Jump to content

Necuveni retardizam

Recommended Posts

Da, mnogi kace te papire... to rade, dok ne dobiju mesecne karte.

Iz cele ove price je jedino glupavo sto moras da imas kola sa BG tablicama?!

Ali generalno, pazi ti "Parking servis" koji ce uskoro imati prava na sva parking mesta u gradu i na kojima makljaju lovu samo takvu. Ko su bre sad oni da nekome uzmu parking mesto ispred kuce, a ceo zivot je tu parkirao. Nije fer.

facebook.com/speed.rs

A mislis da je bolje da razdele na nekoliko firmi pa da nema jedna firma prava na sva parking mesta? :) Pazi, ne vozim auto (kao sto znamo) pa me ne pogadja toliko, i cenim da cu ludeti kad za to dodje vreme, ali je pre uvodjenja ovih pravila bilo skoro nemoguce parkirati se u centru, a sad i nije toliki problem. Za stanare bi trebalo da postoj laka regulacija tih pravila, ali ocigledno je dule naleteo na pogresnog ;) A uvek mozes da iznajmis i garazhu onu kod skupstine mesecno, mislim da ni to nije toliko skupo.

tnx laki...sad sam video sta me zanima...ladno je i dr. subotica u zoni...ja sam se zavukao negde u krugu klinickog centra...

dr.subotica je zona sad od ovog prosirenja pre jedno mesec-dva, pre toga nije bila. I meni skroz cudno da je to zona, al' sta covek da radi. Za te slucajeve najbolje je da se zabodes "prekoputa" bulevara jna, tu ima mesta, samo predjes preko i u "krugu" si.

@sheyn: ne vidim kakve to veze ima s vozackom. Nemam vozacku, imam kola i mrzi me da idem na chasove itd... zivim u centru i mnogo volim da svuda idem peske.

nemam vozacku, nemam auto, jedva sam se nakanio sa 28 da krenem na casove ... taj fazon :)

ne
Edited by Yevod

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

Iz cele ove price je jedino glupavo sto moras da imas kola sa BG tablicama?!

Ne vidim zasto bi to bilo tako nelogicno, logika je da u BG mogu da povlastice za parkiranje dobiju samo ljudi koji zive u gradu. E sad kao sto rece on licnu kartu lako mozes da promenis, ali kola moraju da se preregistruju, sto je donekle problem jer se placaju velike takse (izadje sve zajedno oko 200e). Cela fora je u tome da moras i u saobracajnoj da imas adresu na kojoj hoces da dobijes beneficiju, jer u krajnjem slucaju ti dobijas tu stanarsku parking karticu na kola, ne na licno ime, pa njih nije briga posle da li ih tu parkiras ti, tetka ili ortak.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Krecem ja jutros na fax kad imam sta da vidim...na mojim kolima koja su parkirana u bircaninovoj gde stanujem zakacena kazna...1500 dinara, parkiranje, treca zona...ok setim se ja da su prosirili zone, rekoh nema problema oticicu u parking servis i objasniti im da stanujem tu...odem lepo ja tamo, objasnim "ljubaznom" cikici na salteru kako stoje stvari...trazi mi on licnu kartu, ja mu dam, on kaze pa prebivaliste vam je u smederevu...ja rekoh pa dobro, mogu da se prijavim u bg-u, nije velika frka zameniti licnu...trazi on saobracajnu...registracija SD(smederevo)...kaze cikica ne moze...moraju i kola da budu registrovana u bg-u....ja tu popizdim i oteram ga u tri lepe...mislim stvarno...koja im je fora...znaci sad svi koji stanuju u bg-u, ne mogu da se parkiraju u centru uopste...ajde za lk nije problem...ali ko ce da menja jebenu registraciju samo zbog toga...nisu to male pare...sad mi ostaje da zavlacim kola na 2 km od stana ili tako nesto...

Prvo prebivaliste ti je zakonsko sediste fizickog lica, sto znaci da je to gde ti zivis a to sto sad zivis u BG to je boraviste a ne prebivaliste, da razgranicis prvo pojmove sta je boraviste a sta prebivaliste.

Boraviste ti je u Beogradu a prebivaliste u Smederevu, to nisu rupe u zakonu nego je to tako, ti si sam kriv sto nisi sredio registracije i nisi uzeo prebivaliste u Beogradu, trazis povlastice a nemas uslov za zadovoljavanje tih povlastica.

Ako hoces da koristis te povlastice koje imaju oni koji su prijavljeni da zive u BG, tj boraviste im je u BG i tablice su im BG onda plati promenu toga.

Ovde gomila ljudi kuka kako sistem ne valja a kad i nesto pokusa da se sredi opet kukaju jer im ne odgovara.

Ti nisi pravno regulisao svoje stvar, ti sam nisi regulisao i zadovoljio uslove da koristis te povlastice. Kraj price.

SCJP.png

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

malo je ljudi koji me toliko nerviraju.

zato novi sad cveta uz "nashu Maju"

radikali rade svoj poso mnoooogo dobro i svaka im cast!

Prvo prebivaliste ti je zakonsko sediste fizickog lica, sto znaci da je to gde ti zivis a to sto sad zivis u BG to je boraviste a ne prebivaliste, da razgranicis prvo pojmove sta je boraviste a sta prebivaliste.

Boraviste ti je u Beogradu a prebivaliste u Smederevu, to nisu rupe u zakonu nego je to tako, ti si sam kriv sto nisi sredio registracije i nisi uzeo prebivaliste u Beogradu, trazis povlastice a nemas uslov za zadovoljavanje tih povlastica.

Ako hoces da koristis te povlastice koje imaju oni koji su prijavljeni da zive u BG, tj boraviste im je u BG i tablice su im BG onda plati promenu toga.

Ovde gomila ljudi kuka kako sistem ne valja a kad i nesto pokusa da se sredi opet kukaju jer im ne odgovara.

Ti nisi pravno regulisao svoje stvar, ti sam nisi regulisao i zadovoljio uslove da koristis te povlastice. Kraj price.

.|.

Sve vozac do vozaca...

Prenos na BG table, ukoliko se ne menja vlasnik vozila ispadne smesno.

Nove table, saobracajna i mala adm. taksa a ne 200e ko sto neki ovde pricaju.

U polisi se besplatno zamene podaci i VOZIII MISKOOO

nisam znao da je toliko jeftino, raspitacu se...

srpskivojnik-3.jpg

Bem ga... Probaj da nabavish ceradu za kola, na njoj nazvrljaj "bg" table i nadaj se da ce te zaobici :D

Ako gazda ima kola (koja tu ne parkira), bash ce da zaviruju ispod cerade da provere jesu li to ta :D

I javi ako zavrshish to shto ti je Nervozni preporuchio...

Nemate pojama kako to radi mafija...

Lepo sachekash ciku/tetu u plavoj uniformi koja ici na pandursku (nemoj da se prevaris pa da udjes u prichu sa pandurom) i razlozno, natenane, ali malo sa visine i sa odredjenom dozom strogosti u glasu i uz misteriozno opasni, ali za sada jos ne i preteci pogled objasnis kako ti zivish 'tu, bash tu' ali da nisi u mogucnosti da sada sredjujes papire i dozvole, pa bi hteo da mu/joj to saopstish da ne bi bilo nekih zabuna u vidu kazni na tvom autu koje sigurno nisi zasluzio...naravno, nikako ne ulaziti u dalju diskusiju, vec se javiti na fingirani poziv na mobilni uz, recimo, opet misteriozno i malo kroz zube izgovoreno 'pa nisi mi rekao da je Robija juce izashao, zar nije trebao da odlezhi jos keca?' i tako napustiti lice dogadjaja...

jbga, ako ne prodje prebacuj tablice :D