Highl1 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 OT: demokrate koji su pobili svoje neistomishljenike i promenili istoriju da bude kako oni misle? hell yeah Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 @ de1rekton Pricha ti je skroz na foru 'centralnog komiteta' i 'stanica milicije gornje polje' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) OT: demokrate koji su pobili svoje neistomishljenike i promenili istoriju da bude kako oni misle? hell yeah ← u, keve ti!!! a olichenje demokratije shta radi u iraku??? somaliji??? i shta je radilo u vijetnamu? koji je btw bio posebna pricha: "daj da proglasimo pobedu i bezimo odavde!" bio je link negde sa spiskom ljudi koji su ubijeni u americi koji su se protivili vlastima, a objavile su neke nezavisne novinarske agencije <ili je bila samo jedna u pitanju, ne setjam se>. broj ljudi nije bio bash mali. ono shto jeste chinjenica, grupe koje su na vlasti uvek tje teziti da eliminishu neistomishljenike, na ovaj ili onaj nachin. tako da nemojte ziveti u zabludi, to je "normalna" pojava svuda u svetu. Edited March 18, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ja sam odgovorio na de1-jevo vidjenje partizana, nisam prichao o somaliji i sl. I ne kazem da je ova sadashnja vlast demokratska, ili da ce biti sledeca.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Uzivajte u zivotu. Ignore politika... ja jesam i lepo mi je !!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) @ de1 I sloba koga toliko branish je bio u partizanima, odnosno u savezu komunista a rekao si da su partizani poseban sljam. get your shit together to ti je bato lazni patriotizam zeki rules! Edited March 18, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ja sam odgovorio na de1-jevo vidjenje partizana, nisam prichao o somaliji i sl. I ne kazem da je ova sadashnja vlast demokratska, ili da ce biti sledeca.. ← ok, ja sam skapirao da se pominju demokrate uopshte. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) Današnji dan bi mogao da postane još jedan od zvaničnih praznika u našoj zemljici. DAN BUDALA, mogao bi da se ustanovi običaj da se svakog 18. marta organizuje karneval u kome bi se jedna grupa prerušavala u krezube metuzaleme sa cvikerima koji nose komunističke insignije, a druga grupa bi se prerušavala u urbane građane i građanke sa balonima i svojim "individualnim i originalnim" ličnim identitetom. Onda te dve grupe defiluju jedna drugoj u susret, kada se sretnu, odigraju ratnički ples sa Novog Zelanda, a kao veliko finale dolazi treća grupa sa šmrkovima (u kojoj bi mogli da nose majce sa logoom nekog od sponzora kao npr. Domestos, Cilit, Anitra WC, i sl.) i onda ove spira niz ulice dok oni razdragano beže kao pred bikovima u Pamploni, i kikoću se kao curice... Kakva bi to bila turistička atrakcija... Edited March 18, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) Klinac extra ti je signa!!! izdvajam ovo Za većinu va Edited March 18, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Balavac za Moderatora :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Jedino sam gledao onaj deo sa ruskim delegatima; Nervirajuci se - skontao sam da im je prevodilac ocajan :) (zensko naime). Jedino mi zao sto sam brata odalamio nogom i to chisto iz razloga da uzmem daljinski. Steta, trebao sam odgledati do kraja da se lepo ismejem. A cujem sad i za taj zonfa sa decom shto su izveli. PIH Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 jbt ja sam očekivao sve ovo... setite se samo kada su hteli da ga hapse, ispred njegove kuće je bilo 100000 ljudi koji nisu dali Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Opet se hvatamo za guse oko nekih sranja opet,opet i opet i kozna koliko puta treba politika da nam dodje glave.I zato nam tako i ide. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 lako je tebi da skandirash kada bi iz moskve gledao kako polivaju beograd napalmom. a verujem da to niko ne bi prichao, niti zeleo da pricha, kada bi video shta beli fosfor uchini kada se zalepi za ljudsko tkivo ← Ne bih da te razocharam, ali ja sam u Moskvu otishao posle 5 oktobra 2000 - tachnije 22 oktobra 2000. Bio sam u Beogradu kada su bombardovali i znam kako je bilo tada i nema razloga da mi prodajesh priche kako su polivali BGD napalmom poshto toga nikada nije bilo. Bio sam i ispred skupshtine 5 oktobra 2K, gutao sam suzavac sa svima ostalima. I na svim vecim demonstracijama 90-ih protiv rezima... Shetao sam ulicama vishe od 100 dana '96 i '97. Bilo mi je tada 20 godina i mnoge stvari koje sam tada radio sada ne bih iz prostog razoga shto je politika postala farsa svuda u svetu (ne samo kod nas...). Meni nije jasna jedna stvar - nash narod je prirodno mazohistichan ili jednostavno voli kada mu guraju motku u dupe?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ne postoji, nisi pratio temu, vec sam Draletu citirao zakon o posebnim privilegijama Predsednika Republike i to nema, tako da smo se slozili da ne postoji. Na kraju krajeva i on je sam kriv zbog toga, a verovatno mu nije islo u prilog da se tako nesto stavi u zakon, posto su u njegovo vreme bivsi predsednici drzave bili sahranjivani u neimenovanoj rupi sa krecom. hm. pa ti si mogao da objasnis to kome god si hteo. meni su to objasnili ljudi koji su, jedan magistar, a drugi doktor prava. tako da ono. mozda da pazljivije prelistas to? ne bih da se raspravljam. naveo sam samo dve stvari. samo je tuzno kako su se ljudi drznuli samo na prvu od te dve. a na drugu su okrenuli glavu. sramota je. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Sahranise coveka......zakljucavajte topic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 LOL, sad pogledah naziv teme - i pomislih: "kako bre slobodan, kad je preminuo?"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ne bih da te razocharam, ali ja sam u Moskvu otishao posle 5 oktobra 2000 - tachnije 22 oktobra 2000. Bio sam u Beogradu kada su bombardovali i znam kako je bilo tada i nema razloga da mi prodajesh priche kako su polivali BGD napalmom poshto toga nikada nije bilo. Bio sam i ispred skupshtine 5 oktobra 2K, gutao sam suzavac sa svima ostalima. I na svim vecim demonstracijama 90-ih protiv rezima... Shetao sam ulicama vishe od 100 dana '96 i '97. Bilo mi je tada 20 godina i mnoge stvari koje sam tada radio sada ne bih iz prostog razoga shto je politika postala farsa svuda u svetu (ne samo kod nas...). Meni nije jasna jedna stvar - nash narod je prirodno mazohistichan ili jednostavno voli kada mu guraju motku u dupe?!? ← Evidentno da vole motku :) Ja sad pizdim sto ne odoh i ja 2000-te kad sam mogao. Debil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 picko prodana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 [hejt] ko mu jebe mater [/hejt] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Објасни само по чему су лопова Ђинђића сахранили тамо, шта је он урадио, али урадио сем што је имао визију. Слоба кога ја никада нисам подржавао је император за ове иностране марионете... А о тим лопвлуцима нећу да причам, тај Ђинђић је исти као и Марко Милошевић, жена му живи у кући од 300 и кусур квадрата на Дедињу, е то је срамота! Знате како, тај Слоба се ипак, колико толико, залагао за народ и државу а ови су све продали узели виле по Дедињу... ← da prostite na izrazu, ali de1 ne seri... kako imash obraza da stavish znak = izmedju Zorana i Marka? zhena mu zhivi u 300 kvadrata, to je oko 400.000 evra ( ne znam lokaciju ali kapiram da je otprilike tolika cena)... kolko znam ta kutja je dobijena zamenom za 2 stana, za koja ne verujem da su nelegalno dobijeni jer bi prvi Koshtunica skochio a radikali ne bi prestajali da laju, uz doplatu od 100.000 evra. pa majka mu stara, Zoran je imao diplomu jako priznatog fakulteta i naplatjivao je svoja predavanja.... pa i ako na sve to dozvolimo da je "neshto" i ukrao to je toliko mizerna cifra da mi je muka kad se poredi sa Miloshevitjevim milijardama maraka koje su otishle u etar, kao da ih nikad nije bilo. i te priche da se zlobovac zalagao za narod i drzhavu pevaj nekim penzosima ispred zgrade, taj se zalagao samo za svoje dupe. to shto ovi posle njega nisu puno bolji ne znachi da je on manje losh! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ovih par dana covek ne zna sta da misli... Radikali glume neshto,Demokrate isto tako... vise se ljudi skupilo nego kad smo cekali vaterpoliste... Na trgu neki protest "da nam se ne ponovi" strasno,strasno ajde lock topic keve vam.... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ćao Mozgu, ne pi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Na kraju krajeva i on je sam kriv zbog toga, a verovatno mu nije islo u prilog da se tako nesto stavi u zakon, posto su u njegovo vreme bivsi predsednici drzave bili sahranjivani u neimenovanoj rupi sa krecom. ← fakat, samo mislim da je Mira bila Tihi u ovoj prici/ama. Sloba je bio slab covek, zatekao se u istorijskoj ulozi u kojoj se nije snasao, sve do "mucenistva" u Hagu, kada se jedini put pokazao jak i istrajan. ali i to verovatno samo zato sto je prvi put muku jasno osetio na svojoj kozi kroz utamnicenje i poraz, a ne kao hladnu i daleku predstavu o mucenistvu njegovog naroda kroz celu deceniju. njega (nju, mozda pre svega) niko nije interesovao do ljudi koji su mogli da mu (im) koriste... nego shta nego jesam... samo shto ja ne verujem da mozhe nacija da se oporavi (u skoro bilo kom smislu), osim ako se ne reinkarnira iz pepela :> isto to mislim i ze celo chovechanstvo... jedna duzha nuklearna zima pa da vidish shta donosi proletje posle. ← ne samo nacija nego i ljudska civilizacija u celini. pogane mutante koje moramo iskoreniti... !!! ja sam spreman za tu zimu... imam dovoljno radwaya da me drzi par dina... stimpakovi su na broju ... jedino me jebe municija tako da cu morati da vezma melee... ehh to ce biti dani :D ( )... ← bu-da-lo!!!1 ??????? ???? ?? ???? ?? ?????? ??????? ????????? ????, ??? ?? ?? ??????, ??? ?????? ??? ??? ?? ???? ??????. ????? ???? ?? ?????? ????? ????????? ?? ????????? ?? ??? ????????? ?????????... ← prajsles si De1 ponekad... bio je link negde sa spiskom ljudi koji su ubijeni u americi koji su se protivili vlastima, a objavile su neke nezavisne novinarske agencije <ili je bila samo jedna u pitanju, ne setjam se>. broj ljudi nije bio bash mali. ono shto jeste chinjenica, grupe koje su na vlasti uvek tje teziti da eliminishu neistomishljenike, na ovaj ili onaj nachin. tako da nemojte ziveti u zabludi, to je "normalna" pojava svuda u svetu. ← tacno, ima link o 42 saradnika Bili-boja koji su na zanimljiv nacin prerano okoncali svoje zivote. Ne bih da te razocharam, ali ja sam u Moskvu otishao posle 5 oktobra 2000 - tachnije 22 oktobra 2000. Bio sam u Beogradu kada su bombardovali i znam kako je bilo tada i nema razloga da mi prodajesh priche kako su polivali BGD napalmom poshto toga nikada nije bilo. Bio sam i ispred skupshtine 5 oktobra 2K, gutao sam suzavac sa svima ostalima. I na svim vecim demonstracijama 90-ih protiv rezima... Shetao sam ulicama vishe od 100 dana '96 i '97. Bilo mi je tada 20 godina i mnoge stvari koje sam tada radio sada ne bih iz prostog razoga shto je politika postala farsa svuda u svetu (ne samo kod nas...). Meni nije jasna jedna stvar - nash narod je prirodno mazohistichan ili jednostavno voli kada mu guraju motku u dupe?!? ← Srbo Srbine!!! sto se motke tice, kad neko OBOZAVA da ti gura motku u dupe, LOZI se na to, gleda da ti gurne kad GOD moze i MNOGO puta ti je gurnuo do sad, onda se postavlja pitanje da li ti je pitanje na mestu. to je kao da sodomizovanog coveka optuzis za mazohizam. silovanu ribu da je nimfomanka. ?ao Mozgu, ne pi?i kad stigne?, nepismeni smo... Da se sutra odr?e izbori ?ta mislite koliko bi u zbiru uzeli Ucveljeni, Uplakani i Ono Malo Crkavice sa Kari?evog platnog spiska? A ?to je najbolji vic od svega, mogli su da ga sahrane u utorak jo?, u aleji pelikana, ne bi bio prvi nitkov tamo a ni poslednji, uz plotun il dva i ?ao, nema glupiranja, nema sr?anih udara u emotivnom rasulu na ulicama, nema ljubljenja grobova, nema ?etanja kostiju... Ne znam da li ba? ceo narod voli motku u dupetu ?to re?e Zer ali je onaj humus od premijera i maneken obo?avaju izgleda, nasadili su se obojica najgore ← napravili bi vladu SPS i SRS, usled ove histerije bi verovatno imali preko pola... ali ohladice se. Vlada radi da se ohladi, cak je i DS zazmurio da ispostuje trenutak, ali ovi fanatici koji su od demokratije napravili ideologiju i brend od koga se lepo zivi, ne doprinose ni malo svojim "ne-zna-se-ko-je-organizovao-protest" idiotskim akcijama. to je gnusno. ismevati i provocirati uplakane ljude u zalosti nije ljudski... On di ader hend, ako sam dobro vido na snimku vetj su i mirino ime usekli na kamen. Kontam da zato nije ni doshla na saranu, da je neko ne gurne unutra i markerom napishe na kamen danashnji datum. ← bitno da se i Mira ugravirala, da jedna Srbija poljubi i njeno ime na onom grobu. paket aranzman, nema Slobe bez Mire ni Vuka bez Dane. radim na teoriji da bi Srbija bila mnogo lepse mesto za zivot da njih dve nisu postojale. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts