Markisha Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 jel istina da je chuck noris izbrojao dvaput do beskonacnosti i da moze da deli sa nulom? Quote moshnice~750g Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 E, hehe, opet ja Ne znam zasto kada tamujem neku zverku ona postane 2x manja. Recimo, sad sam ukebao nekog dinosaurusa u Barrensima a on 2x manji od njegove brace(ista klasa, isto ime , bas sam primetio). Ili ja tripujem, ipak je pola 5 ujutru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 E, hehe, opet ja Ne znam zasto kada tamujem neku zverku ona postane 2x manja. Recimo, sad sam ukebao nekog dinosaurusa u Barrensima a on 2x manji od njegove brace(ista klasa, isto ime , bas sam primetio). Ili ja tripujem, ipak je pola 5 ujutru? ← Jbga tako to ide, ne mozes da setas 'full size beasts', doduse cini mi se da je postojao neki tigar/vuk koji se ne smanjuje tameovanjem, ali nisam siguran da li to jos uvek radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ma lazu te to je samo tebi, ja shetam devilsaura, full-size, i tako i treba, prijavi GMu da imas problem sa petom ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 velicina peta zavisi od levela, kada bude sezdeseti bice ogroman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Aha, a da li ce ovaj mali sto ga sad imam da poraste ili cu morati novog da tamujem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 e zanima me dal znate koje je najnovije ime addona koji se pre zvao stunwatch ... posto je ovom istekao rok trajanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 petovi rastu sa nivoima, ali nikad, NIKAD ne dostizhu velichinu slobodnog lvl 60 moba odgovarajutje vrste...najochigledniji primeri su tejmovanje sian-rotama, bloodseeker bata ili son of hakkara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Ma sta pricate? Ja sam svojim ocima video peta prirodne velicine kao mob!..... Edit: ........... Au cek.... Gari je popio Nogglefogger Elixir i iskoristio World Enlarger.......... Sry my bad :PPP Edited June 10, 2006 by cRuis3r Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ajde da ne otvaram novi topic samo par standardnih pitanja : 1.Ortak je uzeo wow skoro hoce da igra hordu ,na kom serveru mu preporucijete da igra ? 2.Ako neko moze da navede redosled kojim treba posecivati lokacije radi questova i brzog levelovanja kod horde posto sam ja igrao samo alijansu i ne znam apsolutno nista da mu objasnim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Za server ne znam ali kad bude lvlovao posle pocetne zone nek isfura u barrens,pa ashen, pa malo 1k needles, pa arathi i posle je sve isto! Aj pa nek mu je sa srecom i dobrodosao na "nasu" stranu! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 za servere nisam kompetentan jer nisam u toku, za levelovanje ashen treba zaobilaziti kad god je mogutje, sem onog jednog kvesta sa 4 zadatka (sa onom engineering pushkom) za odlichan plavi item...u principu kvestovanjem se mozhe u barensu ostati do 23eg, onda malo stonetalon pa 1kneedles...od 30og ekipa pa STV, nema leba =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Samo pi*ke idu u STV u grupi. Be the man, and solo Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 @Tarabash ja u STV uvek idem solo ,gankuju oni mene ali i ja njih samo sto nekad moze da postane dosadno kada se 3 idiota zalepe za tvoj les i kampuju te sat vremena. jedno globalno pitanje: gde bese moze da se vidi onos alijansa/horda na serverima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 valjda na warcraftrealms.com a ti taraba sto ocesh da ljudi pate sram te bilo, ja sam 6 likova proterao kroz STV manje vishe solo i znam sta pricham, bolje u grupi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Ja sam solo radio STV 3 puta: Rogue - Stealth Druid - Stealth Warlock - Imba Najgore je kad si Paladin u STV-u. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 aha .. dobijash emote spam /kiss /sex /love /kiss /sex /love Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 aha .. dobijash emote spam /kiss /sex /love /kiss /sex /love ← I onda dolazi sedmochasovni corpse camp Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 bump :D imam "mali" problem ... i cini mi se da je ovo pravo mesto da pitam :) svaki put kad udjem u veliki grad (za sada potvdjeno za TB i SW, razliciti likovi naravno) discuje me sa servera i svaki put kad se logujem ponovo, bude u lagu ~30sec i opet me discuje ... inace acc. radi kako treba (probao u igraonici) a sa likovima koji nisu blizu velikih gradova nemam problema ... ima neko neku ideju sta i gde je problem i kako da ga resim (nije blizz DL, utepao sam ga) =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ocigledno dobijash dics kada ti se konekcija preoptereti ... postane prezakrcena ... to je verovatno do ispa Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Los internet! Ja jednom nisam mogao da pomerim chara iz org jer svaki put taman dodjem do wind ridera i dobijem disc! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markisha Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 bump :D imam "mali" problem ... i cini mi se da je ovo pravo mesto da pitam :) svaki put kad udjem u veliki grad (za sada potvdjeno za TB i SW, razliciti likovi naravno) discuje me sa servera i svaki put kad se logujem ponovo, bude u lagu ~30sec i opet me discuje ... inace acc. radi kako treba (probao u igraonici) a sa likovima koji nisu blizu velikih gradova nemam problema ... ima neko neku ideju sta i gde je problem i kako da ga resim (nije blizz DL, utepao sam ga) =) ← verovatno imas wireless.... i ako je tako onda ti nema spasa :) Quote moshnice~750g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Jel pametno da potrošim oko 400g za upgrade Elementsa na Five Thunders?? Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Pa ima logike ako ne igrash dovoljno da bi bio u nekom aktivnijem guild-u i ako nemash shansi za (kako se beshe zvashe Tier1 set kod shamya ). Ako igrash dovoljno da se ubacish u neki MC guild, onda je glupo bacati pare na to. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Pa ono u gildi sam koja počinje MC,prvi put smo vajpovali kod Lucia ali u nedleju idemo opet i sigurno će pasti a onda idemo dalje tako da.... nemam pojma šta da radim. Earthfury se zvaše :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts