Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

joj zhivote, svako veche zaglavljivanje, nishta uchenje .. i pocheli su mi tripovi. imam upalu nogu, a nigde nisam trchao, vezhbao, djuskao. konstantno sam u tripu da sam u nekom mehuru, kao gumenoj realnosti. spavam po 2h probudim se, popijem kafu ispushim par pljuga i vratim se da spavam i onda izadjem .. horor.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Nisam bio na moru ove godine pa me zanima jel normalno da muskarac ode u solarijum malo da se osunca ? I da, posto imam fobiju od zatvorenog prostora, kad me zatvore u onaj sanduk i ukljuce svetla, hocu li moci ja da furnem ako zagusti(mislim jel te zakljucavaju unutra)? [:)]

Konachno kod kutje, i idem da u'vatim par sati sna :)

Sutra opet rano ustajanje pa pravac u CT zgradu, valjda ce sve krenuti da se odvija normalno, bez nekih vecih problema. Eto i prilike da vas naravno sve pozovem da svrnete na "generalnu probu" pred 26. u Sava Centru, ovoga puta u Comtrade zgradi u vidu beogradskih kvalifikacija za WCG.

RUR kao i uvek tesno saradjuje sa WCG-om, pa cemo (sad vec danas) tako organizovati i tri mini turnira, F.E.A.R., Prey i Trackmania Nations, promocije hardvera (to radi Tech !ndustry) te promocije novih igara, WoW, GW, DarkStarOne, Dark Messiah of Might & Magic etc etc.

Cisto da znate da smo ozbiljni, ekipa stizhe!

ekipa.jpg

I ovako ce (donekle) liciti jedno od mesta gde smo stacionirani, da mozhete lakshe da nas nadjete:

ekipa2.jpg

A sad idem da spavam :)

Bio na Festu. Opet.

I da se zna, ovaj grad je jedno velikoooo selo. Sreo sam bivseg decka moje drugarice iz osnovne koja je isla u razred sa mojim naj ortakom iz osnovne. A taj decko zna njegovog ortaka iz odelenja. I on je sa RUR-a, a bilo je jos ruruovaca. Elem, lepo je bilo.

Sad da setam kera, otac ga &*#$%, pa na kunt.

Svice prelepa zora nad blokovima...

Laku noc :*

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

' date='Aug 19 2006, 03:55' post='854355']

Bio na Festu. Opet.

I da se zna, ovaj grad je jedno velikoooo selo. Sreo sam bivseg decka moje drugarice iz osnovne koja je isla u razred sa mojim naj ortakom iz osnovne. A taj decko zna njegovog ortaka iz odelenja. I on je sa RUR-a, a bilo je jos ruruovaca. Elem, lepo je bilo.

Sad da setam kera, otac ga &*#$%, pa na kunt.

Svice prelepa zora nad blokovima...

Laku noc :*

eeeeeeeee videla te moja drugarica juce kod paba onog kao prosli put i rekla mi eno ga Srdjan sto nas je isprepadao :o)))))))))))

Dunja nisam mogla juce da te nadjem,ogromnaaaaa masa,pa sam se vratila jer je dosla drugarica sa deckom koji je malo kidnuo iz vojske u uniformi pa smo imali vojnika medju svojom rajom :o))))))

Zao mi je sto nisam upoznala vecinu rur-ovaca ,brate nigde se niste dali videti,a toliko je vas dvometrasa :o)))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...