badnick Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 heh nije lose,ali nije da ne pamtim bolje:)pretprosle godine sam imao 3 drugarice koje su radile na sajmu(dve ford kombinezoni,jedna krajsler,mamu joj sedala je i u slru i u majbahu:))sve tri su ekstra cave.a da ne pricam o ostalim standovima:) ufff saab 93...mrnjau Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 ^ tuzan si jer nema vise tvojih drugarica na sajmu or...? Ne razumem? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Jel bio uopste izbor za "najhostesu" ili kako je to vec bilo proteklih godina? Cisto da vidimo sta su ovoga puta odbrali, posto prosle godine nisu bas postovali "glas naroda" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 vako razlog zasto nema nekih proizvodjaca je zato sto ovo nije zvanican sajam naime posto ocemo u evropu osim ovih velikih sajmova svi ostali se odrzavaju svake druge godine a posto svi ovi nasi preprodavci imaju obavezu da izlazu samo na zvanicnim sajmovima ove godine nisu imali obavezu da bilo sta izlazu inace cena kvadratnog metra je bila 1000e tako da bi izlozio 3-4 automobila treba ti cirka 50000e sto je malo mnogo inace ribice nisu loshe al se ja nikad nisam lozio na nesto tako ja sam jedva 18 god plava sam i glupa do jaja a jos su mi gori tipovi sto se slikaju sa njima. ne bih nikog da zajebavam al sve mi to izgleda u fazonu idem da im u mom selu pokazem sa kakvom sam ribom bio ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 a jos su mi gori tipovi sto se slikaju sa njima. ne bih nikog da zajebavam al sve mi to izgleda u fazonu idem da im u mom selu pokazem sa kakvom sam ribom bio ;)← Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ovo je slikao neki tip ;) recite koliko dobra fotka :))) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 taj lik sto je slikao je jebeni pacenik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Jesi li ti siguran da je to sa beogradskog sajma automobila?!? Pazi kad ne verujem Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) hondin shtand. preuzeto sa chilla auta http://www.chillout.co.yu/diskusije/viewto...highlight=honda ;) Edited March 17, 2006 by PsYh0 Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 samo sto hondin stand kod nas nije ovako izgledao ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Znaci kad bih video ovo,najopustenije bih bacio start na nju... nema veze sto je starija od mene :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Znaci kad bih video ovo,najopustenije bih bacio start na nju... nema veze sto je starija od mene :D ← Aj, sto je starija, al' sto, ako nisi velikih gabarita, mozes da se sakrijes ceo u nju, bre... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 AAAAAAAAUUUUUUUUU.......... Gde god da je dobro je.............:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 bejah na skijanju, al kontam da nisam bog zna šta propustio.. A i ko bi kupio Polo koji skoro isto kosta koliko i Fiat Grande Punto/Toyota Yaris/Renault Clio. ← ajd sad, ko da ne znaš šta je kod bas (i u bosni) VW :) http://img213.imageshack.us/img213/1810/sa...onda36vb5rf.jpg ← tripujem da je photoshop, nekako je prevelika pička.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 (edited) Zena 3 ← e dovla..jel ovo Saabov shtand... ako jeste...ova devojka mi je sestrichina (valjda) tj ja njoj dodjem ujak... a ona starija od mene godinu dana :)) Edited April 14, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 14, 2006 Author Report Share Posted April 14, 2006 e dovla..jel ovo Saabov shtand... ako jeste...ova devojka mi je sestrichina (valjda) tj ja njoj dodjem ujak... a ona starija od mene godinu dana :)) ← Da, Saabov stand je u pitanju.. Ma nemoj mi reci da je ona '88 godiste??! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 da brate...88 :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 ^ nije mi dobro, idem da prilegnem.. Jel ima decka? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ne moze, admini imaju pravo prece ponude. Dakle, ima li decka? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 Ti si mnogo mator za nju. Odgovori meni! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ima decka...jbga momci... ma da Dovla..kad bi mi dao da provozam malo tu Korolu mozda bih sredio nesto :P Zwerko brate...mator si ti za ovo meso... :PP Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 ^ ma imam ja i bolje od te Korole, nista ti ne brini. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 kad smo vec kod tog boljeg, dokle cesh ti da mi archish Veyrona? da mi se nacrtash, ujutro, sa kolima na parkingu! Jel jasno ?!?! btw mala je haba haba. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Videh je u nekom intervjuu u "Ipak se okrece", kad su setali po BG car show, tada vam nikako ne bi bio problem da skapirate da je '88 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 zagori jedni :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts