kuchk1c4 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Shta je vecheras u mani peni? top fm zurka I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 idem na rhh da se igram posle podosta godina, ako neko upali dotu, hakovaću forum :) posle par nekih varijanti za bleju ali me nekako mrzi, verovatno ću se vratiti gajbi da je malo ipak počistim, vraća mi se keva sutra pa da se ne poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ajd mozhda i banem, pa tju da lovim likushe po kafitju "Si Ti sa RUR-a?" "Si Ti sa RUR-a?" "Si Ti sa RUR-a?" lako ces mene prepoznati, skakacu ko navijena i bicu sA dvadesetak drugova : ))) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A taman sam mislio da te muvam, jbg - shta da mu se radi poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Da se napijem , sve da razbijem , da se pobijeeeeem , samo da te dobijeeem , jer bez tebe umireeeeem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A taman sam mislio da te muvam, jbg - shta da mu se radi zasto bi muvo devojku koja ne sme da okaci svoju sliku? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ^pa kacila je ;) spremam se za hackera tumorou !!! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kakav haker? Onaj sto ima zajednicke nastupe sa miss kitten??? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 bleja po hoodu........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 \o/ Kakav haker? Onaj sto ima zajednicke nastupe sa miss kitten??? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Jao mozda cu da idem da ga slusam + da mu dam da mi sredi neki laptop sa linuxom...jel on stvarno haker, al ono pravi, ko stator? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ustao u pola pet, doputovao iz nemachke preko schwitzaske u beograd...ovde je taman toliko toplije nego gore da mi bude neprijatno...i naravno da sam u avionu za bgd sedeo izmedju lika kom zdiba iz usta a odeca mu zaudara na duvan, dok je sa druge strane bio sochno preznojeni matorac sa alkoholisanim zadahom = i'm home! doshao kutji, malo odspavao, pa sa zakashnjenjem doshao na rhh i video drugare, neke po prvi put =o)...i posle zuj sa flajkama jer godpoda netje da piju....ccc sramota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Veceras izadjoh preko kurca , u poslednjem trenutku me nagovorili da izadjem iako sam umoran i to jako. Sretoh darijana u izlasku , prijatno se obradovah , al nisam imao vremena da popricamo malo :O Sutra pravi izlazak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 smorili neki kreteni na ircu.... sad palim na spavanje... dosta za 2nite.. sutra treba preziveti porodicni bbq... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) za nekih pol sata kretje krechenje gajbe... :((( ceo dan u radnom fazonu :) valjda tje do sutra veche sve biti skroz gotojo... :) aj uzdravlje :)) (btw. dakice.... lost ti dodje kao dinastija samo shto iako su svi jedna velika fakin porodica nisu krvno vezani ;) Edited July 22, 2006 by Zlajonja Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 EVO ME NE MOGU DA SPAVAM... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 WILCOME TO DA KLAB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 vratila se keva i odma krenula da troluje, doduše nije ni čudo jer je gajba u svinjcu a ja smrdim.. Jao mozda cu da idem da ga slusam + da mu dam da mi sredi neki laptop sa linuxom...jel on stvarno haker, al ono pravi, ko stator? JESTE MOŽDA SE VIDIMO Sretoh darijana u izlasku , prijatno se obradovah , al nisam imao vremena da popricamo malo :O koji diplomata ovaj longli Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Veceras izadjoh preko kurca , u poslednjem trenutku me nagovorili da izadjem iako sam umoran i to jako. Sretoh darijana u izlasku , prijatno se obradovah , al nisam imao vremena da popricamo malo :O Sutra pravi izlazak. za srce si me ujeo zato sto nisi ostao sledeci put ti necu oprostiti tako nesto iskoristio si bonus sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 idem na rhh da se igram posle podosta godina, ako neko upali dotu, hakovaću forum :) i, jel nije bilo dote? ;) jedini koji se smorio (po sopstvenom priznanju) bio je bole, iako je meni bilo neobicno zanimljivo. a i fino za promenu i sve. Ustao u 9h jer je kao trebalo da imam neke obaveze, no medjutim ispalishe drugi, pa eto, ja kao da se pri'vatim nekog posla. Sad da odgovorim na turu mailova, pa idem nesto napolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 dobri stari rhh, čak mi je i ćanter bio zabavan (iako sam morao malo da trolujem, i moram priznati da sam bio iznenađen što si se baš ti primio) no, reklo bi se da smo malo omašili poentu, trebalo je da probamo neke nove igre, da bismo eventualno našli zamenu za dotu, a odigrali smo desert combat, kanter i q3 ctf :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ustao osisao se.......polako se pakujem........oko dvojke idem do ortaka da pokupim neke stvarcice....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Stigao sinoc iz grada u 4. Mogao neshto da smuvam ali nisam hteo da ne bih ispalio ortaka. Dobio sam dozvolu tako da se vecheras najeverovatnije zenim :D. Ustao posle 10, trebao da imam chas gitare i na pola puta do tog lika on mi pomeri chas za 2, mamu mu bre...chekam 2. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ja se iz veoma chudnih i nepoznatih razloga probudih sada. Montiram WC3:TFT pa palim na Battle.net - uvatila me nostalgija...pitanje dal tju se seti dragog li mi accounta od pre 4 dine...i dal sam ga uopshte pravio za TFT ili sam prestao sa igranjem vetj kod RoC-a... NVM nostalgija je nostalgija... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) usto u pola 11,jeo,seo za komp,sad malo sviram,oko 4 na bazene sa ortacima...bleja i tako... Edited July 22, 2006 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts