Jump to content

MyLife

The X
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MyLife

  1. Svaka cast, moze sticky i ja glasam, trebace za kasnije.
  2. Eh, hehe, ne znam da l' je bag ili sta, ali eto ja izucio cooking juce. I sad, ubijao neke ptice da dobijem eggs sto treba da bi se napravilo jelo. Znate svi da je za to potrebna cooking fire. I ja, bio u frci, ne mogu sad natrag u neki grad, postavim immolation trap i ladno napravim obrok. Verovatno ste znali ali eto vidim niko nije napisao nesto na ovu temu pa reko ja da prilozim, i onako samo nesto pitam. U svakom slucaju korisno za neke huntere verovatno Pozz
  3. Server-Sylvanas Strana-Ally Rasa-Night Elf Klasa-29 Rogue Profesije-alchemizam/herbalism Guild-Undercover Server-Boulderfist Strana-Horde Rasa-Orc Klasa-16 Hunter Profesije-Mining/Engineering Guild-nemam trenutno xD Server-Chromaggus Strana-Horda Rasa-Orc Klasa-25 Shaman Profesije-Enchanting/Tailoring Guild-bio Durotar Son's pa me sutnuli jer sam bio neaktivan(igrao na Sylvanas-u a sada trenutno igram, a verujem i zauvek, na boulderfist-u).
  4. Aha, a da li ce ovaj mali sto ga sad imam da poraste ili cu morati novog da tamujem??
  5. E, hehe, opet ja Ne znam zasto kada tamujem neku zverku ona postane 2x manja. Recimo, sad sam ukebao nekog dinosaurusa u Barrensima a on 2x manji od njegove brace(ista klasa, isto ime , bas sam primetio). Ili ja tripujem, ipak je pola 5 ujutru?
  6. Ok sad mi je sve jasno, hvala ti puno !!!
  7. E, sad igram sa hunterom malo i zanima me oko tame-ovanja nesto. Recimo kada tamujem scorpida i on ima poison na rank 1, da li ce mu se tokom dizanja levela podici i rank i jacina poisona??
  8. Sir, na kom serveru igrate ako nije tajna? Da napravim tamo karaktera
  9. Igrao sam od kad znam za sebe sa hordom, ali eto napravio sam sad elf rogu-a pa mi treba pomoc oko nalazenja instanci na teritoriji eastern kingdomsa(emigrirao sam od elfova u stormwind odmah ) Deadmines samo prosao, to je isuvise mali lvl za mene. Stockade, uglavnom sam sad tu ali polako ce i to postati low lvl 4 me. Gde da idem dalje? Cujem neki pricaju gnomeregan ali mislim da je to malo previse za moj lvl(26)
  10. e ali jesam tog istog(barem tako mislim) juce u drustvu sa nekim paly-em odvalio, ne znam da li postoji neki sistem osvete(pamti-pa-vrati) pa mi se on sada sveti?
  11. Ma sve je ono u redu brate, ali evo ja sad u sentinel hill-u i dolaze UD warlock, nit sam ga pipno, nit sam odradio neki gesture, znaci odvali me, prvo curse of agony pa corruption(pipno ga nisam ponavljam).
  12. jbt odem sad u barrens, poginem 25x dok sam presao iz stranglethorn vale-a u booty bay pa ratchet, i taman kad sam mislio da cu malo da ubijam hordu, ono-oni plavi, mogu da ih ubijam tek kad oni mene zabodu. ne mogu ni u reputaciji da namestim to(igram na sylvanas, pvp serveru, i jos sam kucao /pvp on za svaki slucaj). ne znam zasto nece, ovoga nije bilo na privatnim serverima na kojima sam do sada igrao. Ako neko zna sta treba da radim? Samo nemojte odgovore u stilu- pa nije ti ovo privatni server i slicno. pozdrav ;)))
  13. i ja sam u njemu, ima nas 300 :D do jaja je, raspolozeni ljudi, uvek pricaju ;)
  14. aha, fala. Ja reko ono za star wars istina, bas sam se nalozio Sad cu to da izucim, ali ja sam sa skillom od 100 i nesto najvise mogao da napravim rank2 wand i jos nesto, ali videcu ponovo sad. Mislim da je liku na daggerima pisalo - beastslaying + 2 - ali nisam siguran.
  15. E, hitno- ne znam kako profi da se izrazim ali evo onako po seljacki-video sam znaci rogue-a nosi svetlece dagger i svidelo mi se do jaja, ali nisam siguran koja profesija je potrebna za to, da li enchanting ili nesto drugo? Ja vec imam ench. na jednom drugom karakteru ali nisam video da to mogu da radim, pa ako neko zna neka me informise
  16. I meni latency skace neverovatno u poslednje vreme!!
  17. E jebiga, sad sam se razoracao. Sad ne znam-imam izucenu i first aid kao sek. prof. ali posle uzimanja tailora, ne znam kako da raspodelim onaj cloth sto dobijam. Da li da oducim first aid pa da uzmem nesto drugo ili kako? Inace, koje su najbolje profesije za shamana?
  18. Evo, naucio sam tailoring. Hvala na savetu.
  19. E, imam jedno pitanje. Uzeo sam shamanu herbalism(114 skill) i enchanting(92 skill). E sad, ne znam od koga sam cuo da je herb. neophodan za ench. ali do sada nisam koristio nijednu herbu u enchantovanju, pa me zanima koliko mi je potreban? mislio sam da, ako nije potreban herb. uz ench. ostavim to pa da uzmem mining i zgrcem lovu. Jel ima neko neki savet?
  20. Ja sam tamo igrao do pre 2 godine dok nisam uzeo org. Latency ubija, ne znam zasto ne uzmes org, sad je bukvalno dzabe.
  21. E jebiga, sad mi se ne vraca, imam shamana lvl20 na Chromaggusu( cuo sam da je dobar server) ali nastavicu sigurno sa onim hunterom da igram kasnije. Znam da je sylvanas pun Srba, cim sam usao njih 5-6 su jos kod Den-a poceli da yelluju ko divljaci Kliknes na onoga koga zelis da pozoves i party i kucas /invite. A ulazis kad ono tebe pozove a ti pritisnes accept.
  22. E samo jos ovo mi nije jasno- kada izlistam servere u realmu, na onima dole pise low population, pa me zanima da li je to trenutno low pop. ili ne? Zato sto me deprimira kada udjem na neki server a tamo njih 500 imaju vec lvl 60 xD
  23. Imam jedno pitanje- Koji je server najbolji za raid, odnosno, najbolji klanski server? Napravio sam prvo account na sylvanas serveru, nabudzo lvl 22 huntera i da napravim ozbiljniji klan, niko nece. Svi igraju pvp medjusobno(hordini igraci). Mene to smara. Ako zna neko neki dobar server neka kaze, ili zauvek cuti :D.
  24. Eto, juce sam nabudzao lvl 12 huntera, i danas(kad je uspeo napokon da se prikljuci na server)- nema mi tog huntera!! nije pitanje vec kritika, ali valjda je ovo najadekvatniji topic da se i to kaze.
  25. 23. jula mi istice dopuna, sve je u redu. Sad kad sam pokusao da se ulogujem nisam mogao, jer ne vidim nijedan server na realmlist-u. Ne znam zbog cega, igrao sam juce sasvim normalno na burning blade serveru. Da li je svima tako ili sam ja nesto za'ebo?
×
×
  • Create New...