Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa da budem young ne zelim sigurno...jer ionako izgledam ko da imam 12 :P

a fresh .. da zelim ;)

aj kole savetuj me , da li , ako imam duzu kosu izgledam starije a kracu mladje ?:)

E vidi nemo da se opterecujes da li izgledas mladje :)

Ja sad sa 32 izgledam ko da imam 20 :)

Kako je to do jaja :)

Nije me blam da gledam opako klinke iz srednje u mom dvoristu :)

Mislim jeste da mi je malo smetalo kad sam imao 20 a izgledao kao da imam 16, ali to je dar :)

Inace ako obrijes glavu, niko nece gledati dal si mladolika ili ne :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ne, prichaju ceo dan - keva kaze neshto na srpskom, pa onda tashta kaze neshto na ruskom, pa onda zena kaze tashti da keva nije bash to htela da kaze i da je mislila verovatno o nechem drugom, pa onda keva misleci da shvata shta je htela da kaze zena krene da klima glavom, pa onda cute 5 sekundi, pa tashta krene neshto da pita na ruskom, na shta keva odgovara nekom rusko-srpskom mutacijom jezika i osmehom od uveta do uveta, na shta se tashta i zena gledaju 2 sec, posle chega ide standardno: "da, da" ili "tochno" + osmeh od uveta do uveta

ahaha, sjajno :) Doduse, secam se ja kad sam pokusavao da se sporazumem sa nekim rusom bez prevodioca, i skoro pa da se nista nismo razumeli, ali na kraju je sve ispalo kako treba :) Ali ko bi rek'o, ono, da ce biti bas toliko hevi ;) Mada, nisam se ni ja nesto angazovao da ga razumem preterano, a i moguce je da je bio neki od *-stan zemalja.

već mesec dana razmi

lale ja rekoh da je shishanje pitanje poverenja...i ja tako kad nakupim poverenja u pravednost univerzuma odem jednom godishnje kod novog frizera, kazhem mu da imam malo chudnu kosu, na sta sledi "ma neee nema problema sacemo mi to" i onda kad shishanje krene.."auuuu kako ti chudnu kosu imash...to su ti rekli i pre jel?" i onda zavrshimo u kupatilu sa mashinitzom za shisanje...trenutno sam na profi mashinici titanijum+keramichki nozh by rowenta, mada i dalje zbog navike se latjam starog plastikaner filipsa =o)

elem, on ako ima povrenja u svog firzera nek mu kazhe aj shishaj pa kad izadje nezadovoljan ko ce da mu pusti kosu opet? ti? =o)

@Sheyn - pajz 'vako, young, fresh and new je stara khelisina pesma (sa sve stihom gone away from home, otuda moj inicijalni post =o)), nije valjda da su svi chuli za nju tek posle milkshejka =o( a za zurku sigurno cesh sa tom mala devojchica kratkom kosom izgledati josh mladje...za matoriji izgled idu neke minival varijante koji mnoguima izgledaju baaash loshe =o) uzmi lepo wigout pa se zezaj, to kad zhene rade to nije emo kao kad bi npr to preporuchio nekom drugaru ;o)))

zašto cela strana priča o mojoj frizuri? :)

koji sam emo.

A sto to ne prepustis profesionalcima? :) Lepo odes kod frizera, kazhes, ja bih neku novu zurku, sta imas da predlozis, i udri. Ako nemas nekog frizera dobrog, javi, dacu ti ja telefon ovog gde ja idem redovno, i cak sam posl'o i par forumasa tamo i redovno se sisaju sada na istom mestu.

ja sam mislio da takve varijante stoje minimum 50e, no eto, izgleda da sam pogrešne osobe pitao, a ti se još jednom pokazuješ kao dobar izvor korisnih informacija

@ivane, nube.... oshishaj se ko ja... dobra je zurka:)

nemoj da se ljutiš, lep si ti, al tvoj imidž ne bih furao ni po cenu levog jajeta :))

idem na selo, malo promena klime i to, možda mi pomogne u životu..

Znamo brate ne budi zeldi ili emo BUDI RAMBO...

TO JE SADA IN !! BICEPSS I MAJCA BEZ RUKAVA [^]!

ufuraj migšu u taj tvoj trip lolo

NA ZADNJEM SEDISHTU MOHIJEVOG AUTAAAAA

OMFG SAMO NE TAMO

%7Boption%7Dxuf009335.gif[/i

[roflmao]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...