Zwerko Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Lep dan danas, ali sam se ja malko smorio. Naime, riknuo mi zadnji lonac na auspuhu na kolima i sad se cujem kao one smelje sto su budzili auspuh da bi ih cela ulica cula kad prolaze. Sad gledam kako da sto pre skupim cirka 150e koliko mi treba za popravku, ali sve nesto izgleda da to nece biti pre jedno 10. maja, a do tada cu da izigravam Sumahera :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 -ceo dan fudbal.. -sad glava boli zaplakatju. ← A uu ode srce u kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ^^ znachi dobices pare, daces ih, i putovaces! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Vratio se sa treninga mrtav umran toliko da ne mogu da spavam, prva povreda, a sutra imam kolokvijum u 9 ujutro koji sam slabo spremio.. horor ono sta jos moze da se desi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 palim na kunt.. fino provedeno vece, puno setnje i muzike, pa net.. @ srba cestitam covek na izboru imena... pozdravi malog :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Bio u gradu 7 sati i fenomenalno se proveo... :) Izmedju ostalog sam sa ortakom startovao random ribe sa lajnom "izvini, jel imash MSN messenger?"... lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ebesh me ja na netu slusham dance... kad treba da se budim za cetri chuke da se spremim i sredjujem gliser... lele laku notj.... i da li se plashite mraka?! :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 skidam fensi pimp americkog repa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Србо наздравље!!!!!!!!!! ти млађани не тупи о ауспуху, него спреми пиће у петак да наздравимо најмлађем Х! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ustao pre pola cuke.....cekam nekog majstora za struju da dodje......bleja...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 veceras,ako me ne bude mrzelo cu da izblejim na kalishu (O yeah,im sooo cool) ← hehe...ja sam baš bio sinoć posle ko zna kolko vremena :)) zaboli se na brdašcetu iznad onog cveća pre Pobednika(ne pitaj kako se dolazi do tamo :))) dok nas čuvar nije izvalio... posle otišli do pobednika,sedeli,cirkali i bacali neke filozofije sve u svemu smor btw stalja je pogodio koje će ime biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ovaj raspust rula...nista ne radim,ali nista...i bas mi prija.. pre podne blejim na netu,posle ceo dan idem na basket...uvece ako ne izadjem igram wow,...sviram,zderem,pevam... zivot je nekada tako lep... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 na poslu sam... neka opshta ludnica... gazda prso i urla na sve zive, a bogami i nezive... ali mene to neshto ne dotiche... vikanje mi je postalo deo svakodnevnice tako da mi isto kao da je tishina... :o) ma prsla sam i ja verovatno :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 khm , khm Svrbi me jezik Ma neee niiiisssiiii ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 daj da uzmem neshto oshtro da pocheshamo :P Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 \o/ Proradio mi telefon. 40+ dana sam biJo bez neta i wowa. NOT ADDICTED ANY MORE !!!!111one Smorih se na raspustu opasno. Treba da nauchim bi000logiju za celu godinu i istoriju, celo drugo polugodje a mrzi me...Slusham neq metalchugu trenutno i uzivam. Juche ishao u siti da qpim belu shulju ali nisu imali manji broj :( , moracu malo da sachekam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Treba da idem do grada da kupim neke stvari, od toga moram da nadjem neku strukiranu shulju i neke patike [ide se ne svadbu] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Koji smor kad na raspustu morash da uchish ko konj :( Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 [nelson]HA HA![/nelson] odoh do grada da vidim neke tike.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 A zasto u Nike-u deru? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 haha...e vudu sad ga pretera,to cak i ja moram da priznam:))) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Pustite coveka da se istrese. Bolje ovde nego na nekog koga voli. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ^ Vudu voli? :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ponovo se osecam super dan.Lepo sam se napeshachio od Vuka do Vukovog i Dositejevog liceja, i uzhivao u gradu i lepom vremenu. U gradu je guzva, ljudi svuda, ali meni je i to prijalo. Beograd je metropola mada je u njemu sve teze obuci se a da ne izgledash kao vlazni san Eltona Dzona. Devojke se polako skidaju, vazduh mirishe na procvetalo kestenje a ja sam se skroz osisao. Osecam se kao ponovo rodjen (iako sam i danas video bivshu, ali kao sto volim da kazem c'est la vie) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts