Jump to content

Attila

The X
  • Posts

    2,038
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Attila

  1. Attila

    Tavern Brawl

    http://postimg.org/image/g3eh9slif/
  2. Od skoro sam i ja krenuo da igram. AttilaBre #2355
  3. Da treba mi i da podrzava wordpress xD Adria host je odlican sa sve rs na 3 godine uz promo kod mozes da dobijes za 8000din... (podrzava WP)
  4. Gledam na host gatoru poprilicno jake cene imaju.
  5. Intresuje me gde ima najpovoljniji i najbolji hosting? Otvorio bi .rs
  6. Hvala na pomoci! Radi samo sam pitao da bih razumeo.
  7. Hvala, sve mi je jasno uspeo sam i sam da uradim neke od zadataka, samo * za sta sluzi ?
  8. =IF(OR(AND(C33>50;D33>50);AND(D33>50;E33>50);AND(C33>50;E33>50));"da";"ne") resenje za prvi po mojem nekom razmisljanju proveravanje 12 23 13 drugi =IF(AND(C46>50;OR(D46>50;E46>50));"da";"ne") Pitao sam ja se izvinjavam.
  9. Imam i ja pitanja za 4 zadatka iz eksela koje sam dobio: Da bi student bio pozvan na usmeni mora da ima najmanje dva položena kolokvijuma. U koloni Usmeni treba da piše DA ili NE. U rešenju je dozvoljeno koristiti samo IF, AND i OR. Imaju 3 kolone sa poenima iz kolokviuma. Da bi student bio pozvan na usmeni mora da ima položen prvi kolokvijum i barem još jedan od preostalih kolokvijuma. Kolokvijum je položen ako je student osvojio više od 50 bodova. U kolonu Usmeni treba upisati DA ili NE. Isto imaju 3 kolone sa poenima. Da bi student bio pozvan na usmeni mora da ima najmanje dva položena kolokvijuma i prosečan broj bodova sa sva tri kolokvijuma veći od 50. U koloni Usmeni treba da piše DA ili NE. 3 kolone sa poenima. Ako student na oba kolokvijuma ima više od 50 bodova ili ako barem na jednom od kolokvijuma ima više od 90 bodova u kolonu USMENI upisati DA, ne ako to nije slučaj. imaju 2 kolone sa bodovima. Hvala.
  10. Vader bi ga razorio laganije, ali ajde dodali su malo akcije...
  11. To je ta prica zena napadne i svi VAU DO JAJA dobije po njonjari odmah muskarac postaje los covek udara zensko....
  12. Kad god idem da gledam box ili ga gledam preko TV-a kad dodje do KO uvek vriste zene. Sto ih bre pustaju da gledaju.
  13. Verovatno da istom sad familija trazi bubreg.
  14. Sta ima da izlazi iz kola sa pricom da li znas ko sam ja? Sto nije izvadio legitimaciju i pokazao? Ne nego izlazi da mu objasni recima :)
  15. Vozim motore od 16 godine. Bio sam na Baliju prosle godine i nisam mogao da verujem sta rade. Svi imaju te male sto ih oni zovu PCELICA skutere od 70-110 kubika i voze kao ludi.
  16. Nasao krekovanu verziju :) Ko da plati u ovoj zemlji 200 dolara za to?
  17. Pro verzija ovoga se isto placa :(
  18. http://www.golija-turizam.com/download/ eve ti primer
  19. Program ili sajt koji ti napravi od PDF-a flipbook, naravno da je za dzabe. Googlao sam sve sto sam nasao je prevara :)
  20. Attila koji je napisao nesto posle 100 godina iako rur posecuje stalno i odmah mu neko zajasi pisu...
  21. To je vandredan smer, zato i ide za zlatara da ga ne bi maltretirali.
×
×
  • Create New...