Zlajonja Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 AlexG ... gde si u VeljkuVlahovitju majke ti? :)) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 jebesh prolece kad je hladno i kishovito kao u sred novembra.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Ust'o, radio fiskulturu tako sto sam nosio neke kutije iz gajbe pet ulica dalje, i nazad, pa tako dva puta, bash mi je fino bilo ;) Onda do babe na dorucak, pa cituckao neke tekstove, sad polako se spremam pa na wcg konferenciju, 'de to da propustim, pa da se ljuti shone :> Juche ceo dan sredjivao neki katalog, smorio se svetski, ono, peshacki posao, nema nikakvog mozganja, al' zato smaranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Ustao i momentalno obukao dux i trenerku, koji smrz. Moram da radim ceo dan matu tako da mi ovo vreme odgovara maximalno, ne odvlachi mi pazhnju sunce, gole cice i kafenisanje na ulici. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 moram na šišanje.. a treba i novaka gledati.. omg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 jao vreme bi jebem. dve Nove Godine unazad nisam video sneg. a sad kad je dosao jun ne mogu da vidim sunce. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Jutros otishao u fax, dobio shesticu, al' s obzirom kod kog drkadzije od profesora sam bio i to mi dodje neko olakshanje. ← jeeeeeeeeej idemo da pijemo u ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Spremam sebi has,nisam mogao celo jutro da nađem ventil za ekspres lonac i nađem ga u poslednjem trenutku,na najglupljem mogućem mestu gladan sam ko vuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 pa ogladni se od trazenja ventila za ekspres lonac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 pashtje krv... odem do kujne da napravim cirijals otvaram frizider neko mi ispi mleko i ostade mrvica... ok iskuliram, spremim se za tushiranje odem do klonje zauzeto... posle 20 minuta isrto zauzeto, udjem pole 10`ak minuta primetjujem da mi nema shampona za kosu + josh par stvarchica... ok iskuliram, pushtam vodu... tope vode nema... zabadam zid i sjebavam plochicu... pashtje krv... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 skim ti zivis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 pashtje krv... odem do kujne da napravim cirijals otvaram frizider neko mi ispi mleko i ostade mrvica... ok iskuliram, spremim se za tushiranje odem do klonje zauzeto... posle 20 minuta isrto zauzeto, udjem pole 10`ak minuta primetjujem da mi nema shampona za kosu + josh par stvarchica... ok iskuliram, pushtam vodu... tope vode nema... zabadam zid i sjebavam plochicu... pashtje krv... ( )... ← nisam ja, nemash dokaze, imam alibi, niko me nije video, bio je mrak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ošišao se (sad ide scena gde ben aflek klikće na brojač u onoj reklami za axe), gledao novaka, smorio se što igra bolje a gubi jer je sjeban, pa se malo razveselio vrlo oštroumnim tekstom našeg boleta za rush (čitajte novi broj!), i sad razmišljam dal da otkuntam malo il da idem odmah u teretanu.. idem da vidim šta ima na RG još, pa u zavisnosti od toga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 uzeo licnu kartu konacno...veceras palim za bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 oce boli me glava idem da spavam I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ustao jeo radio neshto korisno za promenu zatim ishao na pijacu pa kod tjaleta pa gledao novaka pa se vratio kutji pa opet jeo i sada se bavim stvaralashtvom u suradnji sa suradnikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 smaram se. ovo vreme me ubija... neke ortakinje su me iscimale da idem sa njima na neki splav na domacicu... sweet mother dijoza... no eto prilike da proshetam novi sako :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 idem da spavam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Zavrsio se neki torrent sa kakvom serijom, kad ono paz' molim te - dabovana na italijanski. E rek'o, prava stvar. A nigde nije bilo naznaceno kad sam krenuo u download. Nema veze, dacu kevi da gleda, samo se nadam da joj se dopada tematika ;) Bio na WCG konferenciji, znate one scene kad prvih 10 minuta ne mozhete sa svim da stignete da se pozdravite, a onda kad odlazite treba vam 20 minuta da to uradite? E pa to :) Gled'o malo Novaka, al' sam mor'o da krenem, i onda je on u medjuvremenu pred'o i eto. Sad planiram da idem kod babe na podvarak, valjda ce me razveseliti u ovom sumornom danu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Radili danas zavrshni iz elektronike, jebene 32 lekcije sam bacio iza sebe :/ kolika je to gomila pushkica/knjiga/papira bila ispod klupe :D jizz, sutra josh iz rachunara kontrolni i to bi bilo to za ovu godinu... odo da spavam lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 gledam ovaj Y! widget i sve kisa u Bg u narednih 5 dana. prognozu za 10 dana ni ne smem da gledam. okrecem na LA, sve sunce do sunca... e to je klima :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Pokupio neke bodove od radova, dao ispit i sad treba da idem u mek drajv in. Bez obzira koliko je krsh vreme, meni je dan extra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 podvarak ← baaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moram malo regulisati apetit posle teretane, ima neko neki savet? plašim se da ću se nagojiti ako nastavim OVOLIKO da jedem posle treninga inače jedem normalno, čak naginjem ka malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ^ probaj da jedesh pola sata pre teretane, odradish vezhbe dodjesh kutji i odspavash...jednostavno te mrzi kasnije da jedesh lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) baaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moram malo regulisati apetit posle teretane, ima neko neki savet? pla Edited June 7, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts