Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo ljudi jos uvek sam na praksi iz racunara. Ostajem do 15h. Ovde je bas super evo ucim zanat firma se zove ''informatika'' i ovde ljudi sklapaju svoje kompjutere, i sutra cu da im donesem mojkomp da ga testiraju da vide zasto neke igrice nece da rade. a konfiguracija mi je ova: asus a8ne, athlon 64 3000+ 1.8Ghz, kingston 512, jedna asus x1600pro. predpostavljam da je do graficke. E ovo vam pisem direktno iz firme. poz [:D] ...

blah.. vratio se iz armije.. tamo bila neka proslava.. neka doktorica specijalizirala.. pa sam malo cirnuo.. pa mi je krenulo, pa sam kontao da cirnem jos malo... i to mi palo na pamet da qpim neko pivce (malo) pa da sednem u park, nabijem sluske, i uzivam...

sta me je sprecilo ??

ne cinjenica da bi pio sam, to me uopste ne dotice.. nego sto se sprema neka kisurina, pa reko da ne pokisnem...

inace sam upravo cestitao rodj bivsoj, sa kojom sam u nekim cudnim odnosima.. sve je nekako.. pa.. neprirodno... i malo mi je trulo, al u principu me boli patka...

sutra novi dan, novi dolar.. itd, itd...

jebeni dan mrmota...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

zavrsio sa matrskim ispitima... jos samo da odbranim rad 12tog iz geosa i Adio... :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ako vec oces da trazis savete mnogo realniji ti je forum pansport.co.yu (izvinite administracijo) , jer treneri sa tog foruma shvataju da 90% ljudi hoce samo da poboljsa preformanse u svom maticnom sportu , ili da popravi izgled , a ne da budu pro bilderi , tako da su saveti i objasnjena mnogo blizi "obicnom coveku" , odnosno ne daju ti ishranu pro bildera i suplementaciju pro bildera , vec onako lepo kako treba...

Pa pravo da ti kazem pansportov forum nije ni priblizno ovom drugom, ni po strucnosti kadra ni po ucesnicima foruma, a ni po materijalu koji se nalazi na forumu, em sto ga drzi firma koja se bavi prodajom suplemenata, tako da bilo sta da pitas u pogledu kvaliteta proizvoda (savet) oni ce te usmeriti na suplemente iz njihovog asortimana, i drugi (a ima mnogo boljih) za njih ne postoje.

Tek su odnedavno angazovali jednu dr. nutricionistu i jednog aktivnog bb, tako da su sada malo povisili rejting ali i oni te usmeravaju na njihov asortiman, jer "firma" je firma...

www.polovniracunari.rs

vudu, ako se okaneš trolovanja po forumu, platiću miliću da te nauči da pričaš sa ribama :*

elem..

transplant.jpg

bio u teretani, najeo se fantastično (dinstana piletina ftmfw), sad bi trebalo da se istuširam, odem po čokoladu koju ću lagano sabiti dok budem pisao tekst za rush, al nešto mi se ne da da krenem.. zanimljivo, zar ne?

inače, tekst je o nekim trendovima na internetu, mislim da će biti reč-dve o hejtu ;)

Malochas se vratio od ortaka. Aj da razumem reinstaliranje sistema, nego shto treba da podelim usere na jednom kompu za svakog ukucana ponaosob, kao i da svaki user ima svoj msn acc. To mozda bi bilo sve ok da se nije radilo na kompu sa 256 rama.

Edited by stalja

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...