Corey Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 da, pa ce valjda opet pauza od nedelju dana i posle toga dve epizode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 auuuuu koja epizoda,najbolja u drugom serijalu definitivno Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Moram da kazem da sam veoma zadovoljan epizodom. Svidja mi se sto je Kelerman rekao kako ce svi na kraju pomreti, sto bi bilo u realnosti. Ma sve mi se svidja, mozda me je Tedi malo razocarao ali bi bilo previse da ih je pobio. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 may i borrow ur computer? Kad bi kod nas to proslo:) bedak mi sto mu sara nije dala da udje u kola. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 najdraze mi je bilo kad je Linc izmlatio zutacja Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 najdraze mi je bilo kad je Linc izmlatio zutacja i meni je to najjache,mada mogao je kellerman da ga upucao kao onog baju i da ne brine posle... ovaj zutac ce sada da napravi neko sranje... ali isto mi je bedak shto ga nije sara pustila u kola... ali dobro... videcemo shta ce biti... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 da bash je bedak sto ga nije pustila u kola mrtva qrva :S, i kellerman je trebo da plakne zutatja, sace bude sranja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 SPOILER : ona traka im neće biti od koristi, tako da se Sara do jaja zajebala što ga nije pustila, valjda :/ ipak je ex The Company agenat. btw zlo epizoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Spoiler: Osecam da je Pope sjebo sta god bilo na onom usb-u :)) Znaci kad krene sledeca ukapirace da nemaju nista... Inace koja droca Sara, bas mi bilo krivo za Kellermana... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 A ti bi pustio u auto čoveka koji te umalo nije ubio ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 el se zna kad izlazi 18a epizoda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Tj sutra po nashem vremenu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Cepidlako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 A ti bi pustio u auto čoveka koji te umalo nije ubio dobro se neko setio da kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 omfg... 173 klifhengera odjedared! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Jujuju, sta cemo sad? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 WOW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 epizoda je super,da li treba recji da opet jedva cekam sledecji ponedeljak? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 Misliš, utorak ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 pa po americkom vremenu tad jos traje ponedeljak, zar ne? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 izgleda da se sezona 3 blizi :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 "pa po americkom vremenu tad jos traje ponedeljak, zar ne?" ali mi smo u Srbiji, zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) pa znam,ali zvanicno serija izlazi ponedeljkom ,a to sto smo mi druga vremenska zona to ne sto drugo Edited February 28, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Meni se epizoda nije preterano svidela, prvo onaj smaracki deo sa onim laznim Cooper Greenom, plus nismo culi shta je na traci. Josh ako se C-Note umre, bice smor. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts