De1Rekt0n Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Realno mislim da bi mogli napraviti film, na istu foru kao ona pocetna animacija kada prvi put udjete u WOW, to uopste nije problem ali je toliko drkanje da bi pukli blato para da naprave to, ne znam, zivi bili pa videli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 da li se ja varam,ili bi vecina volela da vidi animirani film? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ccc kakve priche kad mene nema... maude - budalo wow/wc/sc film - ekranizacija ovih igara ili nekih od knjiga ne bi dobro proshla kao bioskopski materijal...kao TV serije mnogo bolje... problemi lezhe u tome sto mnogo toga predstavlja ono sto cu da krstim za "blizzardovsko mini-plagiranje" svega i svachega, a sa druge strane guranje toliko materijala u bilo sta ispod par desetina sati ce samo da sakuje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 treba da naprave seriju i to da producira i emituje halmark, muhahaha Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 ehm, chek this out : http://filmforce.ign.com/articles/705/705796p1.html http://www.hollywoodreporter.com/thr/film/...t_id=1002464761 Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 da se odmah razumemo... Blizardove igre su kao stvorene za filmove, i to sva tri serijala (SC, WC i Diablo) iz prostog razloga sto su dobri ljudi iz Blizarda GENIJI kad je prica i atmosfera u pitanju. WOW ne komentarisem. WC bi mozda bio dobar kao neka anima u visokoj produkciji, pre nego kao igrani film, dok ova druga dva opusteno mogu da budu igrani filmovi. "why did I follow him? ...I don't know. we went east. always into the east..." VRH!!! e sad problem je ko bi to valjano uradio. i umesto sto tupite, ponudite kasting. moj favorit za gdjicu Kerigan je, naravno, Endzi... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 AHA evo i oficijanih vesti http://www.blizzard.com/press/060509.shtml (shaylee je otvorila topic vec ali nije ovde stavila link) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) ali ali....ona ne moze da bude zla ;)) sarah kerrigan - mila jovovic definitivno :) btw stvarno ne razumem zasto praviti warcraft film kad bi starcraft film bio toliko toliko bolji... Edited May 9, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 igrani film...... neneneneneneeeeee decko.... samo anime dolazi u obzir (jel neko reko appleseed?) ja bi se barem skenjao da vidim neke tamo glumce umesto mojih ljubljenih likova.... ne moze bre niko da glumi kerrigan.... kerrigan je kerrigan........ sve sto treba da urade je da uposle svoje 3d animations odeljenje da odrade ono sto najbolje umeju , samo u trajanju od ~2 chuke i pobice sve rekorde ja mislim... i to ne samo od fanova i freekova.. kao sto neko rece.... sve iz blizzarda ima dojaja pricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Bla,pricas gluposti.Manite se vise te smesne ideje da ce blizzard da pravi animirane filmove od 2 sata koji ce da izgledaju kao pocetne animacije,sekvence izmedju misija i sl.Ono sto bi ja najvise voleo da vidim je starcraft mini-serija (sa glumcima naravno) od jedno desetak epizoda.Uopste se ne bi bunio da ispadne kao firefly tj serenity sa dodatkom zergova i protosa:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Bla,pricas gluposti.Manite se vise te smesne ideje da ce blizzard da pravi animirane filmove od 2 sata koji ce da izgledaju kao pocetne animacije,sekvence izmedju misija i sl.Ono sto bi ja najvise voleo da vidim je starcraft mini-serija (sa glumcima naravno) od jedno desetak epizoda.Uopste se ne bi bunio da ispadne kao firefly tj serenity sa dodatkom zergova i protosa:) ← uf..... znam najmanje 10 ljudi koji bi te bacili sad na lomacu.... sta ce da fali blizardu da uradi animaciju kao sekvence... iovako kad se saberu traju nekih 20-ak minuta, a zgrnuli bi OGROMNU lovu.... ceo gaming svet bi makar jednom odgledao SC film npr.... polovina bi isla par puta.... to je ogromna masa ljudi. Samo pogledajte istocne zemlje.... alo BREEE.... smesna ideja... nemas pojma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 generalno, ako to bude filmitj o grupici leekova i njihovoj nekoj avanturici u azerothu/kalimdoru bitje opusteno...ako krenu da jedu govana sa nekim epskim bitkama i shitovima da menjaju sve u krug bitje mnogo loshe.... samo gledam ko ce da bude scenarista i u kolikoj ce meri moorheime da bude ukljuchen u pravljenje priche... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 uve bol ce da rezira:):):) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 ajde kontam masu da hejtuje filmove radjene po stripovima i igricama, to razumem ali ljudi vi hejtujete film koji nije ni u planu snimanja?! :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Zato sto ce biti popularan , a RUR je underground!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Starcraft Starcraft Starcraft!!!! Trebao je biti film a ne igra!!! BW ne bi bio tako dobar ali bi verovatno vise zaradio :)) Warcraft bi bio kul kao animirani (3-ka style, FTW!:)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 neverovatno kako masa vas ne kapira da je narativa starcrafta savrshena za igru i da bi se tragichno prenela za celovechernji film...chak i seriju istih....uvlachenje igracha u prichu igrom menja percepciju o samoj prichi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Bilo bi strava kada bi napravili dobar film na osnovu frozen throna Bilo bi strava kad bi napravili borbu Arthasa i onog demona . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 sta lupetate starcraft film vetj postoji i to brdo delova i zove se alien :D O kakvom wow filmu prichate ? postoji prica warcraft a broje iza i prefixi i sufixi su samo pojedinachni proizvodi blizzarda znaci moze da izadje film warcraft. O kom trajanju od 50 sati vi pricate ? Sta mislite da je lotr slikovnica od 10 stranica ? ajte molim vas ... a i cak da ima previse sadrzaja to moze da se uradi kao i sa x-man-om lepo film o odredjenim dogadjajima tipa samo reigh of chaos sto im cak ostavlja mesta i za nastavke ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 hmmm....i think i see a pattern here...ne prochitash sve postove, onda generalizovano pljunesh po svima i nadash se da ce se neko upecati i krenuti da se rasplinjava...simpatichno, you may proceed =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 sc ne bi mogao da se sabije u jedan film...ali zato neka serijica tipa galaktike bi ownovala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 hmmm....i think i see a pattern here...ne prochitash sve postove, onda generalizovano pljunesh po svima i nadash se da ce se neko upecati i krenuti da se rasplinjava...simpatichno, you may proceed =o)) ← izpwnao si me kole :P shtrashno stigo sam do pola druge strane i reko ma nema leba od ovog chitanja i tako tju napisem ono sto sam na pocetku zamislio :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 znam da je bio topic ali bas odavno tako da ga vise nema sve u svemu po netu pise svuda fazon da sledece godine izlazi film mada cisto sumnjam evo nekih linkova sa koristin informacijama http://www.blizzard.com/press/060509.shtml http://www.imdb.com/title/tt0803096/ http://movies.ign.com/articles/705/705796p1.html blizzarad zeli da osvoji svet u svakom obliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Pa bolje bi im bilo da naprave neku seriju bez kraja kao WOW da moras da se pretplatis da bi dobio sansu da kupis kartu za bioskop i da moras da imas barem 2 lika lvl 70 da dobijes posebne naocare (koje te jos dodatno kostaju) koje ti omogucuju da gledas seriju!!!! Tako nesto mi je logicnije za Blizz nego obican Film Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 pa postavi topic sledece godine. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts