SteXmaN Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Koristim Advanced System Care za odrzavanje sistema,ciscenje registija itd. Ima li nekakav drugi bolji program ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 E 'vako. Posto mi sin non stop sjebava igru koju igram ( udje gospodin, izigra se i presnimi mi sve sejvove koje sam ja igrao), zanima me da li postoji nekakva mogucnost da udarim sifru na tu igru, uopste na bilo sta sto se nalazi u total commanderu da vise ne moram razmisljati hoce opet upaliti i iskrnaviti me do panja. Hvala drugari puno, tesko je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exp Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 E 'vako. Posto mi sin non stop sjebava igru koju igram ( udje gospodin, izigra se i presnimi mi sve sejvove koje sam ja igrao), zanima me da li postoji nekakva mogucnost da udarim sifru na tu igru, uopste na bilo sta sto se nalazi u total commanderu da vise ne moram razmisljati hoce opet upaliti i iskrnaviti me do panja. Hvala drugari puno, tesko je. Probaj Folder Guard. Quote Nadjite me na YouTube @ AaAaSRB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Hvala puno. Resilo je moj problem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 http://rufus.akeo.ie/ Odličan alat za pravljenje butabilnih USB fleševa (recimo od ISO fajlova sa instalacijom Windowsa 7/8, Linuxa itd). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 http://rufus.akeo.ie/ Odličan alat za pravljenje butabilnih USB fleševa (recimo od ISO fajlova sa instalacijom Windowsa 7/8, Linuxa itd). Thanks, to mi je trebalo. Btw, Windows 7 usb/dvd tool, takodje fino radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Radi, s tim što formatira fleš u NTFS bez pitanja, imao sam problem da butujem pojedine kompjutere s takvog fleša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 http://rufus.akeo.ie/ Odličan alat za pravljenje butabilnih USB fleševa (recimo od ISO fajlova sa instalacijom Windowsa 7/8, Linuxa itd). unetbootin, može da skine i poslednji stable release od linux distribucija direktno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Ja sam za to koristio milion puta ovaj installer što ga preporučuje Ubuntu kada hoćeš da ga instaliraš :D Ima opcije da ti i sam skida iso fajlove za distribuciju koju izabereš...http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Jel moze neko da mi preporuci neki program za testiranje brzine wireless mreze? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 iperf Transmit: na tvom kompjuteru: iperf -c ip_adresa_drugog -w 256k -t60 na drugom: iperf -s -w 256k Receive: na tvom kompjuteru: iperf -s -w 256k na drugom: iperf -c ip_adresa_tvog_kompjutera -w 256k -t60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 x264 kodek unutar MKV kontejnera. Koristi Handbrake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Kako misliš hiljadu verzija, smao jedna postoji http://handbrake.fr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Očinski problemi :) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Mozes i sa vlc-om ako ti se ne instalira program za svaku glupost. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Koji program za skeniranje trenutnih procesa/startup i rekomendacaju sta ukloniti? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mire93 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 CCLEANER,sve opcije imas tu Quote Budi GOVEDO,zaposli se preko veze !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Jel ima neka dobra alternativa za utorrent/bittorent? Instalirao sam upravo windows(novi hard),skinuo sam instalaciju bittorrenta i kad pokrenem apsolutno nista se ne desava? Isto i za utorrent... Morao sam jebeni vuze da instaliram. Isuse koliko odvratan GUI ima, njihove dizajnere treba spaliti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) qBittorrent nema najlepsi UI ali ima sve ti moze trebati bez bloatwarea Edited January 24, 2014 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 samo pazi, moze ivan da pomisli da si hipster! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Kakva neumesna opaska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) Na koji način i uz pomoć kog programa mogu da stavljam komentare uz slike sačuvane na hdd? Dakle ne na samoj slici, niti u imenu fajla, već mi treba nešto da kada pregledam sliku uz nju postoji kratak komentar o toj slici u vidu recimo pop up-a , ili malog prozorčeta koje stoji ispod/iznad/pored slike i slično. Pravim neku arhivu istorijskih dokumenata/fotografija, pa mi treba nešto čime ću da obeležavam šta se nalazi na slikama u par rečenica i po koji komentar. Kapiram da je verovatno nubovsko pitanje, ali eto. Edited January 30, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 U Total Commanderu, Ctrl+Z da napišeš komentar za izabrani fajl, pa Show -> Comments da prikaže komentare u odvojenoj koloni. Sami fajlovi neće biti dirani, njihovi komentari će se čuvati u skrivenom fajlu "descript.ion". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 pa zar ne moze to u win-u vec? ides na properties pa details, tu mozes da opises sliku, posle ako ti je ukljucen Details Panel vidis te informacije kad selektujes sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) Reki, može, ali ne i dok pregledam slike u nekom programu , već samo dok listam fajlove u eksploreru, što je ok, ali nije to ono što tražim, pogotovo što mi je malo nezgrapno kada imam u vidu da ću morati da gledam veliki broj fajlova u jednom trenutku, i uglavnom ću morati da ih otvaram da bi video šta je na njima, pa onda da se prebacujem na detalje da bi video komentar... Previše vremena se tu gubi. Meni treba nešto što otvorim sliku i uz nju izađe komentar o fajlu. Vudu, hvala! Sad ću da proverim da li je to ono što mi treba, samo da se prebacim na komp sa instaliranim tc :D Edited January 30, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts