Trans-Lucky Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Ja pu Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Puh... Pustilo me. Svasta bih napisao pre 5 minuta... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) Pa dobro, i ovde nekog četnika učesnika ratova Edited February 6, 2006 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) Eto sta moze da izazove nekonzumiranje marihuane kod ljudi iz ovih regiona... ...mrznja...zavist...ogranicena shvatanja...agresivnost... ...pridjite velikome Jax-u! Neka se vasa srca prepuste sveopstem miru i harmoniji, neka se vasi novcanici otvore za jedan ket brizno uzgajane, s ljubavlju obrane i osusene, sa strascu presovane i upakovane vrhunske ganje. PS: clean your heart and follow the path to paradise: Edited February 6, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Eto sta moze da izazove nekonzumiranje marihuane kod ljudi iz ovih regiona... ...mrznja...zavist...ogranicena shvatanja...agresivnost... ...pridjite velikome Jax-u! Neka se vasa srca prepuste sveopstem miru i harmoniji, neka se vasi novcanici otvore za jedan ket brizno uzgajane, s ljubavlju obrane i osusene, sa strascu presovane i upakovane vrhunske ganje. ← haha, tzare. objasnio si! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 PS: clean your heart and follow the path to paradise: <<slika gandze>> ← O_O Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 za stolom na brodiću je smišljeno rešenje za hrvate, ali je još rano da ga prezentujem javnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 хрвати су једина групација створова на овој жалосној планети над којом Сунце заувек залази, због којих се искрено плашим да пред крај изгубим разум и утонем у најмрачнија дела и да заборавим светлост, част и доброту... а поготово Урук Хаи из Западне Херцеговине. крв су ми дужни...а камата само куца... али, Eto sta moze da izazove nekonzumiranje marihuane kod ljudi iz ovih regiona... ...mrznja...zavist...ogranicena shvatanja...agresivnost... ...pridjite velikome Jax-u! Neka se vasa srca prepuste sveopstem miru i harmoniji, neka se vasi novcanici otvore za jedan ket brizno uzgajane, s ljubavlju obrane i osusene, sa strascu presovane i upakovane vrhunske ganje. PS: clean your heart and follow the path to paradise: http://www.medicalmarihuana.ca/images/flinfloncroplg.jpg ← драги чика Црни ми увек улепша дан својом бесконачном мудрошћу и радошћу живљења. Jah Love!!! za stolom na brodiću je smi Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) A Tito je Hrvat i kao takav je najjachi i najbolji i sve naj, naj. Samo ne znam shta je koji qratz doshao u Beograd... :) Edited February 6, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 To je samo jedan , chovek , nemojmo generalizovati , treba ih na bricu , ali ne sve..... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 swe!!! Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ...pridjite velikome Jax-u! Neka se vasa srca prepuste sveopstem miru i harmoniji, neka se vasi novcanici otvore za jedan ket brizno uzgajane, s ljubavlju obrane i osusene, sa strascu presovane i upakovane vrhunske ganje. PS: clean your heart and follow the path to paradise: ← Evo chovek pametno zbori :) U gandzhi je zhivot :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 kako bre za 50 MARAKA? :) ← U BiH je valuta konvertibilna marka i kurs je negde oko 40din=1km... Znachi - hvali se da je karao "autentichnu beogradjanku" za 25e... big deal... ili josh uvek nije odrastao, ili nece nikad stvarno nije neki razlog za otvaranje topic-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 za stolom na brodiću je smi Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 swe!!! ← i za topic . Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 O boze cime se neki ljudi bave.Da samumesto citanja tog maila povuko vodu u WC-u u prazno pametnije bi bilo. Svasta. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Jako dobri komentari. Nisam ocekivao takve komentare. Vise sam mislio sada cete da ga psujete svi redom i da mu jebete mamu mrtvu ali nije lose nije lose. Ne moram nista da dodam svi ste sve rekli i niko ne treba da se uzbudjuje. Vidite da decko zivi u nekom selu izmedju 2 proplanka i verovatno njegov djed poseduje par krava i neku stoku i jedini dozviljaj je kada se spusti u grad (130km) i ode u diskoteku jednu jedinu u tom da kazemo gradu. ;)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 I to samo kada krava ima periodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 CICIBAN jetset Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ala bi mu ja gazio po glavi da sam primio takvo pismo i da znam ko je,nebi mi bilo sitno da se iscimam do ustase da mu se najebem svega sto mu mili po kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Pa mi ih ovde jebemo za dz ← @topic Ma ja bih njih sve [AWM] [shock] [gilja] Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 ono za "kresanje za dz" je istina :)))) a ono sto VELIKI USTASHA verovatno ne zna je da je on pokatolicheni srbin... tek mu je to bedak, zar ne?! xexexe Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 (edited) jes vala ima nacionalista i kod nas i kod njih... samo sto se nasi ni dedovi ni ocevi ne hvale da su klali nekog... izopacena nacija... ← posle nekoliko nuklearki, necu da da biram zrtve... svi ce biti isti za mene, samo josh jedan lesh na pustinji vremena... dok me samo vreme ne pojede ja cu biti njen pomocnik... proshlost je stvar koja nas tera na buducnost, buducnot gde buducnoti nema ... koja je svrha postojanja, ponovni napredak covecanstva... koji vodi ka kraju... zbog cega ?! ovaj kraj je bezbolniji... jer nemamo vishe shta da izgubimo ako je sve izgubljeno, nego da se ponovo dizemo na noge... na kojima cemo potkleknuti pod teretom koji smo sami sebi napravili... preostalo nam je jedino da oplakujemo proshlost koju sami zamishljamo, iako sami sebi pravimo iluzije... i docekamo vreme kao spasioca... in and out... play fallout it rly openz your eyes, just wear prot. googles like this young fallout dweller ( )... Edited February 7, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 migsa... volim te ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 migsa sve je ok ali "proshlost je stvar koja nas tera na buducnost, buducnot gde buducnoti nema" mozda jos nisam sazredo da svatim ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts