L1nk Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Bravo Krule, jbsh mi mater ako Viljushka nije najpametniji :) ← iz kog je to filma sa viljuskom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 iz kog je to filma sa viljuskom ? ← Lepa sela lepo gore ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ma pusti choveka, mora da ima neki kompleks od istih. nek se izivi malo. ← Ti mora da si jedan od onih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nije bitno sta zavrsis, nego sta znas da radis, a ja cu svoju diplomu dobiti pre nego sto ga razjebu, a magistriracu na drzavnom :* Samo ti idi, good for you. ← Pod uslovom da ti priznaju diplomu :P Daj boze da bude tako, mada ti ja preporucujem da magistriras negde u inostranstvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ^Upravo. Kao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 , a magistriracu na drzavnom :*zar nisi chuo, ukida se magistratura:) Ti mora da si jedan od onih što su glasali za radikale!yap, jel imash mozda neki problem s tim? ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Naravno da ce priznati, nista se ti ne brini :* Nije mi jasno sto svi gajite neki hejt jebote? Fakultet k'o fakultet. Vecina vas ne zna ni gde je, a zna da sere po njemu. Ja znam da tamo u Nemanjinoj ima neki BK faks, kroz koji se dolazi kroz kafić ;)) Elem, ovo sa otimanjem od Bogoljuba deluje kao "e dosta su oni krali sad sve ide narodu", al previ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 po bolonji vishe nema magistrature. ustvari zamenjena je masterom, iako je master ekvivalent sadashnjem zavrshenom fakultetu.ma loodilo opshte:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 a magistriracu na drzavnom :* mislim da je privatni + magi na drzhavnom najbolja komabinacija. Cak i ako ga nema po bolonji, sto reche margi, trebalo bi da te puste da ides one + 2 sto sto su za mastera po bolonjskoj (jel tako ide, 3 bachelor + 2 master?) pa onda posle vidis sta ces. Sto se faksa tiche, cak i ako ga zatvore, ugase, ne znam sta sa njim urade ne verujem da ce da gas ponistavaju diplome i prave toliko sranje. Verovatno ce ponuditi ljudima da se prebace na neke druge slicne fakultete uz koji diferencijalni ispit, kao specijalna uredba ministarstva prosvete. I kad smo vetj kod toga, ne zaboravite da BK ima dozvolu od ministarstva za rad, sto ce reci da je to neki vid zastite da i ako dodje do problema mozes nesto da cimas, a ne kao da si na onom informatickom u pinkiju recimo :) I konacno, sto se fakulteta tiche, znam ljude koji su tamo a koji su presli sa nekih drugih faksova (ekonomije npr) i sada umesto proseka 6 imaju prosek 9 ili 10, ali to ne znaci da odu i dobiju pchelicu kao ocenu za rad, vec prosto malo drugaciji je sistem rada, mozhda je nesto lakshe, ovo ono. Nema nigde da bash odes i blejish a oni ti na ispitu daju 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Verovatno na ekonomskom BK nije lađevina, ali pouzdano znam da na BK umetnostima bukvalno 'lade jaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Jesi lud brate, sve pare sam pukao za faks, sad jos preko da idem da magistriram, s kog to drveta da uberem? :P Naravno da ce priznati, nista se ti ne brini :* Nije mi jasno sto svi gajite neki hejt jebote? Fakultet k'o fakultet. Vecina vas ne zna ni gde je, a zna da sere po njemu. ← E ja znam gde je. Palmira Toljatija 6 ili 7. Tu da pljunes smog prozora. A ne znam sto se tolko lozis. Ah da zaboravio sam smajli na kraju. HMmm shame on me... :S Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ovo sa Bolonjom tek treba da se vidi kako ce izvesti kod nas .. slushao sam pre nekih nedelju dana spiku o tome i ljudi koji to treba da sprovode ne znaju kako to izgleda .. tako da ne planirajte nishta na duze staze @krule shta si se istripovao sa magistraturom ? da necesh mozda da budesh profa ? magistraturu upisuju ljudi koji se ne zaposle odmah ili koji se neshto opako tripuju ili ne znaju shta ce u zivotu ili su molekuli .. ne vidim te ni u jednoj od pomenutih kategorija tako da ne znam shta se tripujesh .. ima mnogo bolji i vaznijih pojedinachnih kurseva i diploma koje bi ti vishe znachile nego magistratura i druga stvar .. nemoj da kucash vishe nishta o uporedjivanju BK sa drugim faxovima (a najmanje BK sa Ekonomskim) .. nisam pristrasan al cu ti jednostavno reci da nisi u pravu i to debelo .. al necemo o tome Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) @ramirez U vestima oko hapsenja karica najmanje se pominje dinkic ---> dodaj negde da si radikal pa da zvanicno mogu da te stavim na ignore ;) P.S. Nista licno ali sve sto mirise na "drage" nam radikale iskljucujem odma iz mogucnosti kontakta da ne bi dosao u raspravu... jel sa njima se ne vredi svadjati jer ko sto neko rece: "Ne uci svinju da peva em gubis zivce em nerviras svinju" ← da si mi ovo rekao u lice popio bi shamar, al ne zbog toga shto se bojim da me nazovu radikalom vetj zbog toga shto sam osedeo svadjajutji se sa istima :))) treba biti realan, nije dinkitj lopov zato shto alexa vuchitj tako kazhe... vetj zato shto je prosto lopov... krade i slichno :D edit: shto se tiche BK vs ostali fakulteti... ne idem niti sam ishao na BK ali znam ljude koji idu i ono... ladovina jeste ali nije fazon "samo tju se pojaviti na ispitu i eto devetka"... pogotovo se poslednjih godina menja to. Edited January 20, 2006 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 svaki ciga svoga konja hvali, izgleda Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 @ Krule & Mudo: Imam ideju napravimo kratak test znanja, to nece biti frka jer je pun kurac ovaj forum ekonomista Po 1 pajdo dobijete obojca i onda udri :) i ko bolje uradi nejgov tata ovaj fax je bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 evo imam ja ideju.poshto imam ekonomiju sad na 4 godini, mogu da dodju da rade kolokvijume kod mene, test ej relativno ozbiljan,ulaz ej slobodan(toliko o ozbiljnosti ispita).inache, poslednji eknomista koje je doshao da polaze umesto ortaka ej rokno ko bulja, tachnije jedini je pao od lljudi sa mog smera:) naravouchenije.nikiada ne shalji eknomomistu da uradi posao mashinca;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ne seri da ce biti ekonomije =) e u pm idem preko grane da vozim bager... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 aahahaaa :)))) I onda nam kazu glupi masinci :) Jebiga verovatno su na ekonomiji na masincu ubacili i po koju matematicku jednacinu pa se kolege sa ekonomije ne snalaze :) I kako bi uopste izgledalo to na masincu??? "Preduzece za proizvodnju biciklova je odlucilo da prosiri proizvodnju za 12 posto. Rashodi u tekucoj godini su 100 miliona dinara a planirani promet za sledecu godinu je 1000 bicikala tipa A, 200 bicikala tipa B i 10000 bicikala tipa C. Cene se krecu 100, 400 i 110 eura respektivno. Izracunati i racunski i graficki preko medote <proizvoljno rusko prezime> silu na pedalama, vek trajanja spregnutog lancano-zupcastog prenosnika, kao i nacrtati semu opterecenja lancanika" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 lol da ih ne plashimo; chista eknomija je u pitanju, tako da mogu slobodno da se okushaju:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 vidi ove kako su se primili .. daleko od toga da se tamo lade jaja i uchi neshto deseto .. ali nivo i dubina nije na mestu za nekoga ko moze da se zove diplomirani ekonomista (na BK) .. dok na Ekonomiji se ide u drugu krajnost (daleko od toga da je on savrshen) sasvim je normalna pojava i totalno sam razumeo ljude koji su posle 2 godine od otvaranja faxa pohrlili na njega jel deca tada i danas uvek gledaju da idu linijom manjeg otpora Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 da si mi ovo rekao u lice popio bi shamar, al ne zbog toga shto se bojim da me nazovu radikalom vetj zbog toga shto sam osedeo svadjajutji se sa istima :))) treba biti realan, nije dinkitj lopov zato shto alexa vuchitj tako kazhe... vetj zato shto je prosto lopov... krade i slichno :D ← :O nemoj samar bolece me :D dobro ni ja dinkica nesto bas ne volim ali znam da radikali nemogu da ga smisle pa mi je onako simpatican zbog toga hehe ali bash da je lopov neverujem premda ja bi da se djelic vrati. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 [sarkazam]Jel mogu ja da uchestvujem kao dip. ekonomista? [/sarkazam] Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Ne ukida se magistratura, nego dolazi do njene modifikacije... Ukida se titula magistra (sto nije isto). Najverovatnije ce biti 3 + 2 + 3 (tri godine na faksu, nakon cega dobijas Bachelor's diplomu, jos 2 godine na faksu nakon cega dobijas Master's diplomu (ekvivalent sadasnje diplome magistra), i jos 3 godine za Phd (tj. ekvivalent sadasnjeg doktorskog zvanja)), ili 4 + 1 + 2, niko za sada ne zna sigurno. Mozda ce biti i 4 + 2 + 3 u odredjenim slucajevima, tj. na odredjenim faksovima... Sto se poredjena BK sa drugim faksovima tiche, BK je najslicniji Megatrendu, predmeti i knjige su skoro potpuno identicni (isto sranje, samo drugo pakovanje). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 БК је далеко ближи Економском него Мегатренду, а да остале приватне више школе и факултете не спомињем. тешка је неистина да људи са БК не могу да нађу посао. осим студената мог смера, и још пар смерова на Економији, БК студенти шију све са Економског за запослење. зашто? зато што имају МНОГО примењивије знање од нас. зато им мањка дубина, али посао се ионако учи... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Kruko, imao sam prilike da pogledam knjige sa BK, skoro su identicne kao knjige sa Megatrenda. Pogledaj malo bolje predmete se Megatrenda i predmete sa BK (Fakultet za menadzment BK). 90% predmeta je gotovo identicno (poslovno pravo, medjunarodno poslovno pravo, sociologija, statistika, elektronsko poslovanje, strategijski menadzment, finansijski menadzment, mikroekonomija, makroekonimija, poslovni engleski za sve godine studija, informacioni sistemi, finansijska trzista, menadzment ljudskih resursa, medjunarodni marketing, itd itd itd...). Ne samo sto su identicni nazivi predmeta i gradivo koje ti predmeti obuhvataju, nego su cak i pojedine knjige i autori identicni, npr. spomenuo si knjigu koju koristite sa pravnog faxa, koristi se i na Megatrendu ista knjiga... Ako imas vremena, uzmi od nekoga knjige sa Megatrenda, videces koliko su slicne (i po obimu, i po sadrzini)... + Na Megatrendu imas predmete koji ne postoje na BK (Pravo Evropske Unije, Ekonomika Spoljne Trgovine, itd...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts