Corey Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kako nisi imao malu maturu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Bilo bombardovanje... dodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 bio kod drugarice koja je skoro izašla iz bolnice, malo blejali, pa posle teretana, i sad mrtav umoran polako shvatam da definitivno neću nigde večeras.. sutra moram da okrećem neke telefone, ovako više ne ide :)) Naj'o se ... ihaaaj ... baba pekla pogachu, kuvala gusciju supu, pa neko meso, paradzaj, i povrh svega sladoled. Josh kad znamo da sam za dorucak imao kachamak, moja subota je, sto se hrane tiche, potpuna :) ← gief the baba!!!!!11111111 meni keva spremila pileće belo "na žaru" (aka tiganj bez masti) sa kuvanim šampinjonima i kukuruzom.. fina večerica, al ja sam još gladan, jebo me apetit posle treninga. strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 do jaja. javite mi kad prestanete da igrate dotu, mozda i dodjem opet na rhh, a dotle papa. ← Pridruzujem se pozivu :) [quote name='Nemesis Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 slobodno recite sta da igramo i moze. i mene malo smara dota. nego kad smo vec kod novosti evo nesto iz moje struke : http://beobuild.co.yu/index.php?subaction=...t_from=&ucat=1& http://www.youtube.com/watch?v=BC4Js0VJ3Ik sada znam zasto se muchim i gde cu da zivim kroz 10 godina.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 alternativnio projekat je da sagrade 3 tridesetospratnice na istom mestu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 da se ne lazemo, mislim da je poslednje beogradu sto treba jedna kula od 333m :) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 bolje to nego josh jedni trzni centar poput merkatora ili metro, sto je izgleda jedino sto ce da nam nash vrli gradonacelnik Nesha izgraditi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 kulirao ceo dan, gledao tv i pikao civ4 .. blejachina @ igi obojica znamo da od te kule nece biti nista. kao ni od mosta preko ade ocigledno :P ← trazi od drashka da ti poshalje "buduce investicije & projekte" po kojima beograd za 5 godina ne da ce mu menhetn biti smeshan nego ce da izgleda ko svemirski brod :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 kojote bajo ja bio na sajmu erotike al nisam te sreo pa dis ti bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 au, vratih se iz grada...fino bilo veceras:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 malo sam se igrao u pshopu, pa reko aj da promenim avatar... evo full sized slike : jes da je kerin kurac, al bas je secksee btw, malo furam ovo, pa definitivno vracam teh ol' p1rate Aaaaarrghhhhh avatar... and there's no help this time.. mwuaahhaha inace, devojka bila na 'certu apocalyptice... kaze bilo je dojaj... ja bio kod drugarice, selili namestaj i rolali tepihe.. al sam se proveo za subotnje vece, do mojega... al eto.. sad malo trulez po netu, pa malo vampira, pa koma :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 kojote bajo ja bio na sajmu erotike al nisam te sreo pa dis ti bio? ← nisi gledao stejdz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 budi me mobilni u 9, ćale, "e pukla mi je guma na autoputu, pun mi je gepek, ponesi pumpu za BICIKL da naduvamo tek toliko da stignem do vulkanizera (or samtin)".. ja onako bunovan ne mogu da mu objašnjavam da je verovatno odlepio gumu dok je vozio na felni i da nema šanse da se to tek tako naduva, nego uzmem pumpu i sednem u taksi... naravno, na kraju sam menjao točak.. vrhunac svega, on je otišao pravo kod vulkanizera a ja se kući vraćao autobusom. planirao sam danas da se lepo provedem, al ovo ne obećava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 juche sam ceo dan proveo bezveze... danas moram da uchim Brazil za maturski. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 poranih...s obzirom kad sam legao sinoc:)...danas idem na neki rostilj i tako:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 -juche blejao ceo dan. -i danas tju. -ovo mi je verovatno poslednji vikend do 22 jula da mogu da blejim. -poslednji dan uopste. -ma jebe mi se. -iznervirao sam se. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 sad blejim još kojih pola sata pa idem da radim,ali baš da radim juri me 22. jun samo tako,praviću pauze samo za has....koji smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Zer Junior (aka Zweket) je danas u ultra active modu, sada upravo shtuca i to mu se jako ne svidja :) Kada ga sa zenom smirimo idem da se shisham, pa cu posle malo da gledam razne serije koje sam skinuo sa net-a. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Bio sinoc na nekoj zurci,i zamolio sam drugaricu da me sledeci put zabode stolicom ako ponovo dodjem na jednu takvu zurku :/ Standardno muzika ochajna,shabani se tuku...jedino sto je bilo dobro je sto sam znao slavljenika,pa mi je dao par kupona za free cirku :) Danas hardcore uchenje...mozda prvo odgledam "da vinchijev kod" koji sam sinoc skinuo...jes da je odvratan snimak,al ajde :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 smrzo sam se ko šargarepa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Trazim prevod za davinchijev kod, poshto me extremno mrzi da ukljuchujem mozak za translate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ova kisha jako smara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Trazim prevod za davinchijev kod, poshto me extremno mrzi da ukljuchujem mozak za translate :) ← http://www.titlovi.vogon.hr/Default.aspx?p...language=Srpski bash bezveze dan... bukvalno sam bubao muzichko ovih pola sata-sat... ima 1000 kompozicija da nauchim :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Rekao sam da cu uciti ceo dan , a evo vec je pola 2 i jos nista :( , od 2 krecem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts