Guest epicAdrian Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Buffon 4 : 0 Nedved (71.minut Gatuzo se valja po travi,a nash komentator): "i evo italijani pochinju svoj chas glume" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ganci zmajevi! Chesi ga ispushili big time! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 lepo rekoh pre par strana da su chesi vec spakovali kofere Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 i da zaboravio sam jos jedan hejt na Brazilce...tj. nije direktan hejt nego velicanje gauchosa... lepo je rekao Ian Wright(nisam siguran da li sam ovde procitao ili negde drugde,nebitno) da je Brazil postigao gol ko sto je Argentina protiv nas,to bi bilo maksimalno medijski napumpano...samo je dovoljno videti 2gi gol Argentine protiv bjelokosti i prvi i drugi gol protiv nas i reci WAU! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 nisam znao da je zvezda prodala dramanija..tuga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Zao mi cheha,nedved je bez obzira na sve vozao italijane po terenu,a najjaci mi komentator koji prica da nedved ne moze pored gatuza a ovaj ga upravo prosao. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Hah, Japanci poveli, ali tu je debeli Ronaldo proradio ;) Sad cu sigurno da gledam drugo poluvreme, bash bi bila fora da Japanci naguze Brazilce (mada su sada vec male shanse...). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 mi ovde imamo priliku da gledamo cro - aus, a ne taj sa japancima, mada nas obaveste video feedom kad je gol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ovaj Tomas je gori od Dudica jbt,ne mogu da verujem da nije svirao penal kad je kontakt bio ocigledniji nego kod prvog penala...valjda ce sad da prime gol,nepravda bi bilo da ne prodju Australijanci... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 WAU,AE SAD SVI DA PRICAMO KAKO SU JUAN I RONALDO IZBACILI SVE SVOJIM DUPLIM PASOM... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 mislim sta retji... nashi igraju smeshno brazilci igraju 'nako...mislim svi smo videli prvu utakmicu protiv hrvata, onako ne igra dominantni tim na SP... ispadoshe neki timovi za koje sam mislio da idu garant, ispadosmo i mi pa nije frka biti u takvom drustvu zhivot teche uranijum peche i tako... =o) e da, engleski fudbal me smara jer ne pratim dovoljno i ono malo kad gledam je uvek neko prenemaganje (ali ako stija kazhe da toga nema onda sigurno misli da ga ima mnogo manje komparativno sa drugim ligama...no rekoh...ne pratim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) znachi... brazilci me zajebali za 3k, dao 100 dinara na 1-2 i 'ladno daju gol u 45 minutu idioti... 2) za 100 dinara 6 utakmica za 2,5k, i sve prodju osim jebene australije koja mi odigra X umesto da dobije... sva sreca pa sam se izvukao na 5+ zhutih kartona na hr-aus + brazil 2..... jebem ti ovo svetsko prvenstvo. EDIT: zaboravih i da sam igrao 1-X hr-aus, i to su me zajebali. Edited June 22, 2006 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 3 zhuta kartona na tekmi za jednog lika http://worldcup.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=80034 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ^^ Sudija Pol kralj :D Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ^^ Ali kad se to desilo, ja uopste ne mogu da se setim? Dobio je onaj zhuti za prekrshaj na centru, i tada je grafika izbacila ono "dva zhuta -> crveni" ali ne znam kada je pre toga bio dobio zhuti? I onda znam za ono u poslednjim sekundama kada je dobio zhuti pa crveni i posle kraja mecha. Gde je taj prvi/drugi zhuti bio i kada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Kako me je nervirao sudija jbt...ovo je jedno od najgorih ako ne i najgore sudjenje na ovom prvenstvu... Ili mu je neki ustashki lobi pretio smrcu ili su ga drogirali pred utakmicu...onoliko greshaka da napravi takav sudija kao Pol? WTF?? Neshto tu smrdi mnogo. Anywayz, dobro se zavrshilo, sutra su smor tekme, cheka se 1/8 i derbi Gana - Brazil. :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 graham poll lol, verovatno najgore sudjenje do sad na SP, mislim strasno bbc: To add to the drama, Cahill had a goal disallowed as Poll had already blown for full time and as Simunic complained, the referee handed him his third yellow of the match and an overdue red card. jezivo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ^^ Ali kad se to desilo, ja uopste ne mogu da se setim? Dobio je onaj zhuti za prekrshaj na centru, i tada je grafika izbacila ono "dva zhuta -> crveni" ali ne znam kada je pre toga bio dobio zhuti? I onda znam za ono u poslednjim sekundama kada je dobio zhuti pa crveni i posle kraja mecha. Gde je taj prvi/drugi zhuti bio i kada? ← Ne secam se tacno, cini mi se oko 60og minuta. Jbg. bice valjda sutra snimak, pa cemo opet videti komediju Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ali hrvat cigan nije hteo da izadje. Treba napljuvati svakog igraca koji se tako napravi lud :P. Fer-plej moju kitu... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ne zaboravite ni da je kjuel dao gol iz cistog ofsajda.a i taj drugi zuti je bio pred kraj tako da nije mnogo uticao.sve u svemu,iako su greske bile povelike,cini mi se da nije mnogo uticalo na rezultat(mada nisam odgledao deo prvog poluvremena) ali onaj kalac mi je tolko retardirano izgledao kad se radovao na kraju tekme... sve u svemu,najzanimljivija tekma do sad:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ma jok, uopste nije uticalo na tok utakmice to sto je sudija pokrao 2 penala Ausijima, i ponistio regularan gol (i priznao neregularan iz ofsajda) , i naravno dao 3 zuta kartona coveku (najsmesniji dogadjaj na celom svetskom prventstvu kad mu je dao treci zuti ) Mada u pravu si, ovo je bila najzanimljivija tekma do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Kako je onaj Grem Pol bio pijan pa to je za neverovati...ovde bi trebalo da prste drasticne kazne...i onaj Kalac mi je sumnjiv Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 A ja se jos kao uzbudio! Ali sve je jasno kada kazete da se na ostrvu igra "atomski fudbal", "fer plej fudbal, "brz fudbal", ako hocete da gledate isti takav fudbal dodjite kod mene u parkic da vidite kako klinci pikaju loptu, izgaraju za svaku, sutiraju, lome se, sve je fer plej, ma jedno ludilo, a golova 20 vise cak i od engleskog prvenstva!!! A ovo za poredjenje ronaldinja i kake sa lampardom i dzerarom i kao (Hajli) bolje ovi drugi u timu, alo!!! o cemu mi ovde pricamo?!? Jebotemish, nismo bre deca. Olaraund igraci?! Jel video neko sta radi Ze Roberto, Emerson, ma sta ja nabrajam, ceo brazilski tim, koji nema ni jednog jedinog klasicnog odbrambenog igraca. Jel obratio neko paznju kako Brazil igra odbranu? Sredinu? Napad? Koje segmente igre vi uopste gledate? Ako vam se smucila cela prica oko medijske paznje to je u redu, ali nije u redu da izgubite kriticki stav. Dakle, jedno je pikanje lopte, a drugo igranje fudbala. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 znachi... brazilci me zajebali za 3k, dao 100 dinara na 1-2 i 'ladno daju gol u 45 minutu idioti... 2 ← ^^ Ahaha n00b welcome to t3h club Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 onako lep fudbal kao sto je brazil odigrao protiv japana engleska nikada nije odigrala , a nece ni odigrati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts