svilnik Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) Ali ne samo SSSR nego i sad je to tako........ navescu 2 primera u skorije vreme ........ Pozoriste u Moskvi i Skola u Osetiji ....... Sta su Rusi uradili...... pobili teroriste po svaku cenu bez obzira na zrtve.......nekazem da su to uradili bezobzirno i bez razmisljanja o tome kolika je koteralna steta...... ali cinjenica je da su sve to izveli sa mnogo zrtava..... Edited April 28, 2006 by svilnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 имали су и други сличних киксева. сетимо се само трапавог америчког одговора на заузимање Техеранске амбасаде. у позоришту су употребили јак отров као припрему за јуриш од кога је страдало много цивила, али ми није јасно шта је друго могло да се уради када имаш самоубице са прстом на детонатору као противнике. што се школе тиче, терористи су убијањем талаца изнудили одговор специјалних снага, које нису биле спремне за напад, а све оно што смо гледали на CNN i BBC је само прљава пропаганда са сумњивим поривом. то би било као кад би неко рекао зашто су Американци послали стотине полицајаца и ватрогасаца у сигурну смрт 11. септембра. или зашто су осудиле хиљаде становника Њу Орлеанса на вишедневну ужасну агонију. није све тако једноставно. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Drugim recima sve velike sile su iste......... zarad visih ciljeva spremni su da zrtvuju zivote obicnih ljudi........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 можда не чак ни то, колико су у датим тренуцима приморане да жртвују некога, или просто немају бољи одговор у одсудним тренуцима. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ← extra :D jednog dana ce trebati :))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 nisu oni te ljude u smrt zato Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 zverko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 zar nije ostrvo tri milje?btw, sta je tu tacno bilo...mrzi me da ceprkam sad po netu... ← http://en.wikipedia.org/wiki/Three_Mile_Island ukratko, jedno je vreme reaktor bio van kontrole, ali nije bilo nikakvih posledica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 odgledah Chernobyl Heart,oskarom nagradjivan dokumentarac.trenutno jedino sto mogu da kazem je strahota.ne bi da se upustam u raspravu da li je sve realno prikazano. ukoliko neko nije gledao a zanima ga,evo spoilera » Click to show Spoiler - click again to hide... « ukoliko imate "slab stomak" NE GLEDAJTE.dokumentarac je o danasnjim posledicama chernobila na decu u kontamiranim zonama.neke scene sam i ja preskocio,deformiteti su ...:( http://www.mininova.org/tor/86982 200mb,traje 38 min,solidan kvalitet snimka. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Kad se desila tragedija moji su se zadesili na putu u madjarskoj. Pochela da pada neka kisha, a cale slusha vesti preko radia u kolima kako postoji opasnost zbog od kishe zbog radijacije. Caletov komentar "Valjda moskvich nece da prokishnjava" :) ← keva i cale ti prichaju madjarski tako pro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Meni je najjace sto ljudi u okolini tada nista nisu znali, i to cele prve dve nedelje... Mis'im, ipak je to bila velika katastrofa. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 uvek me ovakva, vec 20... 3242 godina napushtena mesta nekako zainteresuju da zavirim shta se tamo nalazi, ali ovde ne verujem da bi mi bilo prijatno da zavirim, strashno koliko ljudska rasa dovodi u pitanje sopstveno postojanje samo radi dolivanja ulja vatri, i dokazivanja . . . to je vreme kad ne verujem da bi iko voleo da se nalazio u chernobilu . . . Grad duhova, ulice napushtene u neredu, zgrade, kuce, prodavnice prekrivene pepelom, ko zna kakvi monstrumi se radjaju i ce se radjati, imam jedan kratak klip sa bebom od ozrachene majke, ne verujem da bi pomislili da je ljudsko, kad sam prvi put pogledao zamalo nisam povratio, i zgdilo mi se, pomislio sam da je vanzemaljac.... ako neko hoce da vidi monstruma, neka mi kaze gde mogu da uploadujem ovih par mega.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 molim te uploaduj to i podeli sa nama Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ako neko hoce da vidi monstruma, neka mi kaze gde mogu da uploadujem ovih par mega.... plz :P ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 rapidshare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Uploadovao sam, upozorenje, ovo je (meni barem) veoma veoma, gadno, i nije bash za svakoga....... Evo linka: Ozrachena beba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ovo je stvarno odvratno... I bio si u pravu, stvarno izgleda kao da nije sa ove planete... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Strashno...jbt, mislim da je humanije uspavati ovo dete nego ga ostaviti u zivotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyc Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 E da vidite kakve zivotinje izlaze odatle...... Chernobil Chernobil 2 Chernobil 3 Uzas.... Quote Remember,remember the 5th of November,the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 fotomontaža kako te nije mrzelo da kucaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Znam da sam odvratan ali... Pita unuk dedu:Deda sta je to Chernobyl? Recicu ti kad porastes!-odgovori deda i pomazi ga po glavama! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 keva i cale ti prichaju madjarski tako pro? ← Cale je radio u madjarskoj 5 god :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 sta znaci to koji ckura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 6, 2006 Author Report Share Posted May 6, 2006 ← Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts