Jump to content

TrickStyle

The X
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About TrickStyle

  • Birthday 07/31/1984

Retained

  • Member Title
    Enema Of The State

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.axisofjustice.com

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    None.
  • Omiljene igre:
    The Quake Series
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

1,599 profile views
  1. Definitno instaliraj Rozetlu Stoun. Program podrzava gomilu jezika, i gotovo svaki ima pocetni, napredni i iskustveni nivo, a za ruski sam siguran da ima makar navedena 3 nivoa. Ima i boljih programa, ali za lagano napredovanje od nule (ili od sredine) uz dosta interakcije i testova - zaista vredi. ^_^ P.S. Posalji mi pm ako ti trebaju svezi linkovi za program i moduli za jezike. GL+HF!
  2. Dobro sam, hvala na pitanju ljudovi. A zivot me voli kol'ko i ja njega tako da nam je skupa bas finjak . Doduse upravo se prisecam svih dragocenih dana provedenih na Ruru i ne mogu da dokucim kako sam uopste zaboravio na njega. *heavy sigh
  3. Samo da se javim da sam jos uvek ziv i eto me na forumu posle kusur i sto godina! U stilu Svarcenegera lepo je biti bek agejn i vidim da se najbolje stvari nisu promenile. Kudos za zajednicu a sada natrag na pos'o!
  4. Slava mu, zaista. Danas videh partu na faksu, i setih se u momentu, da sam prosle nedelje citao Predeo slikan cajem. :(
  5. Kupljen 10.9.2008, noshen na dan kupovine, i maksimalno dva dana posle. Od tada, sedi u kutiji kao u izlogu; dakle, potpuno nov i u besprekornom stanju. Sto se tice slike, nisam slucajno okacio narandzasti, jer je istovetan tom (narandzasti kaish + narandzasti okvir). Potencijalni kupac uz sat dobija i dve kutije, fiskalni rachun (kao potvrdu vlasnishtva i aktuelne cene od 15.300 dinara), garantni list uz dvogodishnju garanciju kao i uputsvo za upotrebu (ahh :D). Cena: 8000 dinara Zainteresovani se mogu javiti na 064/299-56-15 ili putem PM-a. Lokacija je Novi Sad. Za vise informacija o satu pogledajte http://www.gemday.com/item0718.htm Pozdrav.
  6. Zalosno zaista. Moram ovo da pitam iako je vec diskutovano; ne mogu da razjasnim sam sebi nikako. --> Kontam trubicu (kao), kontam dalje i ovaj poljubac izmiksovan sa notom ali shljiva? Hmm shljiva. Ne. Nishta. Chek malo. Ne, opet nishta.
  7. Pre par meseci sam prevodio nekom zmaju I/O i slichno, mislim da ima dosta toga. Mogu ti pogledati 2morrow kad budem doma, mislim da josh uvek imam na hd-u.. Ne znam koliko je hitno. :) :)
  8. Shto se tiche drugih, tj. starog principa "sjebi svoga bliznjeg" mogu reci da sam tolerantan. Kad god je neko u drushtvu a ne pushi gledam da shto dalje motam dim od njega/nje. Isto tako i u zatvorenom prostoru prvo dobro iskalkulishem koliko smoukera ima pa da vidimo da li vredi zapaliti a pritom ne oshtetiti puno zdravlje onih koji nemaju taj porok. :)-` Mislim da mi najvishe prija da zapalim dok shetam (sam f'kors), iako to i nije neka kultura al whatthehell. A shto se ostavljanja tiche hmmm.. Nikad nisam ni pokushao a slusham priche svaki dan. Ljudi koji ostavljaju shvataju to kao korak ka osvajanju zlata na olimpijadi pa ochekuju od drugih da im prosvetle put i budu tu da slushaju istu prichu svaki dan; umesto da jednostavno sakupe volje da ostave on their own. Bar sam se ja naslushao takvih pricha mostly i ne verujem da cu u skorije vreme quitovati. :D In Memphis we trust.
  9. Zasto da ne? Ja uvek govorim da je kafa subotom ujutru najsladja. :) 'Jutro.
  10. Taj Rad. Dan po dan svi polako skidaju masku *ako su je imali uopste :D*. Nema sanse.
  11. Ponedeljak k'o ponedeljak.. Sinoc mali maraton sa curom, pa kao malo da procitam neke zajebancije i na spavanje; Jos je ovaj jutarnji kolokvijum i prosao dobro. Trenutna faza: raspad, treca kafa, memphis i sve po redu :D
  12. Kao i uvek, za doruchak 1-2 Nes kafe + po koji cigar.
  13. Same here. Dugokose da dodam. Iako su oko 80% sa kojima sam bio - plavuse..hemija valjda :))
  14. Pozdrav. Imam trenutno neki problem(cic) pa da pokusam da pitam nekog sa RUR-a; Ovako: Dopala mi je shaka Ati Radeon 9200 SE i ortak mi reche da mu baguje boja na ekranu. Ubacim ti ja, pogledam kad ono nesto izmedju plave i zelene boje non-stop. Cini mi se da fali crvena (ili je ostecena ne znam). Moje pitanje je sledece: Da li mozda neko zna kako bi se ovo resilo (daj boze da nije neki veci mehanicki kvar jer onda ne vredi) ili je vec imao iskustva sa ovakvim problemom? :)) Prvo sam pomislio da nije do monitora problem jer sam imao ranija iskustva sa ostecenim kablovima monitora pa se desavalo da se mora pomerati kabal kako bi se slika vratila; zatim sam probao "degauss" jer pomislih da nije mozda uporedno magnetno polje dovelo do ovog plavo-zelenog displeja. U Atijevom katalistu sve izgleda normalno, boje "kao" rade normalno itd itd. Naizged sve u redu. Pak, sve se svodi na to da je ipak Radeon krivac :D. Jednom sam negde procitao kad se ovako nesto desi - obicno se neki pin (br. 1) na grafickoj koji regulise crvenu boju valjda osteti ili nesto slicno ne znam.... Elem - ako imate neku ideju napisite (osim da nosim u servis naravno gde nikad nista ne znaju)..hehh Obicno nemam problema u resavanju hardverskih zajebancija ali eto ova me zaintrigirala... Eto zasto sam oduvek hvalio Nvidiu :))) (uvek sa Ati-jem neka sranja) Unapred hvala. Regards, Alexandar.
  15. istina, mada je peca mnooogo bolja iako u posl. vreme uzimam kocu kako bi se odvikao od pece i da ocu ne mogu da prestanem :)
×
×
  • Create New...