Jump to content

DECEPTICON

The X
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About DECEPTICON

Retained

  • Member Title
    Microsoft expert

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam ja mx300, relativno je odlicno ocuvan, ali ima samo jedan problem - izlizale su mu se one 4 plasticne nozice koje sam kasnije namerno otkacio i bacio ;) Od tada ga nisam koristio. Inace mis radi odlicno, jedino mu sada fale te nozice :) Nije neki preveliki problem, mozes da skines nozice sa onih jeftinih miseva od po 400 din i da ih zalepis za mx300... Ako si zainteresovan, javi mi se na p.m.
  2. Imam Quantum Fireball 6.4 GB hard disk, radi odlicno. Mozda je nekome potreban da ga ugradi u kola ili nesto slicno :) ? Prodajem ga za male pare ili menjam za neku staru graficku karticu. Kontakt na p.m.
  3. Sve je jasno. Mazga i magare nisu jedno te isto. Nije jedno te isto ni [bold]stari[/bold] magistar ni[bold] novi [/bold]master. Prema novom programu, bachelor se postaje nakon 3 godine, a master nakon 5. Sta je sa studentima koji studiraju po starom programu? Oni studiraju 4 godine i postaju sta? Master ili bachelor? Izmedju su. E pa ne moze izmedju, kako izmedju? Pa su se lepo dogovorili da oni koji studiraju po starom programu, a diplomiraju nakon stupanja novog Zakona o visokom obrazovanju - dobijaju master diplome.
  4. Одлука Конференције универзитета Србије Дипломирани постају
  5. Pa u tome i jeste fora - kakav je to klosarski servis koji nema rezervne delove? Inace, ne slazem se da se ne isplati popravljati MP3 plejer. Novi jack za sluske je oko 70 din. Ista je cena i za LED diode (ako nekom rikne daljinski, da zna) :) Ruke ne mogu da budu vise od 300-400 din. A koliko bi me izasao novi mp3 plejer sa 256 MB?
  6. Pozdrav svima, imam jedno vrlo jednostavno pitanje - KO U OVOM GRADU MOZE DA POPRAVI MP3 PLEJER? Znaci pola godine idem od servisa do servisa i svi mi kazu da ne rade mp3 plejere. A i nije neki kvar - polomio sam uticnicu za sluske. Ove iz servisa valjda mrzi da se cimaju za par minuta posla pa nece ni da rade: "Zasto da popravljas, pa kupi novi?" fazon. Ako je neko nosio mp3 plejer na opravku, molim da mi kaze ime servisa. Hvala
  7. Pozdrav svima, prodajem vaucer koji omogucava polaganje jednog od sledecih osam Microsoft-ovih ispita: 1) 070-300 Analyzing Requirements and Defining Microsoft .NET Solution Architectures 2) 070-229 Designing and Implementing Databases with Microsoft SQL Server 2000 Enterprise Edition 3) 070-306 Developing and Implementing Windows-based Applications with Microsoft Visual Basic .NET and Microsoft Visual Studio .NET 4) 070-305 Developing and Implementing Web Applications with Microsoft Visual Basic .NET and Microsoft Visual Studio .NET 5) 070-316 Developing and Implementing Windows-based Applications with Microsoft Visual C# .NET and Microsoft Visual Studio .NET 6) 070-320 Developing XML Web Services and Server Components with Microsoft Visual C# .NET and the Microsoft .NET Framework 7) 070-310 Developing XML Web Services and Server Components with Microsoft Visual Basic .NET and the Microsoft .NET Framework 8) 070-315 Developing and Implementing Web Applications with Microsoft Visual C# .NET and Microsoft Visual Studio .NET Ukoliko polozite bilo koji ispit, postajete Microsoft Certified Professional (MCP), dobijate Microsoft diplomu, ID karticu, itd... Ne znam kako se cene trenutno krecu za polaganje ovih ispita, mislim da su negde izmedju 80-200 evra po ispitu, a spreman sam da vaucer prodam po znatno, znatno nizoj ceni... Vaucer vazi jos mesec dana. Kontakt na sledeci e-mail: bili.piton@hotmail.com .
  8. http://metku.net/modgallery/detail.php?id=4518 Co'ek modovo kuciste :)
  9. Ako je vec bilo izvinjavam se :) Ne pratim ovaj deo foruma bas cesto... :)
  10. Ovu sliku sam nasao na jednom sajtu... Hehehehe...
  11. Ne znam sta pokusavas, da izigravas nekakvo veliko mudo mozda? Za tvoju informaciju, jedan od admina SBB-a je preminuo pre nekoliko nedelja, da sam na tvom mestu, malo bih skratio jezik. Samari nisu za tebe, za tebe je pesnica u zube...
  12. Sa obzirom da su se CS klanovi u ovoj zemlji odavno poraspadali, na online serverima (a pogotovo na 1.5 serverima) se uglavnom sastaju entuzijasti, zeljni dobre zabave. A takvi kao ti kvare zabavu. Da li imas cheat ili gledas kod nekoga u ekran, savrseno mi je svejedno (sto kaze Emir Kusturica: "savrseno me boli qrac"). U svakom slucaju, kvaris zabavno igranje + nerviras ostale igrache. Sta zelis, da izigravas nekog pametnjakovica gledajuci u tudji ekran??? I odmah da se ogradim, nisam admin, nemam nikakve veze sa SBB-om, osim sto igram na njihovom serveru... Ne vidim sta su ti admini krivi?
×
×
  • Create New...