Jump to content

Perun

The X
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Perun

  • Birthday 08/19/1979

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

1,918 profile views
  1. http://www.hemija.co.yu/firma.asp?sifra=1487 Imaju oni, samo bolje otidi tamo nego preko tel da ih pitas, zato sto ih mrzi da zive, a ne jos i da rade, pa te mozda otkace preko telefona...
  2. Sve bih uzeo i mozda bih spasao nekom zivot. Mozda je neko krenuo sa tih 11,5k da kupi drozu i da se overdozne. Mozda je hteo da naruci necije ubistvo? A mozda je i krenuo da ih uplati Crvenom Krstu, ali onda je trebao bolje da ih cuva...
  3. Sta znaci 'namerno ne pustam'. Ako mozes pojasni samo malko pls.
  4. Uzmi kreatin slobodno. Zadrzavanje vode koje pominjete je samo jedan od efekata Creatina, i to dobar, voda se zadrzava u misicnim celijama, ne u guzici. Glavni efekat koji Creatin ima je oporavak misica posle napora, i podizanje, tj odrzavanje viseg nivoa ATPa (energija) u istim. Koristi se i u medicini, sto je dobro, jer postoje klinicke studije u kojima je dokazano da uzimanje Creatina u dozama 3-5g dnevno BEZ PRESTANKA, nema nikakvih stetnih dejstava. Ukoliko hoces da se ugojis, trebao bi da uzimas ukupno oko 180-250g proteina dnevno, sa obzirom na tvoju visinu i tezinu, grubo odredjeno. Naravno pored ostalog (UH, vitamini, minerali, masti). Kupi neki fini Whey Protein sejk, jedi malo vise mesa i ribe nego obicno, probaj neke svoje recepte, ukljuci mastu (ja mutim 10 belanaca, 1l mleka, 3 kasike meda u sejkere, to ohladim i cevcim). I jogurt je do jaja. Obavezno veceraj proteinski obrok. Ne iscrpljuj se, koristi izotonicne napitke po ovoj vrucini. Ne zapostavljaj ugljene hidrate. Ovo su moja iskustva, ne znaci da je 100% tacno, ali je blizu. ;)
  5. Tru dat. Kompletne slike radi, moramo priznati da je tek moto obuka (koja i ne postoji) katastrofa. Mislim da samo jedna ili dve auto skole i nude obuku za motoriste. Zakon omogucava da napaljeni junfer od 18 godina kupi motor od 150+ KS, ode i uradi lekarski (na kome te niko cestito i ne pogleda, osim oftamologa), trkne do Ljermontove i plati par hiljada dinara za L table, i gassssss. Summa summarum, situacija je losa, zakon se radi i bice bolji, a ono sto svi mozemo uraditi je da razmislimo da li zelimo da budemo odgovorni za nesto poput onoga sa http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm samo zato sto te je iznervirao neki motorciklista (bilo svojom, bilo tvojom greskom). Isto vazi i za vozace motora. Dosadno mi je, ubi me vrucina. A jos od onog Devout ninovanja nismo lepo porazgovarali.
  6. Killy... Uuuuuf. Razmisli malo o svojim recima. Mislim, drago mi je da si dobio vozacku i sve to, ali sa tim stavom i nivoom znanja ugrozavas druge ucesnike u saobracaju. Moter, tj motor, motorcikl, je punopravni ucesnik u saobracaju. Ima pravo na celu sirinu trake. Isto kao i kamion ili auto. Biciklu sa motorom (do 49 ccm) je samo ograniceno kretanje u smislu da ne sme na auto put, ali to ne znaci da mozes da ga izguras sa puta ako ga vidis. O kakva internet hrabrost. Mlad si, ima vremena da ti se i tako nesto desi, pa ces upoznati sebe malo bolje. Predrasude, predrasude...jel su te maltretirali u skoli mangupi sa BMXovima? Cenim da si vozio motor(e) pa mozes da komentarises da su samo showoff crap. Mada, donekle razumem taj tvoj stav, ali gresis. Sve i da je tako, nije lepo sprdati se sa ljudima i kinjiti ih zbog njihove socijalne nesrece. Nemoj bre da si tako nadrkan i zavidljiv. Nije to lepo.
  7. Motorista ima puno pravo da raspolaze celom sirinom trake, dakle niko ne bi smeo da pretice motoristu pa i ako vozi blize desnoj ivici kolovoza, ako preticanje nije dozvoljeno (puna linija). Isto tako ni motorista ne bi smeo da pretice nikoga ukoliko to nije dozvoljeno, ma koliko prostora imao. Po zakonu. Koliko ga ko postuje, diskutabilno. Ali poenta zaista jeste u: Meni se desilo da na semaforu, polako, ne smetajuci nikome obidjem kolonu i stanem ispred prvog, u nekoj Zastavi 101. Posto je covek stao metar i po pre linije zaustavljanja na semaforu zbog hlada, ja sam se u kolonu vratio kao prvi, ali jos uvek par metara od pesackog. Kada me je video, covek mrtav ladan turira auto, i pocinje da me gurka od pozadi. I dalje je crveno. Na moj upitan pogled, izbacuje glavu kroz prozor i dere se 'Koji ces ti kurac ispred mene?'. Zavidljivo, prokleto...ne mora niko da bude 'dobar i pusti coveka na motoru da prodje.' Samo nek gledaju svoja posla i nek ne budu sisice. I da ne bi bio shvacen jednostrano, jer je podela na motoriste i automobiliste imbecilna, da kazem da se i meni cak desilo da me je, provlaceci se tamo gde nije mogao da prodje, dok sam bio u kolima, ogrebao neki lik na skuteru. Kreten, ali nije mi palo na pamet da ga zgnjecim kolima onako zaglavljenog... Mir, ljubav i razumevanje!
  8. Pozz Kole, o imba huntu! Jbga Kawasaki pwns 280 pticu. ;) sry for offtopic.
  9. Ne generalizuj. Ima kretena na motorima. Ima i kretena u kolima. Nisu svi na motorima kreteni. Nisu svi u kolima kreteni. Vozim motore tri godine, sto nije mnogo. Od pocetka sa kacigom, cesto i sa 'full' opremom. Jako, jako retko prekoracujem ogranicenja, posebno po gradu, postujem sve saobracajne propise. Pa opet, kada bih krenuo da nabrajam koliko me je puta samo pojacana paznja spasla od struganja po asfaltu, ne bi mi verovali. Izgubio sam nekoliko drugova koji su poginuli na pravdi boga, opet i nekoliko koji su poginuli svojom krivicom. A taj stav za sranje u usta i guranje djonom...ko se maca lati, od maca i strada... ;) Apel: ako vidite kretena na skuteru ili motoru, probajte da ga iskulirate, ako vas bas iznervira, izadji na semaforu, pa ga olupaj (mada war is not the answer!), ali nemojte da se izdrkavate na sledecem motoristi koji prodje pored vas, ni kriv ni duzan. PS. Kasno sam video post, ali morao sam da odgovorim... Pozdrav!
  10. Dobro, dobro...trebace vama dispell bubblova...
  11. U smeru kazaljke na satu: Baticina lepsa polovina, Baticina jaca polovina, Chale/Sittingbull, Salac No1 (ili No2), Simiskus/Baltazaar, pola Salca No2 (ili No1), Perun (tj, ja), Dessa/Desic. I iza objektiva, one and only - Kolledan/Kole/Bullseye.
  12. Pa samo pola Salca se vidi bre. Mora ponovo! :D
×
×
  • Create New...