: Mogu da te upoznam, skroz je dobra. @ Luckey: Nisu mi to bile ambicije, ali da se zna da imam keca u rukavu :) @ SATAN-3: To je kao trebalo da bude sex change vece, ribe su se oblacile kao tipovi, tako da su one ruzne postale jos ruznije i neprimetnije, a one sto su valjale nesto su postale ruzne. Dok sa druge strane, tipovi su masovno otkrivali gejizam u sebi i baaas privlacili paznju, sto se vidi. @Ale: Grrr, ne znas sta propustas @Kruko: Nista, nista, bio sam sve vreme pijan i naduvan spavao malo duze od tebe kada se sve sabere. Kada smo se vratili poceli su da smaraju pa sam se lagano izvukao. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 sad si pao najnize nikola.... kole, moras priznati, skini tipu kosicu i nabaci cvike, pljunuti ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 i malo ekstenzivne maxilofacijalne plastichne hirurgije...i pljuvachke naravno =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Nema me 2 dana na forumu i onda dodjem i imam shta da vidim - moj burazer "oblepio" forum svojim slikama А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ćebe \o/ Dobro, sada malo ja. Drzim casu, pored lika koji je jedini vise gej od mene na slici. Ko je bio u aiesec-u zna na sta su sve sektasi spremni, pa suknja ne treba da cudi. img]http://www.oldschool-industry.com/avi/103_0409.jpg brate.. mene na to nisu naterali, a nije da nisu pokušali. znači svaki put su iste fore, bezveze. smaraju. jesi bar prcao nesto? ja bio dvaput, samo sam duvao, cirkao, i spavao po pola sata svaku noc, koi smor :( ja sam shvatio posle prvog puta :P @Kruko: Nista, nista, bio sam sve vreme pijan i naduvan spavao malo duze od tebe kada se sve sabere. Kada smo se vratili poceli su da smaraju pa sam se lagano izvukao. taj rad, kad sam video prvu žurku u beogradu bio sam u fazonu "ko je upalio nikšić?" šteta, dobra je ideja al realizacija manjka.. kalimanova ima najvise stila i ivanova, ali tu vec ima aspekata :) JA SAM BIO PRVI OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 @ Sheyn: Mogu da te upoznam, skroz je dobra. @ Luckey: Nisu mi to bile ambicije, ali da se zna da imam keca u rukavu :) @ SATAN-3: To je kao trebalo da bude sex change vece, ribe su se oblacile kao tipovi, tako da su one ruzne postale jos ruznije i neprimetnije, a one sto su valjale nesto su postale ruzne. Dok sa druge strane, tipovi su masovno otkrivali gejizam u sebi i baaas privlacili paznju, sto se vidi. @Ale: Grrr, ne znas sta propustas @Kruko: Nista, nista, bio sam sve vreme pijan i naduvan spavao malo duze od tebe kada se sve sabere. Kada smo se vratili poceli su da smaraju pa sam se lagano izvukao. Nidzo, da ne znam da si imao devojku... svasta covek da pomisli. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 sad mi je jasno chemu onolika brada nickwood-u.... kompenzacija It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 @ Sheyn: Mogu da te upoznam, skroz je dobra. @ Luckey: Nisu mi to bile ambicije, ali da se zna da imam keca u rukavu :) @ SATAN-3: To je kao trebalo da bude sex change vece, ribe su se oblacile kao tipovi, tako da su one ruzne postale jos ruznije i neprimetnije, a one sto su valjale nesto su postale ruzne. Dok sa druge strane, tipovi su masovno otkrivali gejizam u sebi i baaas privlacili paznju, sto se vidi. @Ale: Grrr, ne znas sta propustas @Kruko: Nista, nista, bio sam sve vreme pijan i naduvan spavao malo duze od tebe kada se sve sabere. Kada smo se vratili poceli su da smaraju pa sam se lagano izvukao. a kakva je to organizacija? da ne kazem sekta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts