bolkonski Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 topik: you eat like a dike at a carpet sale ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 pa da budem young ne zelim sigurno...jer ionako izgledam ko da imam 12 :P a fresh .. da zelim ;) aj kole savetuj me , da li , ako imam duzu kosu izgledam starije a kracu mladje ?:) E vidi nemo da se opterecujes da li izgledas mladje :) Ja sad sa 32 izgledam ko da imam 20 :) Kako je to do jaja :) Nije me blam da gledam opako klinke iz srednje u mom dvoristu :) Mislim jeste da mi je malo smetalo kad sam imao 20 a izgledao kao da imam 16, ali to je dar :) Inace ako obrijes glavu, niko nece gledati dal si mladolika ili ne :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Ne, prichaju ceo dan - keva kaze neshto na srpskom, pa onda tashta kaze neshto na ruskom, pa onda zena kaze tashti da keva nije bash to htela da kaze i da je mislila verovatno o nechem drugom, pa onda keva misleci da shvata shta je htela da kaze zena krene da klima glavom, pa onda cute 5 sekundi, pa tashta krene neshto da pita na ruskom, na shta keva odgovara nekom rusko-srpskom mutacijom jezika i osmehom od uveta do uveta, na shta se tashta i zena gledaju 2 sec, posle chega ide standardno: "da, da" ili "tochno" + osmeh od uveta do uveta ahaha, sjajno :) Doduse, secam se ja kad sam pokusavao da se sporazumem sa nekim rusom bez prevodioca, i skoro pa da se nista nismo razumeli, ali na kraju je sve ispalo kako treba :) Ali ko bi rek'o, ono, da ce biti bas toliko hevi ;) Mada, nisam se ni ja nesto angazovao da ga razumem preterano, a i moguce je da je bio neki od *-stan zemalja. već mesec dana razmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 kada vec svi pricju o frizurama mislim da sm naso svoju :) Samo ja necu da se farbam t je ghey :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 lale ja rekoh da je shishanje pitanje poverenja...i ja tako kad nakupim poverenja u pravednost univerzuma odem jednom godishnje kod novog frizera, kazhem mu da imam malo chudnu kosu, na sta sledi "ma neee nema problema sacemo mi to" i onda kad shishanje krene.."auuuu kako ti chudnu kosu imash...to su ti rekli i pre jel?" i onda zavrshimo u kupatilu sa mashinitzom za shisanje...trenutno sam na profi mashinici titanijum+keramichki nozh by rowenta, mada i dalje zbog navike se latjam starog plastikaner filipsa =o) elem, on ako ima povrenja u svog firzera nek mu kazhe aj shishaj pa kad izadje nezadovoljan ko ce da mu pusti kosu opet? ti? =o) @Sheyn - pajz 'vako, young, fresh and new je stara khelisina pesma (sa sve stihom gone away from home, otuda moj inicijalni post =o)), nije valjda da su svi chuli za nju tek posle milkshejka =o( a za zurku sigurno cesh sa tom mala devojchica kratkom kosom izgledati josh mladje...za matoriji izgled idu neke minival varijante koji mnoguima izgledaju baaash loshe =o) uzmi lepo wigout pa se zezaj, to kad zhene rade to nije emo kao kad bi npr to preporuchio nekom drugaru ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 (edited) umoran sam, idem da spavam... :) @ivane, nube.... oshishaj se ko ja... dobra je zurka:) ( )... Edited July 25, 2006 by -MiGsa- "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 već mesec dana razmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 ^ :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 zašto cela strana priča o mojoj frizuri? :) koji sam emo. A sto to ne prepustis profesionalcima? :) Lepo odes kod frizera, kazhes, ja bih neku novu zurku, sta imas da predlozis, i udri. Ako nemas nekog frizera dobrog, javi, dacu ti ja telefon ovog gde ja idem redovno, i cak sam posl'o i par forumasa tamo i redovno se sisaju sada na istom mestu. ja sam mislio da takve varijante stoje minimum 50e, no eto, izgleda da sam pogrešne osobe pitao, a ti se još jednom pokazuješ kao dobar izvor korisnih informacija @ivane, nube.... oshishaj se ko ja... dobra je zurka:) nemoj da se ljutiš, lep si ti, al tvoj imidž ne bih furao ni po cenu levog jajeta :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Znamo brate ne budi zeldi ili emo BUDI RAMBO... TO JE SADA IN !! BICEPSS I MAJCA BEZ RUKAVA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 evo da proslavim moj jubilarni 6000 post uz pesmu "ne daj se RAMBOOOO" :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 NeveEEEEEEEEEEEERR!! olol nije to rambo friz na vashu zalost, nisam bio u raciji/akciji tako da nije bilo potrebe(SHE IS MY BIJACH in any case ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 mother of god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 AAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHA KONJU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 NA ZADNJEM SEDISHTU MOHIJEVOG AUTAAAAA OOOOOOOOOOO LOLOLOLOL LOOOOOOLLLL . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) jbt ladno sam isto hteo da napishem ko i tiger sto je, nisam provalio da je napisao OLOLOLOLO :) Edited July 26, 2006 by eX1|e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 dobti ste momci dobri :) Inace ovde kod mene su poceli da buse asfalt sa preumackim busilicama u ranu zoru i jelte mene probudili majkeim ga spalim. I tako sada sam budan i gledams ta cu da radim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 e, uveche putujem na more, da se odmorim od vas... (i gledam malo kojota (: ) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 sedim na poslu, saljem neke faxove i smaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... bljaaaak.... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Kako zanimljivo :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Stig'o kuci sa vrucine. Mokra mi kosa skroz bila, kao da sam na bazen ishao a ne do bulevara i nazad. Sad cekam nenada da mu nesto dam (omg) i onda da odradimo neki kraci brifing pa da se spremam za dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Napolju pakao, vratio se sa ragovora. Treba raditi diplomac i tako... Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 idem na selo, malo promena klime i to, možda mi pomogne u životu.. Znamo brate ne budi zeldi ili emo BUDI RAMBO... TO JE SADA IN !! BICEPSS I MAJCA BEZ RUKAVA ! ufuraj migšu u taj tvoj trip lolo NA ZADNJEM SEDISHTU MOHIJEVOG AUTAAAAA OMFG SAMO NE TAMO [/i Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 nemoj da se ljuti "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 migsa ti si sigurno mnogo toga ali miami vice nisi ali ni pod najraznije...sto i nije tako loshe...veliki deo 80ih treba pustiti da ostanu zaboravljeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts