asGiM Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 (edited) realno, ipak uprkos tolikim razbacivanjem sa likovima druga knjiga je sabila. aham, mocna je:) (sad uzeh da trazhim legendarnu scenu *posle cu staviti u spojleru koja je*, i naleteh na toliko dobrih delova iz knjige da cu morati ponovo da je prochitam:DDD ) samo nastavi sa malazom, spread the word:)) nahsao sam scenu, al mi je suludo da postujem, treba da se procita knjiga da bi se lepo svarilo, al word of the day je : sapper's predobro ih opisuje ( )... Edited October 29, 2011 by asGiM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 stigao mi je god hates us all. na nemackom... postarina da im vratim mi kosta skoro kao sama knjiga... :/ oce neko kupi? :D Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 ĐĐ°Đ±ĐŸŃĐ°ĐČĐžŃ ĐŽĐ° ĐŸĐșĐ°ŃĐžĐŒ ĐŸĐČĐ°Ń ŃĐŒĐ”Ń ĐŸŃŃĐ”Ń : ) http://tolkien.rs/vi...=791631#p791631 http://www.znaksagit...a/photo.php.htm ĐĐŸ ŃглДЎа ĐŸĐČĐ” ĐœĐ°ŃĐ»ĐŸĐČĐ” ĐŽĐ° ŃĐ” ĐŒĐŸĐłŃ ĐșŃпОŃĐž Ń ĐœĐ”ĐșĐŸŃ ĐșŃОжаŃĐž ĐœĐ”ĐșĐ° ĐŒĐž ŃĐ°ĐČĐž ASAP!! Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 (edited) Lol, ovi su se bar iscimali da izbace Konana iz slike. BaĆĄ sam Äesto naletao na korice knjiga koje su maznuti art iz nekog filma ili igre, da mi to postalo normalno. Edited November 12, 2011 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"Â "By my deeds I honour him, V8."Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 bmu mater, ako ti na 6 knjiga pise "Najbolja knjiga decenije", i sve su izdate izmedju 2000 i 2010 onda tu jebeno nesto ne valja, ne treba biti natprosecno inteligentan da bi to shvatio. sere mi se od ljudi koji ne znaju kad poÄinje i kad se zavrĆĄava decenija, vek ili milenijum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 KonaÄno sam zavrĆĄio Pad Hiperiona, i, ono, odliÄna je i priÄa i likovi, iako je malo previĆĄe zaĆĄeÄereno na kraju. Also, u poreÄenju sa prvom knjigom ima mnogo viĆĄe apstraktnih delova i tripova, ali samo zamislim kako bi ovo izgledalo kao strip-varijanta koju bi radio Mebijus i sve ĆĄtima. Samo jedna stvar koja mi nije razreĆĄena: Ć ta se taÄno desilo sa Li Hantom na kraju? Ostao je stranded u Koloseumu, u momentu kad je iz portala krenula da izlazi neka grupa ljudi (ili jedna osoba, ne seÄam se najbolje), i to je to, kraj poglavlja, bez dodatnih objaĆĄnjenja. Jel' sam propustio/zaboravio neĆĄto u vezi toga (poĆĄto sumnjam da je Hant povezan za Endemionom)? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"Â "By my deeds I honour him, V8."Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Đ ĐœĐ° ĐŸĐČĐŸŃ ŃŃŃĐ°ĐœĐž, ĐșĐŸ ĐČОЎО ĐŽĐ° ŃĐ” ĐœĐ”ĐłĐŽĐ” ĐżŃĐŸĐŽĐ°ŃŃ ĐŸĐČĐž ĐżŃĐžĐŒĐ”ŃŃĐž ŃĐ°ĐČĐžŃĐ” ĐŒĐž : ) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 ImaĆĄ u Laguninim knjiĆŸarama, ja sam video u onoj maloj preko puta ETFa. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 KonaÄno sam zavrĆĄio Pad Hiperiona, i, ono, odliÄna je i priÄa i likovi, iako je malo previĆĄe zaĆĄeÄereno na kraju. Also, u poreÄenju sa prvom knjigom ima mnogo viĆĄe apstraktnih delova i tripova, ali samo zamislim kako bi ovo izgledalo kao strip-varijanta koju bi radio Mebijus i sve ĆĄtima. Samo jedna stvar koja mi nije razreĆĄena: Ć ta se taÄno desilo sa Li Hantom na kraju? Ostao je stranded u Koloseumu, u momentu kad je iz portala krenula da izlazi neka grupa ljudi (ili jedna osoba, ne seÄam se najbolje), i to je to, kraj poglavlja, bez dodatnih objaĆĄnjenja. Jel' sam propustio/zaboravio neĆĄto u vezi toga (poĆĄto sumnjam da je Hant povezan za Endemionom)? koliko se secam, time se automatski pretpostavlja da se on vratio na tau cetu prime, jer vise jednostavno nije bio potreban na staroj zemlji, tj ono sto je znao vise ne moze da skodi nikome Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 ImaĆĄ u Laguninim knjiĆŸarama, ja sam video u onoj maloj preko puta ETFa. ĐĐžŃĐž ĐżŃĐŸŃĐžŃĐ°ĐŸ ŃĐ”ĐŸ ĐłĐŸŃŃĐž ĐżĐŸŃŃ, ĐżĐŸĐČŃĐșлО ŃŃ ĐžŃ ĐžĐ· ĐżŃĐŸĐŽĐ°ŃĐ”, Оз ŃĐ”Đ»ĐŸĐł ĐŽĐžŃŃŃОбŃŃĐžĐČĐœĐŸĐł Đ»Đ°ĐœŃĐ° ĐșĐŸŃĐž ĐœĐ” ŃĐžĐœĐ” ŃĐ°ĐŒĐŸ ŃĐžĐłĐŸĐČĐ” ĐșŃОжаŃĐ”. ĐĐ”ŃĐŸĐČĐ°ŃĐœĐŸ ĐžŃ ĐžĐŒĐ° Ń ĐœĐ”ĐșĐŸŃ Đ·Đ°Đ±ĐžŃĐŸŃ ĐșŃОжаŃĐž, ĐșĐŸŃĐž ĐœĐ” ĐŸŃплаŃŃŃŃ ĐœĐ°ŃĐ»ĐŸĐČĐ” ĐœĐ°ĐșĐŸĐœ ŃŃĐŸ ĐžŃ ĐżŃĐŸĐŽĐ°ŃŃ, ĐČĐ”Ń ĐžĐ·ĐČŃŃĐ” ĐŸŃĐșŃĐż ĐŸĐŽĐŒĐ°Ń . Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 ProÄitao "Mistborn" od Brandona Sandersona. OdliÄna knjiga. Nije ĆĄablonska epska fantastika, dosta drugaÄije od svega ĆĄto sam Äitao u ovom ĆŸanru. Zanimljivi likovi, odliÄan stil pisanja, priÄa.. Nije ni Äudo ĆĄto je on izabran da zavrĆĄi Jordanom TWOT serijal. Isto tako mislim da je on (zajedno sa Rofthusom) predvodnik nove generacije pisaca epske fantastike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 stigao mi je god hates us all. na nemackom... postarina da im vratim mi kosta skoro kao sama knjiga... :/ oce neko kupi? :D Pa ĆĄto nisi gledao ĆĄta naruÄujeĆĄ? :)) lol - @ laguna, jesu carevi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 gledam ime knjige, na engleskom, autor na engleskom, komentari za knjigu na engleskim, ocene citalaca, na engleskom, jedino mesto gde pise da je na nemackom je na nekoj "nalepnici" na samoj knjizi koja se jelten na fotografiji knjige ne vidi jasno sta pise jej. no nema veze, sad imam dojajan poklon za prvi rodjendan God Hates Us All u knjizi moja posveta zalepljena slika trollface-a i cela knjiga na nemackom Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 hahaha :) pa pazi, obiÄno amazon.de priliÄno jasno naznaÄi da je knjiga na engleskom, ĆĄto je i logiÄno. Da su oni zeznuli mogao bi da im traĆŸiĆĄ da ti poĆĄalju novu, ali poĆĄto si ipak ti, onda niĆĄta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 ma nije problem da mi oni posalju novu, hoce to da urade, ali ne placaju postarinu sto im ja vracam ovu, a postarina me izadje oko 450 kinti!!! uzas! tako da mi se ne isplati da je vracam Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 pa nije to bas toliko strasno,kako si kukao ja sam mislio da se radi o cifri od 20 evra recimo:) Quote  gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna liÄnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja Äu za poÄetak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Pa nemoj ni da im vraÄaĆĄ, samo poruÄi novu. Ja sam viĆĄe ciljao na to da ako su oni zeznuli, oni bi ti poslali dĆŸabe drugu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 (edited) pa nije puno, ali s'obzirom da sama kniga kosta tipa 7 evra, da platim dodatnih 5 da bi je zamenio, makes no sense :D narucio sam ponovo sad i trazio da mi potvrde jezik na kome se nalazi xD edit: da ne stavljam novi post, blejah danas na netu nesto i neiotkuda odlucih da porucim mistborn trilogiju :D tako da mi to stize sad za koji dan. Nego, danas sam primetio da jos uvek nisam prodao one knjige, skroz zaboravih na njih, u svakom slucaju bookdepository preko koga sam i narucio spustio cenu na 22 jura pa tako i ja spustam cenu na 22 jura :D Da podsetim, u pitanju je Box Set Song of Fire and Ice, prve cetiri knjige, na engleskom, soft cover, nije fensi beli papir ali je kvalitetan i to je to, knjige su do jaja i izgledaju(s'tim sto na slici nisu u zastitnoj foliji, moje jesu ) : nemojte zameriti na malom oglasu :D ko je zainteresovan pm Edited November 15, 2011 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 uzeo bih da vec nemam:) btw, ae preporuka ko je citao, kakvi su letopisi tomasa kovenanta, da znam dal da pocinjem da citam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Prve tri knjige do jaja druge tri knjige asi asi poslednje 4 knjige gospode boze dobar je ceo trip sa kovenantom, gubavac dobije magicno lek za bolest i izsiluje prvu klinku koja prodje pored njega xD Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 lol, ja mislio da ima 6 knjiga ukupno, mrzi me da citam svih 10:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 (edited) pa pazi, prve tri knjige su za vreme njegovog brvog boravka u Domaji(da znam... jesus) druge tri knjige se desavaju posle tipa 2-3 hiljade godine posle prvog njegovog bivstvovanja u Domaji. poslednje cetiri su dozivljaji njegovog sina koje nemaju veze sa vezom zasebne su celine ali se tipa neke stvari koje je uradio u prve tri knjige odrazavaju u druge tri knjige, poslednje cetiri sam samo krenuo da citam prvu u tom serijalu i odustao posle 3 poglavlja jer je bilo bas mucno. Edited November 15, 2011 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Prva knjiga poÄinje sjajno sve dok ne ode u taj "drugi svet" a onda ÄitaĆĄ jednu te istu priÄu koji si do sada stop puta Äitao, sa istim likovima. Mnogo mi je bilo krivo kako je knjiga divno poÄela i kako je odvratno pretvorena u fantasi ĆŸanr bez ikakve potrebe. I onda druga knjiga poÄinje isto kao prva, ista je radnja i isto se zavrĆĄava i onda treÄa, itd. samo ĆĄto ubaci novog glavnog lika i tako u nedogled. Ako te ne mrzi baci pogled na prvih 50-100 stranica, sjajan opis bolesti i odnosa prema bolesniku i samog bolesnika prema bolesti. Sve ostalo, krĆĄ. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 uzeo bih da vec nemam:) btw, ae preporuka ko je citao, kakvi su letopisi tomasa kovenanta, da znam dal da pocinjem da citam:) ama ludache, chitaj Malazana:) Malazan book of the fallen, vredi svaki sekund:) jes da ima 10 knjiga al, shta je to za tebe:D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 sta je to shmigi, neki fantasy...fala na preporukama bole i dzokeru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts